Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Mame malih curica,upomoć!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Mame malih curica,upomoć!

Dakle ,moja Luna ima 27 mjeseci,a do 18 je dojila i bila jaaako buckasta.Sada je jaaaako mršava-12 kg,90 cm.Ono što mene jaaako brine je to što joj je jedna mala cika pod prstima deblja od druge-kao da joj pipam mliječnu žlijezdicu.Kad gledam ništa se ne vidi, ali kad opipam osjetim razliku.Čini mi se da se polako smanjuje i da je kad je bila bucka i dojila obje cike imala malo veće,ali bila je bucka i dojila je pa mi je to bilo normalno.Inače zbog refluksa je pila furadantin skoro 2 godine pa ne znam ima li i to kakve veze.Inače je zdrava i žilava,krvna slika joj je skroz ok.Jaako se brinem i strah me otići pedijatrici jer je dosta veliki paničar(a ja još veći!)pa eto pitam vas da li je itko imao sličnih iskustava i može li se to samo povući? :?

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nemogu ti pomoći iz svog iskustva - samo ti šaljem da sve bude O.K.

Inace, moja bebulica ima 5 mj i još su joj naotečene sisice, al kaže pedijatrica da je to u redu i da će proći samo od sebe.

Hajde bar nazovi pedicu da bar otkloniš sumnju i samo hrabro - bez panike. Sve je to dio odrastanja naših najdražih pahuljica

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Re: Mame malih curica,upomoć!

Citiraj nana33 prvotno napisa
    Dakle ,moja Luna ima 27 mjeseci,a do 18 je dojila i bila jaaako buckasta.Sada je jaaaako mršava-12 kg,90 cm.
    Ne čini mi se da je premršava. Danijel ima 14,5 kg i 97 cm i prilično je krupan u usporedbi s vršnjacima. Tako da mislim da se zbog težine ne moraš zabrinjavati.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kad se rodila imala je 4,150 kg i jedva je stala u jastuk.Kad gledam slike iz dobi do 6 mjeseci ne mogu vjerovat da je to ona. Ali u principu mršavost me ne brine,bolje nego da je bucka(ko mama!)Brinu me njene cike tj.jedna .

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moja je cura skoro 22 mj. Bucka je pa ima malo veće cike. Na tvom bih mjestu išla pedijatru, premda vjerojatno nije ništa ozbiljno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Nana33, ne brini. I mojoj curki je bilo to isto - nisam skužila dok sam ju samo dojila jer je bila bucmastija, ali s 10 mjeseci je postala malo žgoljo i primjetila sam da su joj prsa malkice ispupčena a pod prstom sam joj napipala male kvžice. Na idućem sistematskom/cijepljenju pitala sam pedijatricu za to a ona mi je rekla da je to vrlo česta pojava kao reakcija na majčine hormone (trudničke) koje u dijete dođe dojenjem. To može potrajati do 3. ili 4. godine (bez obzira što više ne dojim), a ni tada još nije frka, samo tada se rutinski naprave hormonalne pretrage, za svaki slučaj.
    Eto, nadam se da sam te bar malo smirila.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mejra vec godinu dana vaga oko 12 kg. Ima 31 mjesec za par dana. Neznam tacno koliko je visoka. Raste ali se ne deblja, pedijatar se ne cini nesto zabrinutim. Gledajuci MM i mene izgelda sasvim ok. Jucer kupila joj suknjicu velicina 24 mjeseca. Moram vratit uzeti 18 mjeseci. Spada na njoj!

Za ovo drugo neznam posavjetuj se sa pedijatrom...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bara hvala-već sam pomislila da je moja Luna vanzemaljac Naravno pitat ću i pedijatricu do kada ona smatra da se ne moram brinuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •