Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Pozdrav svima!
    Pratim vas već neko vrime i polako ulazim u priču IVF-a stoga je vrime da vam se pridružim. Ja sam u dr.Š i zadnjih godinu dana pokušavamo postić trudnoću klomifenima i tempiranim odnosima. Moj problem su PCOS, ne dobivam M i nema O. Od 6 pokušaja s klomifenom uspili smo 2 puta postić O, dobila štopericu i sve ljekove ali nije urodilo plodom. Prijedlog za dalje je bija ili laparaskopski drilling jajnika ili IVF. Ja sam se odlučila za IVF i jučer sam dobila upute koje sve pretrage napraviti (nešto imam od prije). Pošto nisam iz Splita trebala bi vašu pomoć oko mjesta za pretrage da ne lutam okolo jer toga ima dosta pa da napravim plan i program dok budem na godišnjem. Staviti ću što sve trebam napraviti (nešto ste već i opisivale di se vadi) pa ako mi neko može preciznije objasnit tipa Firule patologija 2.kat. i vrime kad vade i kad je najbolje doć radi gužve. Hvala vam unaprid.
    1. AMH
    2. Hepatitis B i C
    3. HIV 1 i 2
    4. Kg i Rh faktor
    5. Imunologija: LAC,ACL
    6. PAI-1, ACE, MTHFR, Faktori II i V (Leden)
    7. Koagulacija: Protein C, Protein S, homocistein

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

1. AMH-Firule centralni laboratorij (dr. inzistirao da ponovim nalaz u Analizi, iz KBC-a nije imao veze s pameću)
    2. Hepatitis B i C - Križine transfuziologija, 2. kat
    3. HIV 1 i 2 - -//-
    4. Kg i Rh faktor- -//-
    5. Imunologija: LAC,ACL - Križine laboratorij, 1. kat
    6. PAI-1, ACE, MTHFR, Faktori II i V (Leden) - Firule patologija
    7. Koagulacija: Protein C, Protein S, homocistein- Križine laboratorij 1. kat

Sretnooo

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj 1latica prvotno napisa Vidi poruku
    1. AMH-Firule centralni laboratorij (dr. inzistirao da ponovim nalaz u Analizi, iz KBC-a nije imao veze s pameću)
    2. Hepatitis B i C - Križine transfuziologija, 2. kat
    3. HIV 1 i 2 - -//-
    4. Kg i Rh faktor- -//-
    5. Imunologija: LAC,ACL - Križine laboratorij, 1. kat
    6. PAI-1, ACE, MTHFR, Faktori II i V (Leden) - Firule patologija
    7. Koagulacija: Protein C, Protein S, homocistein- Križine laboratorij 1. kat

Sretnooo
    Latice,da li postoje određena pravila ponašanja ako se ostvari trudnoća iz Ivf ili sve uobicajno?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Ivy1986 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Pratim vas već neko vrime i polako ulazim u priču IVF-a stoga je vrime da vam se pridružim. Ja sam u dr.Š i zadnjih godinu dana pokušavamo postić trudnoću klomifenima i tempiranim odnosima. Moj problem su PCOS, ne dobivam M i nema O. Od 6 pokušaja s klomifenom uspili smo 2 puta postić O, dobila štopericu i sve ljekove ali nije urodilo plodom. Prijedlog za dalje je bija ili laparaskopski drilling jajnika ili IVF. Ja sam se odlučila za IVF i jučer sam dobila upute koje sve pretrage napraviti (nešto imam od prije). Pošto nisam iz Splita trebala bi vašu pomoć oko mjesta za pretrage da ne lutam okolo jer toga ima dosta pa da napravim plan i program dok budem na godišnjem. Staviti ću što sve trebam napraviti (nešto ste već i opisivale di se vadi) pa ako mi neko može preciznije objasnit tipa Firule patologija 2.kat. i vrime kad vade i kad je najbolje doć radi gužve. Hvala vam unaprid.
    1. AMH
    2. Hepatitis B i C
    3. HIV 1 i 2
    4. Kg i Rh faktor
    5. Imunologija: LAC,ACL
    6. PAI-1, ACE, MTHFR, Faktori II i V (Leden)
    7. Koagulacija: Protein C, Protein S, homocistein
    Ivy dobrodošla!
    I ja sam stara PCOS-ovka i dugo smo se borili sa mojim anovulacijama i nepostojećim ciklusima.

Je li ti Dr uključio metformin?

Kod mene je prvi korak bio uključenje metformina i smanjenje tjelesne težine.
    Potom smo odradili 6-7 ciklusa tempiranih uz klomifen- ovulacije sam imala ali nije došlo do T.
    Onda 3 Aih uz Femaru -u 1. sam imala biokemijsku trudnoću.
    Tada sam odradila drilling (Dr ga je želio napraviti čak i samo kao korak prije Ivf jer se bojao burne reakcije mojih jako policističnih jajnika) i u prvom ciklusu iza drillinga ostala spontano trudna. Nažalost, završilo spontanim. Pauza dva ciklusa i u sljedećem ostala trudna sa mojim prvim zloćkom, a drugog smo ne znam ni ja kako zamutili kad je stariji imao 10 mjeseci

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivy dobrodošla!
    I ja sam stara PCOS-ovka i dugo smo se borili sa mojim anovulacijama i nepostojećim ciklusima.

Je li ti Dr uključio metformin?

Kod mene je prvi korak bio uključenje metformina i smanjenje tjelesne težine.
    Potom smo odradili 6-7 ciklusa tempiranih uz klomifen- ovulacije sam imala ali nije došlo do T.
    Onda 3 Aih uz Femaru -u 1. sam imala biokemijsku trudnoću.
    Tada sam odradila drilling (Dr ga je želio napraviti čak i samo kao korak prije Ivf jer se bojao burne reakcije mojih jako policističnih jajnika) i u prvom ciklusu iza drillinga ostala spontano trudna. Nažalost, završilo spontanim. Pauza dva ciklusa i u sljedećem ostala trudna sa mojim prvim zloćkom, a drugog smo ne znam ni ja kako zamutili kad je stariji imao 10 mjeseci
    latice hvala na pomoći
    maca papucaricaa da mi je metformin čim sam se skinila sa kontracepcije i pila sam ga nekih godinu dana i kako sam se prije misec-dva odlucila pokušat sa nekim travama onda sam napravila pauzu i evo sad opet nastavljam. Koliko vidim ništa mi ne pomaže. Uz 6 stimulacija klomifenom samo 2 puta postignuta ovulacija ali ne i trudnoća. I meni je predložen drilling ali mi je nekako izgledalo ka gubljenje vrimena jer se ka sve moze vratit i odma nakon njega pa mi je nekako bila muka to sve prolazit jer je ipak operacija i duži oporavak tako da sam rekla ajmo mi odma na IVF. Krenit će mi sa manjom dozom da ne bi ušla u hiper pa ćemo vidit. Iako ja ni sa konjskom dozom od 5klomifena dnevno jedva reagirala. od ta 2 puta bilo je 4 i 5 klomifena/dan. Čestitam na tvoja dva hahara

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

stipka jesi na kraju uspila vadit sve preko udruge Vita? Ja nisam iz St (25km dalje) pa sam isto tila vidit jel moguće da ja dođem do njih i obavim sve u jednom vađenju osim toga na patologiji šta kažete da se treba sam otić. Jel se može i to izvadit u Viti pa sam nosit uzorke ili baš treba vaditi tamo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •