Pokazuje rezultate 1 do 50 od 922

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

pozdrav cure! dosta cura ima na SD al je malo na forumu

Pročitala sam dosta loših iskustava o dr. Turudić pa ću napisati svoje pozitivno,a vezano za punkciju koju je ona obavila.

Budući da sam bila u stimuliranom ciklusu užasno sam se bojala punkcije. Uz sve to sam došla ranije na punkciju pa sam još i dva sata slušala iskustva ostalih cura koje su čekale foliko./punkciju/transfer. Uglavnom su sve pričale kako je to užasno bolnoooo, da je doktorica gruba.... Nisam uzela ništa za smirenje ni bolove jer su mi na foliko. rekli da će mi dati nešto ako bude trebalo.
    Kad sam ušla na punkciju sva sam se tresla, a i suze su mi išle (vjerojatno od straha a i silnih hormona). Doktorica nije odmah počela već je, zajedno s biologicom dr.Hafner, prvo samnom popričala. Sve mi je detaljno objasnila koliko imam folikula, kako će teći postupak, o muževom spermiogramu i dr., ...Zatim mi je sestra dala koktelić a doktorica je rekla da kažem ako me išta bude bolilo... da ću osjetiti ubod a da drugo ne bi trebalo boliti. Tako je i bilo. Punkcija je dosta dugo trajala jer sam imala 11 jajnih stanica a i nekoliko je bilo "skrivenih". A bol je zanemariva.

Nakon toga sam 2 sata ležala, nekoliko puta me obišla i pitala kako sam... naravno, i sestre su često dolazile... Svakako glasam za dr.Turudić (iako se nadam da se nećemo dugo "družiti")

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

tihaa sretno! Baš mi je drago što si imala pozitivno iskustvo..i ja se tome nadam. Mislim, dr. Turudić djeluje malo strogo i ima taj neki gard, al slažem se da sve lijepo objasni i mislim da je najbitnije da zna što radi

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj mimsi prvotno napisa Vidi poruku
    tihaa sretno! Baš mi je drago što si imala pozitivno iskustvo..i ja se tome nadam. Mislim, dr. Turudić djeluje malo strogo i ima taj neki gard, al slažem se da sve lijepo objasni i mislim da je najbitnije da zna što radi

hvala. sretno i tebi !! mene u 5.mj čeka FET

To mi je prvi transver jer zbog izrazito povećanih jajnika nakon stimulacije (a i punkcije) i puno slobodne tekućine doktorica mi je savjetovala da odgodimo transfer dok mi se jajnici ne oporave.. još jedan + za dokotricu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •