@Tal - kao prvo - sretno u ovom postupku i javljaj nam tijek i rezultate, kad misliš raditi neki test ili betu?
drugo, nešto me je ovdje zapiknulo kod tog "pomlađivanja jajnika" a sad tal od tebe čitam i "maternice" kod prijateljice koja je zatrudnila (da li nakon postupka??) - i molim info da li i takav postupak nudi poliklinika Cito i što točno obuhvaća?
Ono što bi mene Tal zanimalo je: koliko su krvi morali uzeti? Gdje se priprema plazma? Koja je ukupna cijena postupka te rejuvenacije jajnika? Na njihovoj stranici sam našla da je taj postupak još uvijek "inovativna" metoda, vani je još uvijek zovu eksperimentalnom metodom, da li si morala potpisati za taj postupak suglasnost neku posebnu?
JOš nešto za kraj, Poljak i Cito su još davne valjda 2010. godine nudili tada po njima revolucionarni OOSIGHT uređaj koji može prepoznati najperspektivnije jajne stanice (u doba kad je Milinovićev zakon zabranjivao oplodnju više od 3 j.s.) i na taj način u datim okolnostima povećati šanse na trudnoću. I tada se znalo da prvi Cito se nije držao oplodnje maksimalno 3 j.s., nisu jedini, mnogi drugi se nisu držali takvog ridikulne i radikalne zakonske obaveze.... No Cito je masu žena time privukao, zato sam ja iskreno vrlo oprezna i s ovom novinom koju je uveo prvo i jedino CIto - tim više što nema nikakvih relevantnih studija koje bi dokazale uspješnost ovakvog postupka...... ja Poljaku iskreno - jednostavno ne vjerujem - ali to sam ja![]()

Odgovori s citatom