Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto si isla odmah u postupak ako to djeluje tek mjesec dana nakon?
    Ne znam sto bi ti rekla ovo za pomladjivanje maternice.
    Zene koje su u menopauzi i idu na donaciju js ne idu na pomladjivanje maternice i uspije naravno
    Mozda je u pitanju endometrij!
    Ne znam sto bi ti pametno rekla vec da isto tako treba imati i srece u svemu ovome.
    Sretno
    Ja sam samo rekla da sam čitala da navodno djeluje mjesec nakon a moj dr je tako napravio pretpostavljam da zna sta radi a osim toga i jedini u RH koji to radi . Ova metoda i je dobra u tome da žene ne idu na donaciju jajnih stanica nego da dobiju svoje . Zahvaljujući tom novom metodom dosta curka je ostalo trudnima . Sigurno da u svemu ovom igra i sreća pa se nadam da ce i kod mene zaigrati .

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam samo rekla da sam čitala da navodno djeluje mjesec nakon a moj dr je tako napravio pretpostavljam da zna sta radi a osim toga i jedini u RH koji to radi . Ova metoda i je dobra u tome da žene ne idu na donaciju jajnih stanica nego da dobiju svoje . Zahvaljujući tom novom metodom dosta curka je ostalo trudnima . Sigurno da u svemu ovom igra i sreća pa se nadam da ce i kod mene zaigrati .
    Tal sretno i da bude dobiti!
    Nekako sam stekla dojam kad si napisala da djeluje od 1 do 6 mj.da se nuzno mora cekati jedan ciklus nakon PRP metode. Al ocito se ne mora. Naravno da zna sto radi. Osobnog sam misljenja da imamo jako dobre mpo doktore.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
    Tal sretno i da bude dobiti!
    Nekako sam stekla dojam kad si napisala da djeluje od 1 do 6 mj.da se nuzno mora cekati jedan ciklus nakon PRP metode. Al ocito se ne mora. Naravno da zna sto radi. Osobnog sam misljenja da imamo jako dobre mpo doktore.
    pa piše na njihovim stranicama da se nakon rejuvenacije prate hormoni šest mjeseci i da se tek nakon 6 mjeseci može reći da li je rejuvenacija uspjela, ne čeka se nužno 6 mjeseci... nisam bar tako shvatila, plus vjerujem da tal nema niti vremena čekati pola godine - obzirom na ipak 42+ godine... ako se ne varam...

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    pa piše na njihovim stranicama da se nakon rejuvenacije prate hormoni šest mjeseci i da se tek nakon 6 mjeseci može reći da li je rejuvenacija uspjela, ne čeka se nužno 6 mjeseci... nisam bar tako shvatila, plus vjerujem da tal nema niti vremena čekati pola godine - obzirom na ipak 42+ godine... ako se ne varam...
    Svasta negdje nesto pise pa ne sprovode to. Ako dr. Poljak nakon prp metode odmah pacijenticama radi ivf nikada nece niti saznati dal je uspjela ista i ako ne kontrolira amh.
    Kad smo vec kod toga.

Citajuci ovu temu zalosno je sto je tal izgubila godinu dana cekajuci da se renovira kbc Split.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •