Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj Ivy1986 prvotno napisa Vidi poruku
    Može javi ako si zvala jer ja planiram sutra/prekosutra da vidim šta će mi reć i ako može jel moguće tipa odma oni tjedan iza nove. Jučer sam pokupila sve uputnice.
    Ovo je broj koji sam ja zvala, +385915165840 - Ivana (Vita) i meni je stvarno bilo zgodno

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj Tola prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je broj koji sam ja zvala, +385915165840 - Ivana (Vita) i meni je stvarno bilo zgodno
    Puno ti hvala. Zvala sam i rekla je da nema problema, sve vade samo moram doć kod nekoga u St jer ne vade u udruzi nego po terenu tako da se dogovorim sa prijom da kod nje dođemo. Ugl da se javim kad budem tila i oni stižu. Samo treba sam odnit na patologiju uzorak šta izvade kako si i rekla. I dođe 90kn vađenje svega. Spasila si me sa ovom opcijom jer se toliko grozim bolnica, vađenja krvi i čekanja.
    Jel znaš od kad do kad primaju uzorke na patologiji?Na kojem je to katu?
    P.S. Bilo je smišno jer sam joj ja rekla da sam dobila broj od poznanice a ona mene pita jel od Maje :D A ja kažem da ne znam reć jer sam dobila preko foruma :D

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Nije me neko vrijeme bilo,malo sam odmarala od svega...Ivy,nadam se da si u međuvremenu bezbolno riješila sve sa ovim pretragama ja sam isto kod doktora Š. i krećemo u drugi IVF kroz 10-ak dana...
    Posljednje uređivanje od Tola : 11.01.2017. at 20:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •