Ma rekli su mi da zovem danas i to je sve sto su mi rekli. Znam ja da je danas prerano za prognoze, ali s obzirom na dosadasnju statistiku i moju dijagnozu voljela bih kada bi malo vise informacija dali, makar da dodjem gore pa porazgovaram sa embriologicom i doktoricom pa da izvucemo neki najbolji zakljucak. Mislim znam ja da moram imati povjerenja u njihovu strucnost, ali isto tako znamo da se gore stanje mijenja iz dana u dan, a ja bih bila mirnija kada bih imala osjecaj da bar donekle upravljam situacijom.

Ali tako je to, nema nam druge nego cekati.

Joj ja se nadam da ti nije menzis, znam da je taj drugi tjedan najgori na svijetu i da ne znas kud bi sa sobom, ali probaj radi sebe biti smirena, sve si to nazalost prosla vec tako da znas da uvijek postoji vjerojatnost i za pozitivan i za negativan rezultat. Ako ti je lakse odi vaditi ranije ili napravi test, najgore sto se moze dogoditi da moras ponoviti.

Ono sto je bitno da su ti jos 2 lijepe blastociste ostale i da to mozete tempirati za ciklus kada ce biti sve ok. Imas velike sanse za uspjeh samo nemoj posustati! Neki ljudi jednostavno moraju biti veci borci od drugih da bi dobili jednako. Ja ti zelim od srca da vec ovaj pokusaj bude dobitan pa da mozes zivce cuvati za iducu bebicu