Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: Imate li se s kime igrati?

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Imate li se s kime igrati?

Volim kazalište. Gledati predstave, komentirati ih i raspravljati o njima. (isto i s knjigama)

Za dramu mogu naći društvo, ali uvijek moram sama inicirati, predlagati, organizirati...

Balet, manje, ali ajde, ima i tu nešto, isto uvijek moram orati i kopati.

Opera - nemoguća misija. MM ide sa mnom kad je u Hrvatskoj (mora, jelte, nije da bi), a ostali idu po jednom, ali neko stalno društvance koje bi bilo zainteresirano, veselilo se tome - nemam.

U petak sam odlučila otići sama na Ivicu i Maricu jer mi se NE DA ponovno okretati sve moguće brojeve telefona i nagovarati nevoljke na nešto što bi trebalo s radošću i zanimanjem pratiti. Idem zbog tebe. Ma bolje ne idi, onda!

Opera je samo primjer, ali vidim da je slično drugim ljudima s njihovim interesima i područjima. Prijateljica je dugo godina aktivizirala u Rodi, ja bih malo slušala, i brzo zaboravila, druga radi volonterski u udruzi koja pomaže braniteljima, nju to zanima, ja sam jednom došla (kad je društvo organiziralo karte za kazalište) i tak...

Nema smisla kukati nad time, zar ne?

Sve se svodi na to da bih ja da to netko za mene, a ja da samo željno uprem prstom - uuuu, ja bih ovu predstavu, i onu, i ovu! I još bih i inteligentno zainteresirano društvo, umova brzih i smjelih poput živog potoka i dubokih poput jezera u koje se potok u konačnici slijeva, i još bih se lijepo obukla i šljaštila i da se svi lijepo obuku i šljašte i mi smo carevi svog malog svijeta!

Ali eto, idem sama, nešljašteći (kom se šljašti solo, samo mi je neugodno, uredni poluuredski stil will do) i sjedit ću u loži br. 5 desno jer tu kartu mogu dobiti preko dede u penziji u pola cijene (i cijena je faktor ofskroz).

Ali idem. I bit ću dobre volje. Jer nisam ostala doma.

Kak se vi snalazite s srazu idealnog i materijalnog svijeta?
    Posljednje uređivanje od chris blue : 02.12.2013. at 11:01

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Uzmi dijete sa sobom. Anu, ako dobro desi ritam potpis.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

S djecom idem na orašara, nije ovo predstava za njih.

Radi se o sličnosti u različitosti i načinima reagiranja na situacije. Ja cijeli život imam problema sa svojom pasjom naravi - želim da me se vodi u šetnju i moram raditi na tome da sama odem u šetnju.

I pitam kako se vi curke nosite sa svojim igrama kad "prijatelji odu"?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Joj, podsjetila si me na mene, i tako ja godinama tražim društvo za ples pod maskama, šljašt-šljašt of kors, a moji su svi rok-đir ))). Neke stvari odem sama, neke mi je i gušt sama, a neke propustim, stoje na nekoj "to do listi" za bolja vremena. I nisu u pravu ovi koji tvrde da neće nikad doći - dođu, vidim po okolini, a i za nešto po sebi. I nisam niti za tlačenje ekipe, mene bi isto neke njihove zanimacije tlačile i ono... ma, nema šanse, ne idem ni na što samo zbog nekoga - jer kakav je tome gušt što je dobio takvo mrtvo puhalo kao neku polumrtvu dosasdno-otpuhujuću pratnju.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    I pitam kako se vi curke nosite sa svojim igrama kad "prijatelji odu"?
    Zbog obveza oko djece i nepostojanja kvalitetne logistike ja sam trenutno ta koja je out, no sad ću opisati ono što je inside, tj. ono što ja jesam, a i što ću opet biti, ako bog da, kad ova najmanja malo stasa.
    Solo igrač. Nije mi problem biti sama u bircu, kava, novine, knjiga, ja, sama u kinu, sama u kazalištu, sama na tribini...bilo gdje. Još bolje, ne moram misliti kako je kome, hoće li doći na vrijeme, gdje bi poslije, kad će poći, a kad doći...
    Dok sam bila studentica, imala sam frendove koji su bili veliki ljubitelji filmova, zajedno smo obilazili sva ona mjesta-rupe gdje su se onda prikazivali klasici i kultni filmovi, i standardna kina također, ali nisam ovisila o njima. Ako se meni išlo pogledati dva, tri dnevno, popodne, na matineju, nikoga nisam čekala, uživala sam sama. Tako bih i sad da mogu. Često i netko naiđe koga čovjek ne bi ni očekivao, a i kad ne naiđe, ne ovisi tvoja igra o prijateljima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Često i netko naiđe koga čovjek ne bi ni očekivao, a i kad ne naiđe, ne ovisi tvoja igra o prijateljima.
    Hoću ti reći - odi, a nisu niti zanemarive šanse da upoznaš novu ekipu kojoj je to tvoje zanimljivo - ta jezerca i potočiće. I ubaci makar malo šljašta, čisto da se izmakneš iz zone udobnosti. Sretno i guštaj ! NIšta nije monolitna kategorija, pa ni frendovi, možeš malo novih ubacit.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.12.2013. at 13:06

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Neki put može i mrtvo puhalo, samo da se ide. Neki put ne.

Pozitivno u mom solo odlasku:
    - cijena je mala - 43 kn samo za mene s popustom koji deda ima kao penzioner (problem je jedino što sam mora po kartu)
    - angažirala sam se i organizirala :velkacura:
    - bit ću tamo gdje želim biti
    - kazalište jest mjesto gdje čovjek može sam

Loše:
    - neću imati s kim pričati i popiti cugu :stidljivismajli:

Ina, tvoj ples je teža kategorija jer traži društvo, ono, plešeš u dvoje i to.
    Posljednje uređivanje od chris blue : 02.12.2013. at 13:12

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Solo igrač. Nije mi problem biti sama u bircu, kava, novine, knjiga, ja, sama u kinu, sama u kazalištu, sama na tribini...bilo gdje. Još bolje, ne moram misliti kako je kome, hoće li doći na vrijeme, gdje bi poslije, kad će poći, a kad doći...
    Dok sam bila studentica, imala sam frendove koji su bili veliki ljubitelji filmova, zajedno smo obilazili sva ona mjesta-rupe gdje su se onda prikazivali klasici i kultni filmovi, i standardna kina također, ali nisam ovisila o njima. Ako se meni išlo pogledati dva, tri dnevno, popodne, na matineju, nikoga nisam čekala, uživala sam sama. Tako bih i sad da mogu. Često i netko naiđe koga čovjek ne bi ni očekivao, a i kad ne naiđe, ne ovisi tvoja igra o prijateljima.
    Nisam nikad bila sama u kinu, u kazalištu jesam jednom, bilo je na brzinu i spontano i ajd, upadaj.

Kava, da, to je ok, popiti solo i gledati ljude.

Ne bih se nazvala solo igračem. Ali sve više idem ka tome jer nemam izbora.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

chris, od kad imam djecu i frendice se raselile po svijetu, jednostavno sam shvatila da mogu sama, na dosta mjesta jer me veseli.
    A mrtvo puhalo ako imam pored sebe, mi je najgora stvar na svijetu. to mrtvo puhalo ne mora biti ni njurgalo, ali kad fali onog entuzijazma, one srece koje bi ja podjelila, mi unisti sve. kao djetetu kad uzmes igracku.

ja volim balet, ali ljudi oko mene i ne bas. ne znam zasto, ali mislim da nije najgora stvar otici sam u kazaliste. a cuga, pa je ugodno je poslije i na cugu, ali korak po korak. kreni, nauci uzeti za sebe najbolje, a onda ce se naci i partner koji se voli igrati s tobom.

edit: prvi odlazak bilo gdje samom je zastrasujuci, a poslije se naviknes. ja u kino odalzim redovito sama. kao sto si rekla veliki plus je i usteda.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 02.12.2013. at 13:19

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Chris, pa ako odeš sama, postoji i mala mogućnost da upoznaš nekoga koje je također došao sam. A možda se i s vremenom navikneš, pa ti neće biti bed ići sama.
    Ja idem sa mužem ili kćeri, ako netko od njih ne može, iznazivam par prijateljica, ako i one ne mogu. Odem sama. To sam par puta napravila i bilo mi je ok.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

što se tiče knjiga, imam svoje virtualno društvance, s kojima izmjenjujem preporuke i komentiram
    i MM rado čita, iako zbog posla ne stigne puno

za kino i kazalište skoro uvijek nađem nekoga
    iako, za ovotjedni festival izraelskog filma nisam našla društvo (tj. možda za jedan dan)
    ali u kino i kazalište mi nije problem otići sama
    MM je većinom zainteresiram, ali zbog djece najčešće izlazimo odvojeno

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja odem sama, ali to sam radila i kao mlađa. naravno da bih radije išla s nekim, ali ako ne ide, oda sama. sama sam išla na neke koncerte ovdje, sama sam iz Zadra doputovala na Future Shock. sama sam išla na neki koncert u sloveniju pa sam upoznala ljude u vlaku. nije mi problem sama sjediti u kafiću i gledati uokolo.
    MD u zadnje vrijeme jednom tjedno karta s dečkima kod nas doma pa ja idem van. dosad se uvijek našlo društvo, a kad se ne nađe onda mogu i sama.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nemam.

I nije mi baš bitno. Još kao studentica naučila sam hodati okolo sama, pa mi to sasvim dobro paše i danas. Treba mi vrijeme koje je samo moje, pa tako spojim i neke svoje želje s tom potrebom.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    sama sam išla na neke koncerte ovdje, sama sam iz Zadra doputovala na Future Shock. sama sam išla na neki koncert u sloveniju pa sam upoznala ljude u vlaku. nije mi problem sama sjediti u kafiću i gledati uokolo.
    Fascinantno mi je to i pomalo s druge planete. Ja se moram hrabriti, razgovarati sama sa sobom, napraviti liste pro/con i na kraju ću si (majkemi) oko vrata staviti zlatnu medalju za hrabrost, inicijativu i poduzetništvo.

Hoću reći, meni je to kao kuća veliko, a tu puno njih, ono, aha, ma da, idem ja već godinama sama autostopom u Indiju turistički.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja mogu otic i sama, al bas da stalno idem sama ne bi, nije mi to to

u zadnje vrijeme tesko nadem drustvo, pa onda nigdje ni ne idem, ne da mi se ni pokusavat

a najgore mi je sto ima bas ljudi kad se slucajno vidimo navali da kad cemo se vidjet, i onda kad ja zovem da ajmo negdje nula bodova

sad sam i dislocirana i bas se moram dogovarat i to mi je jos veca frustracija

mm voli izac, al ne da mi se stalno s njim bit, puno smo skupa, i zajedno i s djetetom i bas mi treba neki odmak

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kao srednjoškolka i studentica često sam sama išla na koncerte ili na nekakve lijeve kino-projekcije za koje sam znala da nikog živog ne zanimaju. Nije mi bio nikakav problem izaći sama, iako se mama blago zgražala nad time što svukud idem sama.
    Sad imam drugi problem - išla bih svakamo, ali nemam vremena. Ono, da me netko pozove i kaže "idemo u petak tamo i tamo", išla bih, ovako, kad sve moram sama organizirati, brzo izgubim volju. Na sreću, sin mi je taman dorastao do uzrasta kad može na koncert ili u HNK (dapače, on mene cima da idemo gledati opere, neke čak želi gledati dvaput), a nije još došao do uzrasta kad se srami pokazivati u javnosti s mamom pa trebam to iskoristiti dok mogu...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Fascinantno mi je to i pomalo s druge planete. Ja se moram hrabriti, razgovarati sama sa sobom, napraviti liste pro/con i na kraju ću si (majkemi) oko vrata staviti zlatnu medalju za hrabrost, inicijativu i poduzetništvo.

