Originally Posted by
zibba
Ja imam Moulineksov Mastercheef 8000, blender mi je mrak, u zadnje vrijeme u njemu meljem zobene pahuljice za muffine i napravi super "brašno", također za voće i povrće je mrak. Ima po meni dosta veliku posudu za miksanje, koja je i za ribanje, rezanje, tijesto za pizzu i kiflice. Ima metlice za miksanje, upozorena sam kada sam kupovala da je to samo za šlag i bjelanjke, ali ja uredno miksam sve kolače time, šlag i spomenuti bjelanjci budu super tvrdi, čak mi i cijela jaja ako miksa malo duže kao i bjelanjke, istuče u onako krasan pjenasti snijeg tako da u hrpi kolača izbjegnem duplo miksanje ( biskviti). Palačinke, kreme, biskviti, sva koliko toliko tekuća tijesta miješam time. Za prhka i dizana tijesta koristim drugi nastavak.
Ima citrusetu, sokovnik, mljevilicu za meso koja super radi. Ploče za ribanje i rezanje su na tanje-manje i deblje-veće kriške-rezance. Plastični nastavak sa 4 prsta za miješanje tijesta koji koristim za pizzu, kiflice, mljeveno meso za sarmu, čufte, faširance, mesni hrbat i sl. Također ima nastavak koi sadrži dvije oštrice za usitnjavanje ili mljevenje recimo luka, povrća, voća u kašice ( opet ovisi o dužini rotacije). Vjerojatno sam nešto zaboravila, ali dobro.
Ja ga koristim svaki dan, držim ga na kuhinjskom pultu, kada sam ga kupovala mi je bilo najbitnije da ne zauzima puno mjesta na pultu tako da može stalno tu stajati, svi djelovi su perivi u perilici osim motora naravno.
I moram napomenuti da je meni moj multi najbolji prijatelj u kuhinji, lako se pere i bez perilice, brzo se sastavi i rastavi, i ja ga jakooooooo volim.
Ako te još što zanima pitaj.