Sarah draga, držim fige da ti vrijeme što prije prođe, a kad ti muž dođe idete po svoj +. Ne znam kako ti razmišljaš o blizancima ja se ne bi bunila iako sam čitala da zna biti vrlo rizično itd. Ali da me potrefi nosila bi se s tim kako znam i umijem.
Ja sam svoju dijagnozu saznala prošle godine. Pisala o sebi mislim na stranici prije pa da se ne ponavljam ukratko ću. Imam smanjenu ovarijsku rezervu uzrokovanu endometriozom, također sam na prvom nalazu imala visok fsh, lh, snižen estradiol, dakle preuranjena predmenopauza. Moj muž ima oligoasteno. Ali njegovi nalazi su manji problem. Stavljena sam na čekanje dok ne popravim nalaze hormona i dobila sam terapiju koja me laički rečeno trebala vratit u vrijeme prije početne tranzicije u meno što smo uspjeli napraviti. Hormoni su mi sad manje više u granicama normale i sad krećem u svoj prvi ivf. U međuvremenu sam dosta po forumima, čitam, proučavam i to mi pomaže da ostanem realna s očekivanjima i promijenila sam način prehrane, uvela suplemente i biljne pripravke za održavanje hormonske ravnoteže. Išla sam na masaže abdomena i jednu refleksoterapiju kod jedne ayurvedske terapeutkinje ovdje u Splitu. Tretirala mi je sve organe i pojačano organe zadužene za reprodukciju i hormone. Sad krajem 4.mj. ću ići kod nje na radionicu hormonske joge. Još ne mogu znati dali je bilo učinka ali definitivno osjećam jajnike za razliku od prije kad ih gotovo nikad nisam osjećala. I zadnja 2 mj sam sigurna sa sam imala cikluse sa ovulacijom. Inale su mi učestali anovulacijski.