[QUOTE=linalena;2535594]kada ste u postupku, pritom mislim na stimulirani, ovisi o protokolu (načinu liječenja) ćete ići na UZV tzv folikulometrije ujutro oko 7-730 nekoliko puta (recimo 3 puta za vrijeme stimulacije. svaki drugi dan)
dugi protokol - kreće se potkraj prethodnog ciklusa oko 23-25dc sa supresijom
kratki- kreće se 2-3dc odma sa stimulacijom
kada se ustanovi da su folikuli dovoljno veliki dobijete jednu posebnu injekciju tzv štopericu i nakon (ajme zaboravih) 36 sati je punkcije (oko pol9)pa onda nakon 2,3,4,5 dana i transfer (oko 10)
dakle recimo jedno 6-7 dolazaka - vremena uzmite okvirno jer sve ovisi koliko ima parova, doktora i sl

bolovanje vam određuje vaš socijalni ginekolog pa je moja preporuka vidjeti da li je kooperativan i da li se razumije u MPO problematiku i specifičnost hr-radnog prostora jer ipak on radi u državnoj službi. Neke cure se snalaze i pomoću doktora opće prakse ali on ne može davati bolovnaj temeljem MPO postupka nego neke druge dijagnoze.

Sve kaj sam napisala molim Vas uzmite sa rezervom, nađite neku dobru brošuru o postupcima, protokolima, pročitajte stranice urikverc jedno godinu dana i želim vam puno sreće[/QUOTE

Hvala na malo jasnijem objašnjenju. pročitala sam več hrpu foruma,brošura,uputa i sve mi se već pomješalo