Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

MTV i cure hvala vam na odgovoru..je li netko primjetio neko poboljsanje koristeci inofolic? Luck ajde bas pitaj ljekarnicu za taj inofolic...meni je dr.Poljak rekao da ako nema za zamrznit da je onda cijena manja i to za balsto.da je to dodatno..tako sam ga razumjela..vidim da je Niksi drugi ivf u Sparca..a MTV ti si bila jednom ili- oprosti ako gnjavim jer nisam sve pratila od pocetka..a ti Ivy?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Maci prvotno napisa Vidi poruku
    MTV i cure hvala vam na odgovoru..je li netko primjetio neko poboljsanje koristeci inofolic? Luck ajde bas pitaj ljekarnicu za taj inofolic...meni je dr.Poljak rekao da ako nema za zamrznit da je onda cijena manja i to za balsto.da je to dodatno..tako sam ga razumjela..vidim da je Niksi drugi ivf u Sparca..a MTV ti si bila jednom ili- oprosti ako gnjavim jer nisam sve pratila od pocetka..a ti Ivy?
    Pitat cu je obavezno..zadnje sto mi je ona preporucila i privatno jedan ginekolog prije 3 godine je bio metformin i stalno ga pijem,doktor P me je par puta pitao jel ga uzimam redovno pa sam shvatila da mi je to vrlo vazno..imam Pcos i potvrdenu inzulin rezistenciju..ono sto sam ja sad citala o Inofolicu je slicno djelovanje kao metformin (ja uzimam Siofor tablete) pa mi mozda zato dr P nije nista spominjao..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •