Drage curke,evo otvaram ovu temu jer nakon 2 godine silnog pokušavanja još uvijek nismo uspjeli ostvariti prvu trudnoću.Redovna sam u ginekologa,svi nalazi uredni ,MM dijagnosticirana asthenozoospermia koju pokušavamo popraviti već 2 mj turom bioastina i havajske spiruline.Bilo je mjeseci kad sam bila opsjednuta,očajna i depresivna ,al polako me pušta to sve jer sam shvatila kolko to može uništiti raspoloženje,pa sam čin keksanja i svega ostaloga...Dajte svoja iskustva,kako pokušavate,kako ste uspijele i sve ostalo što vam padne na pamet...koji su vaši problemi i kako izlazite na kraj sa svime ??Ajmo curke se malo raspisati jer nitko osim nas samih ne zna što proživljavamo![]()

Odgovori s citatom

Nismo u financijskoj situaciji da idemo na sve pretrage. Svima želim koji dugo pokušavaju svu sreću svijeta ,tako i tebi 
u 9 tt prestalo kucat srčeko.Do te je trudnoće došlo od prvog pokušaja.Sada se već cca 2 godine trudimo i ništa.Sada smo dobili i nalaz mm asthenoteratozoospermija.I to nas je šokiralo.U ovo kratko vrijeme koliko radimo na bebi (kažem kratko jer ima ovdje cura koje se duže trude) imala sam dosta dana kad mi ništa nije imalo smisla,bila sam u totalnoj depri,i jadna i tužna.Neko vrijeme sam mahnito mjerila ovulaciju lh trakicama,keksali se samo na točno određeno vrijeme...a iskreno utjecalo je to na seksualni život,jer sam to jedno dobro vrijeme radila samo zbog toga što želim bebu.Samo sam na to mislila...nekada mi je došlo da se uopće neću keksat jer i ovako nema smisla tj. neću ostat trudna...Eto,sad sam se raspisala...tebi želim sve najbolje kao i svim curama ovdje