Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Bok cure, zanima me jel ko od vas ima iskustva sa dr. Iz splitskog kbc-a ? Dr. Mrsic ili Dr. Marušić...

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj Mamiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, zanima me jel ko od vas ima iskustva sa dr. Iz splitskog kbc-a ? Dr. Mrsic ili Dr. Marušić...
    Meni je sve postupke vodila dr.Marusic i zahvaljujc njoj i ostatku ekipe s humane, danas imam troje djece. Ona je naravno moj izbor br.1, pristupacna, strucna... Kroz postupke sam na folikulometrijama upoznala sve ljecnike s humane i dr.Mrsic bi sigurno bio moj izbor br.2, tako da mislim koga god od njih dvoje izaberes neces pogrijesit. [emoji1]

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Da, sve je subjektivno. Ja sam bila kod nje pa nisam zadovoljna. Tako da se mislim hoću li nekoga drugog izabrati

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Mamiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Marusicka mi je radila aspiraciju prosli tjedan i imam samo rijeci hvale. Isto i za Mrsica. Plus, njih dvoje su gotovo uvijek tamo, a Mrsic ima najvise pacijenata. Ja sam inace kod Sunj i s njom imam samo dobra iskustva. Ma zapravo, tamo nema nikog tko mi nije bio ok. Budimir mi je u srijedu radio transfer jer je Sunj bila dezurna i to je dobro proslo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •