brar zao mi je sto moras prolaziti realnost naseg zdravstvenog sustava. Nazalost, jako malo doktora je 100% profesionalno i uz to srdacno i puno razumijevanja. S jedne strane pokusavam se staviti u njihove cipele i znam da oni isto tako moraju podnositi svakakve price, a na kraju su samo ljudi, tako da nazalost mozes ocekivati i dobrih i losih dana. Probaj si to ne uzimati k srcu, znam da je tesko, ja se isto s vremena na vrijeme isplacem kada dozivim neku novu grubost, ali onda se sjetim da je to samo kap u moru koju covjek mora izdrzati ako se želi boriti za bilo što u životu. I ne moras se nikome od njih opravdavati, to je tvoj zivot i svatko od nas najbolje zna u kojoj je situaciji i cak ako si je na kraju i "sam kriv", sam snosi najgoru "kaznu".

Svaki od doktora ima i dobre i lose dane, bitno je ti sama znas zasto ides k njima i trazis samo profesionalnost, makar sto se i toga tice preporucam ti da sama detaljno proucis svoju dijagnozu i moguce postupke, jer situacija je takva da niti jedan doktor ne prati pojedinacne slucajeve i jako malo korisnih informacija ces saznati tijekom postupka vec se ocekuje da sam znas i lijekove i nuspojave.

Lijekova se ne moras groziti, nisu bezazleni, bitno je samo da si svega svjesna. Svatko reagira drugacije na pojedini lijek, tako da svakako prati simptome. Ja osobno sam imala mucnine, odbojnost prema vecini hrane, migrene i promjene raspolozenja za vrijeme terapije decapeptylom(suspresija rada jajnika) i menopurom (FSH and LH activity).

Štoperica se daje za poticanje sazrijevanja folikula.

Preporučam ti da pročitaš ovaj dio foruma za pomoć oko pojmova: http://forum.roda.hr/threads/3200-Po...orisni-linkovi

I želim ti svu sreću da uspije.