Hvala, draga. I mi smo uverebi da idemo po svoj plusic u split i to pravi pravcati
Nemamo nista protiv blizanaca, dapace, voljeli bismo to. Iako mene hvata panika kad samo pocnem razmisljat da bi bila sama s njima po mjesec dana jer evo sestra mi ima klinca od 6mj i vidim koliko je zauzeta sa njim. A kad pomislim na sebe pa sa 2 komada... uf.. neka pozitivna nervoza mi navire. Ali mislim da je to normalno, strah od nepoznatog, prvi klinci... al dobro, sigirna sam da bih uz pomoc mojih roditelja sve uspjela izhendlat u mjesecu kad mi ne bude dragog doma. Bar bi mi vrijeme dok ga nema brze prolazilo hahahah

Za tvoju dijagnozu... Wow... a koliko imas god ako smijem pitat...da si usla u predmenopauzu? Ja ti drzim fige da je terapija bila uspjesna i da ce vam uspjeti iz prve odmah
Hormonska yoga zvuci nevjerojatno. Pa zar je moguce takvo nesto
Koliko sam mogla nauciti od kad proucavam sve ovo, veci je problem kad sa zenom nesto nije ok nego kad muskom nesto ne stima... i nevjerojatno je koliko je nas reproduktivni sustav kompliciraniji nego njihov. Nama sve sta pomislis i ne pomislis mora biti u savrsenim granicama normale da bi dosle do plusica...