Citiraj zongoloni prvotno napisa Vidi poruku
evella, mozda im fali lijekova

ja sam isto bila zapisana za 2mj, ali kako mi se ciklus skratio pocela sam se pikati 15.1. tako da su i meni morali izdati dio lijekova unaprijed, znam da je dr. zvala sestre da provjeri stanje sa lijekovima i cini mi se da su sada jako rastegnuti oko toga.
S gonalima se pocinje pikati 2. dan ciklusa. S obzirom da te doktorica danas pogledala vjerojatno je pretpostavila da neces krenuti danas krvariti, ali ako i krenes (krvarenje se moze potaknuti i sa ultrazvukom) da sutrasnji dan racunas kao 1. dan ciklusa. Tako da cak i ako danas prokrvaris petak je prvi dan kada ces se piknuti - ili ces zamoliti sestru da te odmah pikne sa prvom dozom, pa ostale pikas iz dana u dan kako dobijes uputu. Ako ne dobijes danas-sutra onda ces se poceti pikati od 2. dana ciklusa kada god on bude. Nadam se da sam ti malo barem pomogla.

Barem se je dr. Sirovec vratila.
Sve to ja razumijem, ali dr. Turudic je prosli put kada sam bila rekla da ne pocinjem sa pikanjem ovaj ciklus nego sljedeci .. A sad je rekla da krenem sa pikanjem drugi dan trenutnog ciklusa.
I kada sam otisla po lijekove,sestra je rekla da nema ovih gonala obicnih vec na muckanje i da nece dobiti cak ni sljedeci tjedan ali da mi nemoze dati lijekove jer na papiru pise : postupak 2mj.
Sad mene zanima kad da ja dodem u petak? Ona je meni samo rekla da dodem u petak po lijekove, ali ako ih nisam danas dobila pretpostavljam da necu ni u petak?
A muci me isto tako sto je opet moram hvatati po hodniku da provjerim o kojem smo ciklusu pricali.. Mislim da cu se napravit budala i jednostavno otici ujutro kada su folikulometrije i pitati direktno tamo o kojem smo ciklusu razgovarale jer sam ja sada skroz zbunjena.. Jos sam danas isla sa nalazom od AMH i ocekivala sam da ce mi nesto o tome reci, i sto da ocekujem od toga ali nista mi nije rekla niti sam ja nju stigla pitati.. Bas nikad nisam manje informacija dobila od njih nego danas..