Citiraj MMK prvotno napisa
Citiraj anyia prvotno napisa
hej svima!! sori ja nisam baš iskusna sa ovim portalom pa sam Moniki poslala provatnu poruku što baš i nije ok jer mislim da iskustva treba podijeliti sa svima...jer i ja sam na taj način dobila korisne savjete koji su mi pomogli!!Dakle, ja sam prešla na makrobiotsku prehranu..za doručak sam počela kuhati žitarice (zob, amaranth, kvinoja, proso) sa voćem, zatim sam izbacila kavu i kupila sam biološku i izbacila sam mlijeko..pijem sojino i od žitarica. ne jedem meso (osim ako nisam sigurna za podrijetlo mesa) i jedem puno povrća i žitarica. Također sam počela piti čaj od vrkute i marulje i stavljala obloge od ricinusovog ulja. eto ukratko to je to ..pimijenila sam sve što sam uspjela pronaći od korisnih savjeta. još uvijek imam miom (cca 2 cm) i vidjet ćemo kako će se razvijati želm vam puno uspjeha
Pročitala sam na netu da soja može imati kontarcepcijsko djelovanje, možda čak i grašak u manjoj mjeri, pa rekoh da znas kada već koristis soju.

hej MMK! Hvala ti na info i ja sam istu stvar pročitala..stvar je da u prehrani se koristi što više mahunarki, žitarica i povrća a da se izbjegavaju meso i mliječni proizvodi. možeš pronaći mljeko koje nije od soje nego od žitarica npr. rižino i dr. dakle možeš i soju izbjegavati
želim i tebi i sebi da bude što manje kontracepcijskih a što više plodnih sastojaka