Koliko ja znam ovo je forum gdje se razmjenjuju iskustva i savjeti.
Sa svojih 40g, ozbiljnim bolestima koje smo pregurali (NH limfom, hipogamaglobulinemija, Hashimoto, iscrpljena ovarijska rezerva, MTHFR...) i stazem od 4g i 9 IVF mislim da mogu podjeliti koji.
Ova trudnoca nikako nije puka slucajnost kako vi insuinirate vec rezultat dugogodisnjeg truda, rada, hrpe zivaca i novaca, sto bi nadasve voljela postedjeti druge tog puta i ucenja na greskama i propustima.
Iz vlastitog iskustva, kao i iz izkustava osobnih prijateljica diljem RH znam da ljecnjici ne djele sakom i kapom uputnice za pretrage vec se same moramo izboriti za njih, a jos manje prepisuju i savjetuju alternativna i ajurvedska ljecenja.
U NA ni niskomolekularni heparin ne smatraju bitnim, cak ni kad sam im donjela nalaze od tri specijaliste koi su mi isti preporucili.
Takodjer puno njih smatra da su to sve gluposti i bezveze bacanje novaca, te ne piju shatavary jer je fuj, B vitamin jer deblja, methilfolate (za kojeg znam da ne prepisuju ni na hematologiji na Rebru, mozda je u ST drugacije) smatraju isto sto i Folacin, od zelenih smutija im se podriguje...
Moj post nije namjenjen nekome natrljati na nos sto sam trudna, vec dati primjer i nadu drugima da ne odustaju i da nada uvijek postoji samo treba biti zaista uporan i discipliniran, da smo svi puni otrova i kojecega te da svakako treba raditi na ciscenju i poboljsanju vlastitog tijela pa makar neke stvari minorno djelovale.
Svima zelim da sto prije stignu sretno svome cilju, sa sto manje krivih skretanja i rupa na cesti!![]()

Odgovori s citatom