Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: želim trudnoću!!!

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno želim trudnoću!!!

Drage curke,evo otvaram ovu temu jer nakon 2 godine silnog pokušavanja još uvijek nismo uspjeli ostvariti prvu trudnoću.Redovna sam u ginekologa,svi nalazi uredni ,MM dijagnosticirana asthenozoospermia koju pokušavamo popraviti već 2 mj turom bioastina i havajske spiruline.Bilo je mjeseci kad sam bila opsjednuta,očajna i depresivna ,al polako me pušta to sve jer sam shvatila kolko to može uništiti raspoloženje,pa sam čin keksanja i svega ostaloga...Dajte svoja iskustva,kako pokušavate,kako ste uspijele i sve ostalo što vam padne na pamet...koji su vaši problemi i kako izlazite na kraj sa svime ??Ajmo curke se malo raspisati jer nitko osim nas samih ne zna što proživljavamo

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

itko?

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

a jesi razmišljala o potpomognutoj??ja sam razmišljala iako sam ostala prirodno trudna i moj nije pio nikakve tablete da popravi spermiogram jer to može pomoč,a i ne mora

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    a jesi razmišljala o potpomognutoj??ja sam razmišljala iako sam ostala prirodno trudna i moj nije pio nikakve tablete da popravi spermiogram jer to može pomoč,a i ne mora
    Naravno da jesam,al nekako mi u glavi da je potreban samo taj jedan najbrzi i najkvalitetniji i da se moze desiti T,to mi i ginic rekao.Pa rekoh da si damo za pravo da probamo prirodno.I u tvom primjeru vidim da je moguće

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj onalie prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da jesam,al nekako mi u glavi da je potreban samo taj jedan najbrzi i najkvalitetniji i da se moze desiti T,to mi i ginic rekao.Pa rekoh da si damo za pravo da probamo prirodno.I u tvom primjeru vidim da je moguće
    onalie s obzirom na cijelu situaciju ne bih cekala ni sekund nego bih odmah zakazala pregled kod ginekologaxmpo-vca.
    ne znam jesi li svjesna koliko se dugo ceka i na postupak prodje cijela godina u svim tim oretragama cekanjima...ne znam ovisi koliko imas godina i strpljenja i zivaca za cekati .

ja sam nakon godinu dana bila poluluda od zelje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a meni osobno se 2 godine cine vjecnost ukoliko izgaras od zelje za bebom.
    i medicinski gledano ako dosad niste uspjeli trebalo bi krenut korak dalje.to me cudi da ti nije rekao tvoj ginekolog.
    ne zelim te obeshrabrit al nemoj dozvolit da vam prodju najbolje godine plodnosti.

nije mpo nikakav bauk.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i naravno sretno da vam bebolino sto prij dodje doma!!!

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja 27,on 30,i to kod privatnika sam redovna 4 godine,zadnje 2god svakim pregledom mi kaze da mi daje jos neki period,pa opet pa opet,tako da sam odustala od njega.bit je u tome st o
    samo niti 2 mj pokusavamo s vitaminima pa rekoh da dam fore da vidim ima li ucinka. ma nije meni bauk mpo,spremna sam ja na sve ,ma i posvojila bi sutradan sto se mene tice

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

dajte malo Vaša iskustva

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

onalie ne želim te ni ja obeshrabrivat, ali ako nema T već dvije godine, a trudite se, onda bi se trebala poražiti pomoć liječnika. Mi smo nakon 9 mjeseci pokušavanja potražili pomoć, a čim je muž napravio spermiogram (a u potpisu vidiš dijagnozu) mpo dr. je odmah rekao da nam je mpo jedini izbor. Jedan je dovoljan, ali kada ih ima dovoljno u ejakulatu i kada su dovoljno brzi, odnosno progresivni. Spermiogrami variraju, to je istina, ali ako je dijagnoza neka teža, nema se tu puno šta za misliti....a vrijeme ide, godine prolaze. Još ako se odlučite na taj korak - mpo, tu su pretrage i nalazi koje morate obaviti..

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

u pravu ste cure,tako cu i napravit,poslije nove godine pravac u neku mpo kliniku i bok,dosta je bilo paćenja .

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

onalie mi smo krenuli odmah u MPO vode čim mi je suprug dobio nalaz koji je bio kao i kod tvog muža....naravno dok smo čekali red u klinici probali smo sa svim mogućim vitaminima i tabletama, čajevima i prirodna trudnoća se nije desila....imamo dijete iz 4.-tog postupka MPO ....sada idemo po drugu bebu....opet .MPO vode jer do prirodne trudnoće ne dolazi... mislim da se trebate što prije naručit kod MPO doktora....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja 27,on 30,i to kod privatnika sam redovna 4 godine,zadnje 2god svakim pregledom mi kaze da mi daje jos neki period,pa opet pa opet,tako da sam odustala od njega.bit je u tome st o
    samo niti 2 mj pokusavamo s vitaminima pa rekoh da dam fore da vidim ima li ucinka. ma nije meni bauk mpo,spremna sam ja na sve ,ma i posvojila bi sutradan sto se mene tice
    nemaš šta čekat - znam da ti zvuči malo brutalno ali kao šro su ti i cure rekle ti možeš pokušavati sa vitaminima dok čekaš na postupak ili dok vadiš nalaze, može tu biti pomaka ali većeg sigurno neće ( ovo ti kažem iz iskustva ).

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

onalie moja pretpostavka da su nas kočile bakterije oboje smo bili krcati,da li je istina ili nije ne znam,sgram naravno može varirati iz tako lošega u bolji,ali iskreno treba napraviti sve nalaze,je meni ginička rekla da ako u 6 mj od gubitka bebe ne uspijem me šalje na potpomognutu jer nemam više što čekati ja 30,on 42

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pusti vitamine, to ide onako usput, a da će nešto specijalno napraviti - neće. Nemate što čekati. Po meni je godina dana ciljanih odnosa neki maksimum, ja osobno sam reagirala već nakon 6 mj. i obavila osnovne pretrage (našli problem, riješili i uskoro ostala trudna prirodno).

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Pusti vitamine, to ide onako usput, a da će nešto specijalno napraviti - neće.
    Što je specijalno za tebe? MM je nakon mixa vitamina iz zabetonirane astheno (potvrđene masu puta, išli smo na IUI pa je spermiogram rađen iz mjeseca u mjesec), prešao u vrlo dobar normo. Ali da nakon 2 godine pokušavanja treba napraviti konkretniji iskorak, treba.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Pa nije za očekivati da će većini pomoći. Tu i tamo pomognu, ali sigurno ne u tolikom postotku da se možeš na njih oslanjati. Osim toga, ako nisu obavljene osnovne pretrage, kako znati koje vitamine treba piti (ne samo vitamine, ima i drugih dodatak prehrani koji mogu pomoći)?

mare78 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo moga primjera-ja sam tada imala 30,on 31-kod mene sve ok! kod njega isti problem kao I kod tvog supruga...ponavljali spermiograme puno puta,nekako mu se bilo teško pomiriti sa nalazima...ja inzistiram na svim vitaminima, mineralima, selenu,cinku, vitamin E I na svemu do čega mogu doći-on pije kao po kazni,ali pije...u međuvremenu ja radim HSG I laparoskopsku dijadnostiku jajnika-sve ok,nalazi odlični! ponavljamo opet spermiogram,boli je,pa puno bolji,pa jako dobar!!! 03/2011 imamo dogovor za MPO u Cito,ali meni kasni menga I ne želim ići po test jer će naravno biti negativan-uglavnom pogledaj potpis!
    poanta svega je da je prošlo I previse vremena,suza I tuge I da je MPO logičan korak-sve ostalo je milost koja te možda oblije,a možda I ne...zato pođi I istraži što ti je napraviti!

mare78 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dijete sam rodila sa 33.godine,znači toliko nam je trebalo da se kockice poslože-sada bi drugo,ali to je za neku drugu temu! sretno!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Spermiogram može prilično varirati, s vitaminima ili bez - primjerice, MD-u je spermio varirao od oligoastheno do normo bez ikakve promjene lifestylea.
    Jednom loš ne znači uvijek loš, ali ni jednom dobar ne znači uvijek dobar. Zapravo, ne vjerujem u trajna poboljšanja ukoliko nisu rezultat, ne znam, izliječene upale prostate. U trajna pogoršanja, naprotiv, vjerujem
    Prvo sam mislila pitati koliko je loša vaša astheno, ali sada vidim da je prošlo već dvije godine, dakle uopće nije bitno. Vidim da si već odlučila pa da te podržim - pravac reproduktivac!

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nama ništa nisu pomogli čajevi, vitamini, Bioastin. Pomogao je ivf. Da smo duže čekali, možda ne bi ni on.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Pandora Aura Monroe prvotno napisa Vidi poruku
    Nama ništa nisu pomogli čajevi, vitamini, Bioastin. Pomogao je ivf. Da smo duže čekali, možda ne bi ni on.
    X
    nama isto tako

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

sve stoji cure kako ste i napisale.pa necu ni ja vise radit sizifov posa majke mi,mjesec po mjesec i odu godine..lijepo cu na mpo i dotad ga jos kljukat vitaminima .zaj ..me moj ginek jer mi je rekao da to nije nista strasno pa sam se ravnala prema tome.da nema ovog foruma ne bi pola stvari znala,jer mi i nije imao tko reci..

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

nađi boljeg ginokologa,moj bivši je samo mene liječio od bakterija i njega nije nikamo slao,da sam bar onda bila na Rodi,prije bi doznala da ne radi kako spada,a moja sadašnja ginička ako meni neki nalaz nije ok i on ga mora raditi i to mi je super,iako je i ona bila za bioastin ali moj to nije htio piti i kaj da mu napravim,antibiotike je sve pio,čak sam ga šopala voćem i povrćem jer to inače baš i ne voli

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    nađi boljeg ginokologa,moj bivši je samo mene liječio od bakterija i njega nije nikamo slao,da sam bar onda bila na Rodi,prije bi doznala da ne radi kako spada,a moja sadašnja ginička ako meni neki nalaz nije ok i on ga mora raditi i to mi je super,iako je i ona bila za bioastin ali moj to nije htio piti i kaj da mu napravim,antibiotike je sve pio,čak sam ga šopala voćem i povrćem jer to inače baš i ne voli
    Moj pije sve sta mu dam i to drage volje,bit i je da smo pokusavali ali on tada nije pio ama bas nista i ima stresan posao,sad unazad 2 mjeseca pije bioastin ,algu spirulinu i dns sam kupila macu(maku)prah,i to cemo do Nove oboje koristit,a onda cu izvuc sto mogu nalaza i na MPO.Vidim da je tvoj imao oligo pa ste uspjeli,to mi daje nadu

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

isprobavaj i prirodno ali nemoj vrijeme gubiti,mi smo dosta godina izgubili iako ne žalim zbog toga....3 godine sam čekala na prvu trudnoću,a sada sam rekla da nema šanse da ću toliko čekati,ginička mi je rekla 6mj da probamo prirodno,ako ne ide da me šalje na potpomognutu,ostala sam od prve trudna na svu sreću i zaprepaštenje giničke

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ma čudan je ljudski organizam,sve je moguće ,da mi je još nać nekog dobrog ginekologa bilo bi super,što opće prakse što privatno,u Zg-u sam pa mi preporučite nekoga.Sve bih opet vadila od nalaza ispočetka.I da,koju MPO predlažete??

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ma čudan je ljudski organizam,sve je moguće ,da mi je još nać nekog dobrog ginekologa bilo bi super,što opće prakse što privatno,u Zg-u sam pa mi preporučite nekoga.Sve bih opet vadila od nalaza ispočetka.I da,koju MPO predlažete??
    onaline ja nisam iz zg pa ti nemogu preporučit ginića ali što se tiče MPO nemožemo ti to mi predložit nego će dr vidit prema vašim nalazima. neka me druge cure isprave ako griješim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas je bilo tako da je mm imao onu najdužu dijagnozu-astenooligo...
    Pio je svašta, i bioastin. Radio na jako stresnom poslu, nalazi su varirali-prema dosta boljim.
    Privatno smo radili AIH, drugi je bio uspješan. MM je promijenio posao i druga trudnoća
    se dogodila 9 mjeseci nakon rođenja blizanaca.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo i ja proživljavam isto to, 2 god. truda , 3 god. nezaštićenih odnosa. Nisam obavila sve pretraga, ali imam endometriozu, što mi je moj dragi ginekologić rekao da će proć sa trudnoćom ,ali mi nije rekao da ona može uzrokovat neplodnost ,to sam morala sama saznati, naravno da mijenjam ginekologa. Muž još nije bio na spermiogramu,on izgleda očekiva čudo Nismo u financijskoj situaciji da idemo na sve pretrage. Svima želim koji dugo pokušavaju svu sreću svijeta ,tako i tebi

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sara 29. prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i ja proživljavam isto to, 2 god. truda , 3 god. nezaštićenih odnosa. Nisam obavila sve pretraga, ali imam endometriozu, što mi je moj dragi ginekologić rekao da će proć sa trudnoćom ,ali mi nije rekao da ona može uzrokovat neplodnost ,to sam morala sama saznati, naravno da mijenjam ginekologa. Muž još nije bio na spermiogramu,on izgleda očekiva čudo Nismo u financijskoj situaciji da idemo na sve pretrage. Svima želim koji dugo pokušavaju svu sreću svijeta ,tako i tebi
    sara pretrage možete napraviti u bolnici i ne plaćaju se!

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    sara pretrage možete napraviti u bolnici i ne plaćaju se!
    Šta stvarno??? Neznam baš previše o tome, ali jedna kolegica mi je rekla da je njen muž plaćao spermiogram. a kod ginekologa za sve briseve ,ultrazvuk se plaća

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Šta stvarno??? Neznam baš previše o tome, ali jedna kolegica mi je rekla da je njen muž plaćao spermiogram. a kod ginekologa za sve briseve ,ultrazvuk se plaća
    placa se ako pretrage obavljate privatno. nakon 3 godine nezasticenih odnosa tvoj SOCIJALNI ginekolog mora te poslati na pretrage. ako ne zeli - promijeni ginekologa.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    placa se ako pretrage obavljate privatno. nakon 3 godine nezasticenih odnosa tvoj SOCIJALNI ginekolog mora te poslati na pretrage. ako ne zeli - promijeni ginekologa.
    Ništa to nisam znala. Dali se te uputnice za pretrage mogu uzeti kod doktorice ili baš kod ginekologa?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Uputnice vezane za neplodnost (a nakon 3 godine nezasticenih odnosa imate tu dijagnozu, oprosti ako zvucim grubo) izdaje ginekolog.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Uputnice vezane za neplodnost (a nakon 3 godine nezasticenih odnosa imate tu dijagnozu, oprosti ako zvucim grubo) izdaje ginekolog.
    Hvala ti ,ne zvučiš grubo, bar meni
    Hitam drugom giniću ...

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

MM je uputnicu za Sgram trazio u svoje doktorice opce prakse ,koja mu je dala uputnicu i za urologa.Radio je S u petrovoj (od 7-9h ) i bio mu je gotov isti dan iza 13 h. Ja sam napravila unazad 6 mj briseve,uz,tj.standarne preglede privatno,al je kod mene to sve rutinski jer je sve ok.Sad sam se uspjela prebacit kod njegove doktorice koja nam je voljna davat uputnice tako da smo s te strane mirni.Uskoro na konzultacije za MPO i bok,nema druge.Zahvaljujući Rodama koje su mi dale nogu u guzu sta se tice Mpo sam mirnija ,i isto tako ti kao i ja smatram da nemamo sta više čekati

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sara 29. ne plaćaju se pretrage samo ti dr treba označit neki vrag na uputnici,mojem nije pa smo platili 200kn spermiogram,briseve,uk,spermu mikrobiološki,ali moj nema dopunsko mislila sam da to igra ulogu ali ne,u bolnici mi je lijepo objasnila da zamolim da drugi put njegova opća praksa stavi tu neku oznaku,jer se ni njima ne bakča s lovom kad nitko nema sitnoga

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bitno je na uputnici navesti ispravnu šifru bolesti, tada se ne plaća. Doktori opće prakse obično nisu upućeni, doktorici mm sam ja govorila koju šifru da stavi jer smo prvi put platili spermiogram i testove za HIV i hepatitis. Tada je to bilo N46 Muška neplodnost .

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I sad je http://svebolesti.info/n46-muska-neplodnost/ ,tu šifru opča napiše MM.. i prije za s-gram i sad dok smo vadili markere za hiv i hep.Nema potrebe plačati kad se može dobiti na uputnicu.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Da ne bi bilo zabune....mi smo imali uputnicu, ali s nekom lijevom šifrom bolesti (mislim da je stavila Sistematski pregled) pa je mm platio participaciju.

Sara 29. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala cure na informacijama,uskoro ćemo krenuti sa pregledima. Nadam se najboljem. Te da je ovo ne postizanje trudnoće samo slučajnost. Jer imam blisku prijateljicu sa kojom je sve u redu i sa NjM ,svejedno čekaju 2 god pa ništa.

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

dok se nisam upustila u pravljenje bebe,nisam ni kuzila koliko parova ima problema i poteskoca u postizanju trudnoce,meni bliskih barem 7,a da ne govorim koliko cujem od drugih ljudi...trebamo bit uporne ,doci ce kad tad

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

onalie,potpuno te razumijem.Evo meni je nedavno bilo 2 godine braka.Kao što vidiš u mom potpisu stoji i jedan tužan datu kad je mom u 9 tt prestalo kucat srčeko.Do te je trudnoće došlo od prvog pokušaja.Sada se već cca 2 godine trudimo i ništa.Sada smo dobili i nalaz mm asthenoteratozoospermija.I to nas je šokiralo.U ovo kratko vrijeme koliko radimo na bebi (kažem kratko jer ima ovdje cura koje se duže trude) imala sam dosta dana kad mi ništa nije imalo smisla,bila sam u totalnoj depri,i jadna i tužna.Neko vrijeme sam mahnito mjerila ovulaciju lh trakicama,keksali se samo na točno određeno vrijeme...a iskreno utjecalo je to na seksualni život,jer sam to jedno dobro vrijeme radila samo zbog toga što želim bebu.Samo sam na to mislila...nekada mi je došlo da se uopće neću keksat jer i ovako nema smisla tj. neću ostat trudna...Eto,sad sam se raspisala...tebi želim sve najbolje kao i svim curama ovdje

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj snelly85 prvotno napisa Vidi poruku
    onalie,potpuno te razumijem.Evo meni je nedavno bilo 2 godine braka.Kao što vidiš u mom potpisu stoji i jedan tužan datu kad je mom u 9 tt prestalo kucat srčeko.Do te je trudnoće došlo od prvog pokušaja.Sada se već cca 2 godine trudimo i ništa.Sada smo dobili i nalaz mm asthenoteratozoospermija.I to nas je šokiralo.U ovo kratko vrijeme koliko radimo na bebi (kažem kratko jer ima ovdje cura koje se duže trude) imala sam dosta dana kad mi ništa nije imalo smisla,bila sam u totalnoj depri,i jadna i tužna.Neko vrijeme sam mahnito mjerila ovulaciju lh trakicama,keksali se samo na točno određeno vrijeme...a iskreno utjecalo je to na seksualni život,jer sam to jedno dobro vrijeme radila samo zbog toga što želim bebu.Samo sam na to mislila...nekada mi je došlo da se uopće neću keksat jer i ovako nema smisla tj. neću ostat trudna...Eto,sad sam se raspisala...tebi želim sve najbolje kao i svim curama ovdje
    Pričaj mi o tome ...Znaš onaj osjećaj kad samu sebe želiš ubjediti da ti nije stalo,odlučiš to čvrsto i nakon 3 faking sek ti se misli vrate na staro..nisam si jasna ponekad kolko imam volje iz mjeseca u mjesec proucavat simptome,nadat se ,paziti ,kalkulirati,trazit simptoome na netu ,sopat se vitaminima od kojih mi se riga kad ih vidim,opustit se za vrijeme keksanja,da ne pricam o drugim stvarima.imam jaku psihu i jednostavno ne mogu to izbacit iz glave..da negovorim da sam si sad isla upalit film i opet zavrsila na Rodi ..

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Tak ti je to...ni ja se jednostavno nemrem opustit u stilu da ne mislim na trudnoću,da refleksno ne brojim dane i promatram kad će ovulacija.Nekad imam boljih dana kad nisam baš tak utučena i jadna ali svejedno mi se negdje po glavi mota jedna te ista tema.I ja konstantno navraćam na rodu ako ništa drugo da se barem malo požalim,vidim da nisam sama,čujem koju riječ utjehe i ohrabrenja.I odmah mi je lakše.Još radim takav posao da gotovo cijeli dan gledam sretne obitelji sa dječicom ili trudnice.Pa kad još krenu pitanja dobronamjernih poznanika jel ima šta novo,kad će bebica....isl. Dođe mi da ih sve stjeram k vragu,da im vrisnem da to nije njihova briga,i da nemam pojma kad će doć.Zašto ljudi imaju potrebu postavljat niz nepotrebnih preosobnih pitanja .To mi nikad neće biti jasno.Ali ja sam od sad na dalje odlučila da ću svakog takvog nekulturnog, koji mi postavi više od jednog pitanja ,otkantat da smo evo baš krenuli u mpo vode.
    Sad sam vidla da tvoj muž pije bbioastin i havajsku spirulinu.Ja sam danas kupila bioastin u bio&bio i uz to dobila havajsku spirulinu.Rekao mi je prodavač da se to smije kombinirat zajedno.Ali kad mi je spomenuo da se havajskih spirulina pije čak 6 tableta dnevno to mi je postalo sumljivo.Jer za poboljšanje spermiograma treba 4 tbl. dnevno bioastina i kud još ovih 6.Također mi je rekao da spirulina sadrži velike količine željeza ali kad sam ga pitala da nije li to malo previše željeza kombinacija bioastina i spiruline nije mi niš odgovorio.Jeste možda išli ponovno vadit spermiogram?Jel došlo do poboljšanja?Sad sam se baš rastipkala previše....javi se kad svratiš na rodu

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

poslala sam ti pp jer mi nije dalo da ovdje postam,znaci 2x ujutro i bioastina i alge,tako isto popodne,znaci 8 dnevno,on mi i sam kaze da mu je bioastin bolji jer mu je dao full energije,sperma mu je drukcije strukture ,a cim napravi novi sgram cu javit dal je bilo poboljsanja,ja pijem vrkutu u koju stavim zlicu mace praha,totalno je fuj al brijem da bi i govno pojela da znam da ce pomoc

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

pozdrav cure ! ja sam novai ja želim davno trudnoću! prije par godina pokušavala cca 1 god. ništa od toga imam policistične jajnike! teško da zatrudnim kaže gin. nakon toga bila sama pa nisam pokušavala eto sada nakon 3-4 godine opet pokušala ništa već par mjeseci! moram da provjerim da li uopšte ovuliram! ovaj mjesec na 12dc imala malo sukrvice moglo bi biti ovulacijsko. ima neka sa sličnim problemima! hvala!

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

lola jesi vadila hormone ili napravila bilo šta od pregleda? možeš si nabaviti i trakice za provjeravaje ovulacije ili mjeriti bazalnu temperaturu

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

onda jesam ali sada ću morati ponovo! htjela vidjeti ako je neka sa mojim problemima uspjela zatrudniti.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •