Luck žao mi je,mi smo isto u minusu jutros beta 0,1. ;( Stipka sretno nadam se da će bit većina dobitnih. Isadora sad si ti na redu,neka tvoja beta bude iznad svih
Luck žao mi je,mi smo isto u minusu jutros beta 0,1. ;( Stipka sretno nadam se da će bit većina dobitnih. Isadora sad si ti na redu,neka tvoja beta bude iznad svih
Luck, MTV cure baš mi je žao.
Vidjet ćemo kakve ću ja biti sreće, javim vam se!
I meni je zao zbog tebe Mtv ali moramo dalje u borbu,sad cekamo novi ciklus![]()
Ajde da bar jednu pozitivnu betu ugledamo Isadora ~~~~~~~
MTV za mi je
Luck ocete opet na AIH ili?
Danas ponovno na forumu nakon FET-a u nedjelju.
Prvi transfer je, nažalost, bio neuspješan![]()
U rujnu 2016. krenuli u našu MPO priču s dr. Poljakom.
Imam samo riječi pohvale za doktora i cijeli tim oko njega.
Da Ivy jos jedan AIH nam ostao pa ako ne uspije vidit cemo sta dalje..
Bok cure nova sam ovdje. Imam dosta pitanja. Za početak ima li koja iskustva sa dr.marusic i umjetnom oplodnjom kod odstranjenih jajovoda? Naime malo više od godinu dana pokušavamo bebu dobit. Moji nalazi ok, muževi isto. Prije mjesec dana napravim sono hsg-jajovodi prohodni.prije nego ću se javit na humanu odem na još jedan pregled privatno kaže mi dr.zacepljeni , sumnja na hydrosalpinix. Postoji mogućnost uklanjanja jajovoda. Tuga, strah , zbunjenost sve mi je pomisano![]()
Moj savjet za početak.. Odi i po treće mišljenje ako imaš di. To su vrlo delikatne stvari. Jedni kažu ok,drugi ne.. treće bi trebalo bit mjerodavno.
Narucila sam se ovaj tjedan i za treće misljenje
Super. Najbolje tako,pa ćeš bit pametnija..držim fige da treća bude sreća![]()
Joj stipka ne znam šta bi ti rekla, bila danas po to drugo mišljenje u dr.poljaka on kaže prohodni jajovodi, prošli tjedan dr.mimica kaže da nisu...pa ti budi sad pametan :/
Mamiblue pratila sam te i na forum.hr pa mi nije ni tad bilo jasno jer koliko sam skuzila tebi je to mimica reka nakon obicnog uzv. Kako je uopce to moguce vidit na taj nacin?!
Ivy nije ni meni jasno, eto on može vidit i na običnom uzv, čak mi je dao i onu sličicu. On je rekao da sono hsg i nije skroz pouzdan kao rendgenski....od prije mjesec dana do sada jel doslo do promjene ili je to od prije ili uopće nema zacepljenja ne znam....krajem mjeseca idem na pregled na humanu pa ćemo vidit šta oni kazu
Ma onda nemaš straha,. Ako su dva ok,jedan ne,većina prevladava hehe. Čekaj,jel ti Mimica to radio ovako kako Ivy kaže il šta...?... nemoze se prohodnost jajovoda ustanovit nakon običnog uzv pregleda!!!!!
Stipka, je tako je kako ivy kaže, dr.mimica je vidio neko proširenje na običnom uzv i kaže da sumnja da je hydrosalpinix, mozes mislit kako mj he bilo s obzirom da nikad dole nisam imala problema.Jučer odem u poljaka kaže on da su prohodni. Pa aj ti budi pametan
da može samo uzv,ko bi od nas Isa na Hsg.. sono hsg nije 100 % pouzdan,a on je vidio bez ikakve pretrage na temelju običnog uzv?!!,, ko tu koga? I nemoze se to samo od sebe odčepiti..Može ti nešto drugo ne štima,al po meni to nema veze s ničim.. i sve i da začepljeni,a očito nisu,ako ideš na ivf nebitno je začepljeni ili ne.
Slazem se sa Stipkom..pa ko bi od nas isa na hsg da se ultrazvukom vidi.
Trazi trece misljenje..
Cure kako mislite da sono hsg nije 100% pouzdan? Meni su ga preporucili radit kao bolje nego rendgenski jer manje zraci..
Luck,ne brini.pouzdan je uzv hsg,samo rendgenski se smatra ajmooo reci sigurnijim. Iako,ko ima problem s tim,cistooo sumnjam da se ne bi na oba načina otkrilo.. ako su neprohodni,nebi onaj kontrast moga proći bas.. tako da,šta se tiče prohodnosti smatram da možemo bit mirne sve pa i mamiblue. A sad,da li kod mamiblue postoji kakvi drugi problem s jajovodima a da to nije prohodnost,u ti ne ulazim nit se kužim.Iako,u cita je opremljenost aparata na vrhuncu,mislim da bi dr odma reka da nešto drugo ne štima. Tako da sam u principu mišljenja da je sve ok.
Hahahhaha, hvala cure. Malo ste me i utješile, prošli tjedan sam se isplakala. Računam tako je kako je rekao i gotovo. Ivf nije bio uopće u mome planu dok on nije rekao , ako je hydrosalpinix da ću morati odstraniti jajovode i da je umjetna jedino šta preostaje. Predložio je najbolje da laparoskopiju napravim. Naručila sam se u bolnicu na humanu za pregled pa ću vidit šta će ta dr.rec na sve.
Mamiblue tjesilo te il ne dr.Poljak je jedini dosad u kojeg ja imam povjerenja da mi ne prica price jer nagledala sam ih se kojekakvih i sa svakakvim pricama..tako da mislim isto kao Stipka,ako ti je rekao da je sve ok da sigurno i je.sretno na humanoj!
Tnx, budemo vidili kako će se situacija dalje odvijat..
Evo i ja dogovorila svoj IVF u dr.S i startamo kad dobijem M (trebala bi 16.2 sa duficima) od 2.-4.dc Bemfola 150 i 5.dc uzv
Ivy šta ti je reka za one nalaze trombo.?
Da je to super nalaz,ugl nije nista
Da li netko ima iskustva sa scratching endometrija? Da li to ima pozitivnih ucinaka na ivf?
Nemam pojma,al ja ću na to ako mi sad ne upali ovo. Bar tako mi je dr preporučio. Reka je da nije to sad neki Bogom dani zahvat,al ka odmoći neće a pomoći može. Pa sad.... ne znam. Meni se nekako ne mili na to ic jer kažu da bolno,al ako ne upali nema druge nego probat i s tim.
Jel ima tko od vas cura iskustva sa dr.marusic
Di ste curehehe. Isadoraaa? Jel došlo vrijeme ?
Ja bila kod dr.S i kad bobijem M (sad sam na duficima 10 dana tako da je ocekujem 16.2) krecemo sa postupkom (IVF). Dobila san od 2.-4.dc Bemfola 150 i 5dc uzv pa cemo vidit za dalje. Mora me dobro pratit da ne dodje do hiper radi pcos
Koji dan si ga radila? 21? Ivy bit će to super![]()
Tako je, 21 dan
Jel postoji mogućnost da si trudna hehe?.do 85 je ka normalno ,s tim da ako je i malo vise,ok je. Tako mi je dr reka. A ako dodje do začeća,on raste... ...
A ako si čitala moje postove znaš onda da imam očito neki problem, ne znam jesu začepljeni jajovodi, jedan dr.jedno drugi drugo, tako da vjerojatno nisam. Sad googlam po netu koji bi moga bit uzrok, pa više ih je i svi su ružni. Tako da sam korak da me srce strefi :/...idem sad u svoje ginek. Pa ćemo vidit šta ona kaze
Ma nije ti to ništa strašno,viruj mi.. ja sam imala 90 jednom i dr P. Je bia preprezadovoljan,a jajovodi ti nisu začepljeni,ostavi se tih izjava na ćoravo dotičnog dr.
U drugom djelu ciklusa, šta veći to bolje.. ovo je malo van okvira,i mislim da nitko neće dizat frku oko toga. Može ti bit super kvalitetna ovulacija ko šta je meni reka,može ti bit začeće,može ti bit dva folikula tj dvi jajne stanice i normalno da se luci vise progesterona..Itd i sl.. hehe.. nemoj odma mislit na najgore. Da samo znaš koliki bude nama s 6 tableta progesterona dnevno... Odi vidi,al ja mislim da nema razloga za paniku. Nije ti 300 pa sad ka otkuuud toliki
Hvala ženo na ricima do neba. Nadam se da si u pravu
Javi kad vidiš šta će ti dr reci,al ja iskreno mislim da apsolutno nema razloga za paniku. Ako je meni za 90 ,dr koji se bas bavi tim stv za razliku od soc.gin.,reka da to super,i vise nego odlično, onda ne vidim razloga zašto bi 105 bilo svjetsko čudo.
Na Google ćeš naći samo uglavnom loše stvari i sve najgore hehe.. staro pravilo. Eto vidiš,sve je u najboljem redu![]()
Zašto ponovo? Ne minja se to bas tako... bit će ti cca isti ko taj zadnji od prije par miseci.a i očito nebitno koliki je,dok god ima folikula. Ja sam cisti primjer za to.. dobila sam uvik super br jajnih stanica,veći nego masu cura koje imaju 3 put veći amh nego ja.
A moram na humanu doc sa friskim nalazima pa zato. Ove zadnje sta sam vadila su stari malo manje od 6 mj.
Aha. Iako,kažem ti,mislim da će brojka bit cca tu negdi ko taj zadnji...moj dr je reka da to nema smisla vadit tako,da se to ne minja bas hop cup. jer da jest ja vjerov vise ne bi ni imala ništa hehe. Tako da, mislim da nema brige oko toga.
Kako si ti? U kojoj si fazi