Imamo ljubičasto staklo u kuhinju (umjesto pločica) i boja mi ide užasno na živce!
Ima li ikoga da je mijenjao, farbao i ikako mijenjao to staklo? znam da bi trebala pitati staklara koji nam je radio, ali želim čuti iskustva iz prve ruke.
Hvala!
Imamo ljubičasto staklo u kuhinju (umjesto pločica) i boja mi ide užasno na živce!
Ima li ikoga da je mijenjao, farbao i ikako mijenjao to staklo? znam da bi trebala pitati staklara koji nam je radio, ali želim čuti iskustva iz prve ruke.
Hvala!
a da uzmes neke wall tatoo koje se naravno mogu ljepit i na staklo pa time malo zakamufliras?
ja imam narancasto,jos mi nije dopi**** ali ako i kad bude planiram tako necim malo osvjeziti...odvaljivati to sa zida mi ne pada na pamet!
ma di ce ti se zapalit,pa imas bas namjenskih za kuhinje:
http://artgaga.com/index.php?route=p...oduct_id=18052
dobro,ova je bezvezna,vidila sam i ljepsih/vecih nego cisto za primjer...
ja nemam kaljeno staklo nego samo lackobel pa je sve OK....
meni staklo ide malo ispod elemenata,dobro je zaljepljeno i oblozeno lajsnama, trebala bi sve razvalit da hocu mijenjat....
PA ja sam svojoj svekrvi narucila staklo koje ka malo jace od obicnog neka ka vrsta vatrostalnog.. e sad u Lesnine su mi trazili za takvo staklo negi oko 6500 kn a ja san ga nasla u obicnog staklara i to je doslo negdi oko 1800 kn zajedno sa lajsnama ...
e sada ja samo joj ispod stakla stavila znaci SAMO UVUKLA zidni tapet ..tako da kad joj dosadi moze prominit i stavit drugi wallpaper...
PREDZADOVOLJNA je
Da, i meni se cini da je pravi potez uzeti obicno prozirno staklo i ispod njega mijenjati dezene i boje kako ti se sprdne.
Dosta je nezgodno što je ta ljubicasta već tamna boja, pa ne mozes dodat nesto ispod.
kad sam ja sanjala da cu imati kuhinju iz svojih snova dosta sam gledala o tim staklima. i koliko sam ja zapmtila ukoliko je rijec o plinskoj ploci tad mora ici kaljeno staklo, no ako je ploca elektricna ili indukcijska ploca "obicno" staklo
marty,neznam kako si joj ti to uvukla tapet,u mene nema nikakvog procjepa,sve je oblozeno ili silikonom ili lajsnom a tako mislim i mora biti,u protivnom bi se moglo orositi,uvuci vlaga pa cak i bube,sve mi se cini da je netko svojedobno pisao o crknutim muhama....
spajalica,u mene je plin i obicno staklo (lackobel) ali ploca je u kutu i dosta odmaknuta od zida...ma sve i da je obicna (ravno postavljena),tesko da bi puknulo od topline plamenika, nego bi problem prije bila neka veeeelika teća koja bi se vruca naslonila na staklo...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 30.11.2013. at 21:59