Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Printer 3 u 1 - koji?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elly, kupi onaj uređaj koji ima najjeftiniji potrošni materijal. Mi trenutno imamo na poslu neki HP-ov multifunkcijski laser koji je toliko star da nas je prestalo bit posebno briga koliko će još izdržati pa stavljamo zamjenske tonere koji su masu jeftiniji od originalnih. Nemoj se zamarati kvalitetom, to je pojam koji se više ne može povezati s uređajima koji se prodaju za kućnu upotrebu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, kupi onaj uređaj koji ima najjeftiniji potrošni materijal. Mi trenutno imamo na poslu neki HP-ov multifunkcijski laser koji je toliko star da nas je prestalo bit posebno briga koliko će još izdržati pa stavljamo zamjenske tonere koji su masu jeftiniji od originalnih. Nemoj se zamarati kvalitetom, to je pojam koji se više ne može povezati s uređajima koji se prodaju za kućnu upotrebu.
    To dosad (u zadnja dva navrata) i jesam, ali ti printeri pocinju imati sve kraci i kraci radni vijek (ovaj je krenuo rikavati skoro pa na dan nakon sto mu je istekla garancija).

Ovaj gore Epson kojeg sam stavila ima dosta povoljne tonere (cijena je manje-vise ona koju sam dosad placala). Al' kad bih mogla izbjeci da ne rikne za godinu-dvije... bilo bi dobro.
    Posljednje uređivanje od Elly : 27.11.2013. at 10:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •