Od svega zamrznula je 2 blastociste i to je to
Od svega zamrznula je 2 blastociste i to je to
Mamiblue,
ti i tvoj muž ste bez dijagnoze? Koliko je tebi godina?
Koji dan si imala transfer, koliko zametaka?
~~~~ za pozitivan test za 10 dana
Ines, imam 30god,, kod mene je navodno problem hydrosalpinix (lagano proširenje jajovoda ispunjeno tekucinom, ta tekućina sprječava oplodnju u jajovodu), koji je pod upitnikom jer zadnjih nekoliko puta na uzv nisu vidjeli tu tekućinu. Uz to mi je i AMH nizah (9.4). Transfer je bio 3 dan od punkcije, vraćene su 2 osmostanicne. Ivy joj ne plasi me, ono je bilo užas mogu mislit kako je tek tebi bilo. Ma nego sta ce nego bit bolje, mi smo zene jake.
Drage cure evo da vam javim da cekam svoj prvi ultrazvuk
Drage cure evo da vam javim da cekam svoj prvi ultrazvuk..zahvaljujem dragom Bogu na tome...vjerujem da je sv.Josip, draga Gospe i Isus pomogli jer sam im se cijelo vrijeme molila....iako vas ne poznajem u mojim ste molitvama svaku vecer i zelim vam puno srece jer je svaka od vas zasluzila biti mama...nikad ne odustajte i kad vam se cini da nema vise smisla...neka nas dragi Bog sve cuva i ostvari nasu zelju
Pozz svima, od sljedece menge krecemo sa postupkon u kbc. Dali svaki dan moram dolaziti na injekcije i ultrazvuk ili... ?
Cestitam Maci!!!
Čestitke maci! Garava injekcije možeš i sama sebi davat. Uzv obično bude 6 dan pa onda svaki drugi...sve zavisi
Mamiblue jesi vadila betu?
Maci jesi bila na uzv?
Ostale cure u kojem ste stadiju?
Bok Ivy kako si ti? Ja u iscekivanju bete..uf jos tjedan dana.. 3 dana mirovala..pa se lagano vratila obavezama..da vrime lakse prode
Pa jel moze kompliciranije.. u utorak sam napravila test i pokaza + , danas vadila betu 2tjedna nakon transfera i ne pokazuje trudnocuSutra ponavljamo betu da nije greska labaratorija. Do sada nikad mi M nije kasnila a sada kasni 6 dana..
Jesi primala injekcije bthg možda? Ili je to,ili biokemijska pa je Beta pala... ili je pak greška laba. Ja ti želim ovo treće
Primila sam inekciju ali kaze mi dr.Tandara da je trebala izac iz organizma,jer je proslo dovoljno dana..a i ja se nadam da je greska laba.. najluđe sta sad sumljam u sebe da li sam uopce vidila +.
Da skratis muke mozes otic u Analize i izvadit krv nalaz ce ti danas bit gotov.
Drzim fige da uspije,al 7 dana nakon injekcije je još uvik moguće da ostane mala količina bete,dovoljna za plus na testu..meni je 6 ti dan plus bia ko kuća,a dva dana nakon tog Beta ravnaaa nuli..nije svačiji organizam isti. A šta se tiče kašnjenja menge,većina cura ne dobije mengu prije nego li stane s utrogestanima,ja osobno 3 dana nakon prestanka,uvik... po tome ti se ne treba ravnat u ovim postupcima.
Pozdrav cure! Prije svega čestitam svim plusicima,Niksi i tebi zelim da bude pravi.
Evo mi se vraćamo u nove pobjede,čekamo m da bi krenuli u drugi postupak ali odlučila je odugovlačiti. Ponavljala sam anmh koji je prije 3 god bio 50,sada je 30. Prošli postupak sam bila na terapiji bemfolom, sada mi je dao ovaleap. Dali netko ima iskustva?
A možda greška laboratorija.. drzim fige da jest. Javi kako je prošlo![]()
Niksi, mozes prije bete ponoviti test.
Uf Niksi nadam se da je greska laba![]()
Javi nam sutra,sretno
MTV sretno,ja imam iskustva samo sa bemfolom pa ne mogu pomoc
Di nam je Mamiblue sa svojom betom? Nadam se sa mazi busicu![]()
Uf i ja jedva cekam krenit u FET. Jos manje od misec do kontrole![]()
Evo da se javim..danas smo vadili betu u Analize i ipak negativna tj. 0,4 (tako mi bar sestra rekla).. vidit cemo sta dalje i kad cemo po druga dva smrzlica..mozda treca sreca..
Zao mi je niski! Izgleda ipak od injekcije... hrabro dalje,glavu gore.![]()
Pozdrav cure...
Pratim Vaše postove dosta dugo,pa bih zeljela sa vama podijeliti svoje iskustvo iz kbc Split.
2009 god. 2 x AIH beta 0
2009 god. 1 IVF biokemijska trudnoća
2010 god. prirodna trudnoća stigla moja sreća,moj dječak L.
10-2016 god. 1 IVF prokrvarila 10 dan beta 0
04-2017 god. FET 13 dan beta 851,danas 16 dan beta 2836
Čekamo uzv...
Zamrznuta su mi dva 8 i jedan 6 ...Nakon odmrzavanja vracene 2 morule....
Et 22 dan ciklusa..
Stimulacija decapeptylom,decortinom,estrofemom,
potom utrogestan i duphaston.
Garava,kod kojeg si dr.?Ako sam dobro popratila da si i ti u kbc?
Koju dijagnozu imate?
Ja:sve ok
mm:sve ok
Ja sam u dr. Š.,a transfer mi je odradio dr. B. jer je bila subota a on je bio dezuran.
Jesi imala kakve simptome? Ubiti meni je danas 2dnt, jer je dan transfera 0dnt..
Imala sam sve simptome pms-a,najizrazenije bolne grudi i krizobolja!
Estrofem sam koristila od 3 dana ciklusa do 21.04. taj dan sam vadila betu i dr. rekla da prekinem...
Hej cure, nije me bilo pa da kažem.. .nama nije ivf uspio, bila je biokemijska 37, pa palo, sad idemo u fet, zamrznute su 2 blastociste
Evo već smo ga odradili. Iako su mi odma rekli da nisu blastociste u nekom stanju pa da se ne nadam. Odma me ubilo u pojam.
Draga Sritno ti.. i moj fet je za par dana.. nemoj da te ubija u pojam to sta rekl,jer to ne znaci nista...i lošiji embriji imaju šanse.. da nemaju nikakvog potencijala,ne bi ti ih ni vraćali,bar ne bi smili...
Hvala draga, a eto ne znam ni sama šta bi rekla i šta da mislim kad ti tako odma kazu. Kad je tebi fet?
Zeljkica bravooo!! Prisritna radi tebe.... drzim fige da sve bude dobro. Mamiblue, moj je sutra.pa šta Bog da.
Zeljkice cestitam,nek se sve nastavi u tom tonu
Mamiblue nista nije otpisano,pozitivno gledat
Stipka sritno sutra ~~~~
Ja se narucila na kontrolu nakon hipera za 2tjedna pa cemo vidit kad mozemo startat sa fet-om![]()
Zeljkice cestitam!!! Sretno svima koji su u postupku ili krecu uskoro
Željkice bravooooo ...čestitam od ❤i nek ide sve po školskom