Results 1 to 50 of 922

Thread: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Pozdrav! Nova sam na forumu i imam hrpu pitanja,nadam se da vas nebudem s njima zagnjavila. U braku smo 4,5 god od trudnoće ništa. U 9 mj smo napokon krenuli s prikupljanjem nalaza koje traže na Sv.Duhu ,moja gin nas je tamo poslala. Ja imam 25 mm 29 god . E sad moja gin kaže da su moji nalazi sasvim ok..imala sam nekih problemčića tipa upale,loš bris,papa gljivične upale itd. uglavnom sve to sad riješeno i drugi tj. idem na Hsg. A suprug je prošle god radio 1. spermiogram dng. teratozoospermija, novi nalaz sad od 10.mj asthenozoospermija i rečeno od moje gin i njegovog dr opče prakse da nemamo kaj čekati nego prikupiti još sve kaj trebamo i za zg. U Sv.Duhu su me već stavili na listu bez obzira kaj još nemam ljek jer se dugo čeka (tak mi je rečeno) primila me dr Ivkošić. To bi bilo ukratko,mene sad ubiti zanima šta je sljedeće? rekli su nam da kad prikupimo sve nalaze nazovem da se naručimo. I onda??? Unaprijed hvala

Vincekica...evo da ti ja napišem svoje iskustvo...iako sam gore višlje pisala. Uglavnom,ja sa u 10mj došla na razgovor i pošto mi je bio 3Dc taman mi je pasao da krenem sa tabletama,klomifenom...pila sam ih od 3-8 DC i bila na folikulometriji 8dc, 10dc ..taj dan sam a dobila štopericu(inekciju )i 12dc sam išla na inseminaciju (AIH)...koja nam nažalost nije uspjela...sljedeći mjesec opet na klomifenima i kao opet inseminacija,ali razvila su se 4 folikula pa sam išla na punkciju jer se inseminacija ne smije raditi sa tako velikim brojem folikula...i trebala sam na IVF, ali nažalost jajne stanice mi se nisu oplodile...
    Eto ukratko od mene

linalena's Avatar

Quote Originally Posted by sladja01 View Post
    .i trebala sam na IVF, ali nažalost jajne stanice mi se nisu oplodile...
    samo mali ispravak, ti si bila na IVFu, samo nažalost nije došlo do oplodnje
    fertilizacija (F) je napravljena na dan punkcije

Vincekica oni su te stavili na listu za lijekove, dakle čekaš svoj red - negdje su ti na papir napisali neki broj tipa 259/13 što znači da si 259 po redu u 2013 godini

ovdje je nekada bilo puno življe pa se i moglo pratiti koji je tvoj broj i kada će cca doći na red, ali nemoj računati manje od pol godine od trenutka kada su te upisali
    a ako i dođe red na tebe, oni bi te trebali nazvati, iako je najbolje svako malo nazvati gore

a do tada odi obaviti sve ono što su ti rekli, iako je problem što neki nalazi moraju biti noviji a toliko se čeka

znači ako sam dobro shvatila kad skupimo sve nalaze i papire ubiti se naručim na nove konzultacije i onda bum dalje čula. Sve mi se pomješalo,više opče neznam kam bi prije krenula. I zanima me ako možda neko zna,nisam iz zg i za sve te postupke treba dolaziti u bolnicu ili neke stvari radim doma sama?? dobim bolovanje za te dane ili? nema šanse da mi na poslu daju slobodno

Quote Originally Posted by vincekica View Post
    Pozdrav! Nova sam na forumu i imam hrpu pitanja,nadam se da vas nebudem s njima zagnjavila. U braku smo 4,5 god od trudnoće ništa. U 9 mj smo napokon krenuli s prikupljanjem nalaza koje traže na Sv.Duhu ,moja gin nas je tamo poslala. Ja imam 25 mm 29 god . E sad moja gin kaže da su moji nalazi sasvim ok..imala sam nekih problemčića tipa upale,loš bris,papa gljivične upale itd. uglavnom sve to sad riješeno i drugi tj. idem na Hsg. A suprug je prošle god radio 1. spermiogram dng. teratozoospermija, novi nalaz sad od 10.mj asthenozoospermija i rečeno od moje gin i njegovog dr opče prakse da nemamo kaj čekati nego prikupiti još sve kaj trebamo i za zg. U Sv.Duhu su me već stavili na listu bez obzira kaj još nemam ljek jer se dugo čeka (tak mi je rečeno) primila me dr Ivkošić. To bi bilo ukratko,mene sad ubiti zanima šta je sljedeće? rekli su nam da kad prikupimo sve nalaze nazovem da se naručimo. I onda??? Unaprijed hvala
    Kad prikupite nalaze odredit će ti stimulaciju ali imaj na umu da se čeka skoro oko godinu dana na lijekove ,što je katastrofa.Možda te u međuvremenu ubace u koji prirodni ili klomifenski ciklus (to ti je bez prave stimulacie) .Ne znam koliko imate godina i ako vam vrijeme čekanja igra ulogu onda toplo preporučujem neku drugu bolnicu jer se jedino na SV.Duhu toliko dugo čeka na lijekove.Sretno...

Ja imam 25 mm 29. Dr nas je poslala dosta rano pošto već znamo da njegov spermiogram nije dobar i rekli su nam da nemamo kaj čekati.