evella prvotno napisa
Brar, potpuno te razumijem i odmah ti mogu reći da će biti dana kada ih sve na odjelu želiš ispljuskati a biti će i onih dana kada ćeš ih htjeti izljubiti.. Ja sam osobno imala više ovih loših dana od kad je dr.Sirovec otišla na bolovanje/godišnji (više neznam ni sama gdje je :/ ) Što se tiče lijekova nemoj se bojati, jedino pripazi na hiperstimulaciju.. Nakon štoperice (inekcije koja će potaknuti pucanje folikula) ako osjetiš bilo kakvu bol u predjelu jajnika pa i višlje nemoj biti poput mene i smatrati to normalnim nego otiđi na hitnu..
Ja sam imala jedan neuspješan AIH i jedan neuspješan stimulirani Ivf, idem u ponedjeljak na kontrolu i razgovor pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje.. A vidim da je sada i gužva neka,s obzirom da kada sam ja krenula nije se tako dugo čekalo na stimulirani. Uglavnom, naručena sam kod dr.Sirovec i stvarno za nju imam riječi hvale.. Ali ovo me sada dosta ljuti, već razmišljam što će i tko biti u ponedjeljak..
Nadam se samo da ću brzo uči u postupak s obzirom da smo ja i mm odlučili da neću raditi zbog mpo-a, a ovo sjedenje kod kuće me ubija!