-
Bozna super je što ćeš ponoviti nalaz. Ako ti i bude povišen postoje metode kako se može utjecat na fsh. Ako nisi pogledaj malo podtemu na rodi Nizak amh, visok fsh i smanjena ovarijska rezerva, tamo su pisale cure što su sve koristile za snižavanje fsh i kvalitetu j.s. Ja sam naručila Shatavari preko Ayugarden za držanje fsh pod kontrolom i kvalitetu j. s. dok ne krenem s postupkom. Sretno i javi ishod!
Žene obično bolovanje uzimaju od punkcije do bete. Folikulometrije su otprilike svaki drugi treći dan. Ja ću vjerojatno uzet od folikulometrija zbog strogo fiksnog radnog vremena pa 10 do 7 dana prije bete, ako bude sve ok. Bolovanje uzimaš u soc. ginekologa, a možeš i u dr. opće prakse pod šiframa:
N97 Ženska neplodnost do 14 dana
N98 Komplikacije povezane s umjetnom oplodnjom do 21 dan
Z31 Postupci u vezi s oplodnjom do 7 dana
SevenofNine ja krećem od drugog ciklusa od sada, a to mi pada negdje između 16-20.4. Ljekovi se naručuju 1.dan u mjesecu. Meni su javili da nazovem oko 10.i dođem po njih. Pa slijedi čekanje, onda 2dc prva injekcija. Sestra daje obuku kakondati sebi injekciju, pa onda ide praćenje folikula, štoperica, punkcija i embriotransfer ako dođe do oplodnje.
Svakako javi kako su ti prošle prve konzultacije i kad krećeš..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma