Pozdrav svim trudilicama! Najprije vas moram pohvalit da ste stvarno super i da vasi savjeti stvarno puno znace! I ja takoder muku mucim vec dvije godine sa suprugom i nikako da zatrudnim. Napokon i ja otisla na Sv.Duh,u nadi da cu se maknuti sa mrtve tocke i da i mi cim prije imamo svoju bebu koju toliko zarko zelimo.! I krenuli mi tako sa pretragama....! Suprug radio spermiogram,ja vadila hormone, radila papa test, cb briseve (aerobe/anaerobe) Clamidie, i sad kad sam dobila nalaze ljuta sam na samu sebe.... Jer koliko ja znam po nalazima hormona-konkretnije androstendiona,vidim da nalaz nije ok. Clamidiu nemam,papa-los,pokazalo mi je Streptokok. Naravno,dobila sam antibiotik Klavocin,kao i suprug,ali me ljuti to sto moram do drugog mjeseca cekat za papu,jer kaze ginekologica da mora proc 4tj.od zadnje popijene tablete,a da ne pricam koliko dugo se jos ceka da dodem na red za Sv.Duh.... Sve me to ubija... Taman jednu bakteriju rijesim,u nadi da bude sve ok i da mogu krenut za Zg dokroru,i pojavi se na ponovljenom papa testu ova bestija.... E sad,da vas pitam.... Da li je koja prolazila kroz isto kao i ja i da li postoji nesto,neki caj ili bilo sto sto bi jos pripomoglo da mi ta bestija ode?! I da,dobila sam i vaginalete uz klavocine da slucajno ne dobim jos i gljivice od ovih tableta.! Ajde zene,znam da vas ima puno! Pomognite i meni nekako! Nekim savjetom! I da,suprug i ja nemamo odnose,odlucili smo se cuvat do papa testa,da bude sve ok.! Pusaaa svima i zelim vam puno srece da uspijete na Sv.duhu.! I