Hoću reći, meni je to kao kuća veliko, a tu puno njih, ono, aha, ma da, idem ja već godinama sama autostopom u Indiju turistički.
    pa nije ni meni to prvi izbor, ali ako nitko neće, pa neću ja valjda ostati kući. istini za volju, to je uglavnom bilo prije nego sam rodila, tad sam puno više skitarala, ali i sad mi nije problem sjesti negdje sama ili otići.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ah.... nemam se s kim igrati. želim otići na rafting (bio je već jedan sličan topic), nemam s kim. sjedila sama u kafiću nisam nikad (osim ako sam nekog čekala). kino, kazalište, koncert - još uvijek nisam krenula sama, osjećam neku nelagodu u vezi toga da idem sama, ne znam zašto je to tako, ali jest...

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ali ako nitko neće, pa neću ja valjda ostati kući
    Evo, o ovome govorim - o onom trenutku kad sami sebi kažete - pa neću valjda ostati doma samo zato što drugi ne idu.

A ako to još napravite bez ljutnje, durenja i jauvijeksvimameninikadnitkoništa ili nišnevrijedimnitkomeneće dobijete još i set noževa.

Meni je to teško, još teže bez ovog gore navedenog i silno se trudim mentalnom vježbom doći do uvjerenja da je ok i ako nitko neće jer mogu i sama.

Hoću reći, jasno je meni da je to ok i to sve, ali ima jedan crvić koji uvijek svrdla.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

chris najteze je prvi put, probaj, vidjet ces nista strasno.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Uf, sad sam kao moja Ana kad sam je prvi put vodila na njemački jezik kad je stala i skoro u suze ispred učionice jer se nije usuđivala ući i suočiti se s djecom prvi put, a ja je tapšala i hrabrila

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Dok sam bila mlađa, nisam nigdje mogla sama. Ako nemam društvo - ne idem, koliko god da mi se išlo. To mi je bilo nezamislivo, sjesti na kavu sama... užas.

Sad kad imam malo dijete, nekad mi baš treba biti sama sa sobom u nekoj aktivnosti. Ne idem na takve aktivnosti o kojima pišete (kino, koncerti...), ali otići na kavu, besciljan dan u šopingu (pa i da ništa ne kupim), sport navečer, baš mi je gušt solirati.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja imam nekoliko skupina prijateljica s kojima radim ono što mi se sviđa.

Pa tako imam svoje prijateljice iz djetinjstva/škole. S njima mi je, naravno, najljepše jer smo zajedno cijeli život. S njima odem na večeru, palačinke, u kino, shopping, na večernji izlazak... Većina ih je neudana i bez djece pa me doslovno pomlade, vrate u tinejdžerske dane, ismijemo se i napričamo. Seks i grad ekipa.

Onda imam "obiteljske" prijateljice, odnosno supruge muževih prijatelja. S njima pijem kave, slavim dječje rođendane, djeca nam se igraju zajedno, u prijevodu - desperate housewives S njima sam također na istoj valnoj dužini jer možemo pričati o svakodnevnici i problemima kao što su zagoren ručak i dječja kakica.

Onda su tu povremena druženja s onim ljudima koje poznaješ i dobri ste, pa odete na piće tu i tamo malo popričati, vidjeti što se dogodilo u zadnjih godinu dana otkad ste niste vidjeli i tako.

Za sve ono što se ne sviđa mojem društvu ili iz bilo kojeg razloga ne mogu sudjelovati sa mnom, nije mi problem otići i zabaviti se sama. Prilično sam druželjubiv tip, tako da sam bez problema sama putovala u razne zemlje, sama se upisivala u kojekakve škole i uvijek bih prvi dan sklopila poznanstva i našla si ekipu za druženje.

Jutros mi se, npr., pila omiljena bijela kava (mlijeko sa zrncem kave i hrpom šećera ) u omiljenom kafiću, u sekundi sam to poželjela. Bez problema sam otišla sama i uživala u mirnih pola sata, pogledu na jesen i lišće koje opada i ugodnim zvucima smooth jazza.

Dakle, ponekad poželim uživati i sama sa sobom, bez ikakvog društva i opet se osjećam ispunjeno i nisam usamljena.

Hoću reći, Chris, samo se moraš odvažiti. Nije glupo da se urediš sama za sebe. Sa užitkom stavi na sebe šljokice, crveni ruž, kovrče na kosu i odi na taj balet. Uživaj u sebi, svojoj ljepoti, svom parfemu i sjajnoj predstavi, u prekrasnoj jesenskoj noći dok ideš kroz grad. Otkrit ćeš sasvim nov način uživanja i osobnog ispunjenja. Samo idi!
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 02.12.2013. at 16:05 Razlog: tipfeleri

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ma idem, ne baš s tako puno entuzijazma kako bi jedna prirođeno sretna i druželjubiva osoba išla, ali idem.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Probaj... ja sam s 14 završila sama u kinu, jer nije nitko htio ići gledati Ratove zvijezda i skužila sam da je to zapravo super osjećaj. Nakon toga mi je neko vrijeme, prvi izbor za kino bila samoća, tek onda društvo.
    Sad slabo izlazim jer je Smjehuljica mala, pa mi teško pada vrijeme koje ne provodimo zajedno... ali prije njenog dolaska, uredno sam išla sama i na koncerte i u kino... u kazalište igrom slučaja nisam, ali bi išla... bez beda.

I... obožavam sama sjediti u nekom bircu kojeg volim i čitati.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moje najbolje putovanje je bilo solo u Atenu.ja sam odlucila ici jedno ljeto na faksu, lovu sam imala ali ne i drustva.i otisla sam solo.busom do Beca,landrala pola dana po gradu pa popodne na avion za Atenu.bila u hostelu,upoznala gomilu ljudi.ludi provod.a uzivancije kada solo obilazis grad i ne ovisis o nikome.u arheoloski muzej sam isla dva dana .jela u lokalnim restranima...ma mrak.i solo nazad avionom do rima pa trsta.i onda od trsta s milion presjedanja do zadra gdje me je cekalo drustvo na moru.i bilo mi je super sama sa sobom.odlicnih 10 dana

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam se naucila izlaziti sama silom prilika, od kad smo po vani. Kava, rucak, setnja, shopping kino i kazaliste ipak ne jer uvijek imam jedan privjesak sa sobom (bebu naime).
    Trenutno sam ja ta koja je party breaker, odbijam vecernje izlaske s prijateljicama jer sam preumorna, jer znam da ce se mala probuditi cim maknem pete, jednostavno jos nije vrijeme.
    Ali zato se s prijateljicom spremam na tecaj kuhanja - to je recimo nesto na sto bih otisla i sama.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U petak sam odlučila otići sama na Ivicu i Maricu jer mi se NE DA ponovno okretati sve moguće brojeve telefona i nagovarati nevoljke na nešto što bi trebalo s radošću i zanimanjem pratiti. Idem zbog tebe. Ma bolje ne idi, onda!
    chris jesi kupila kartu vec? predstava je prlicno rasprodana.
    idi uzivat ces, vjeruj mi.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Jesam, karta je v zepu, loza br 5.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Dok sam bila mlađa, nisam nigdje mogla sama. Ako nemam društvo - ne idem, koliko god da mi se išlo. To mi je bilo nezamislivo, sjesti na kavu sama... užas.
    X ja sam onda jos uvijek mlada.

vrhunac moje samoce je piti kakao u parku dok se dijete ljulja.
    sve ostalo cu lakse otkazati/odgoditi.

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Budi sretna da živiš u Zg-u i da imaš tolike mogućnosti izbora, pa mi manji problem izgleda što na neka događanja trebaš ići sama. Kod nas u manjem mjestu i događanja je manje. Predstave su obično za širu publiku i na te nemam volje ići, a kad se desi neka kvalitetnija, onda se nađe i netko tko bi išao samnom.
    Meni nije problem otići sama i na književne večeri i na otvaranja izložbi. Ako me interesira, a MM ne želi ići i radije je kući sa djetetom, ja odem sama, ponekad sa nekim iz društva. Često i na odabranom događanju sretnem nekoga poznatog pa ispadne dobro.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jesam, karta je v zepu, loza br 5.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Možda da sam išla na Zrinskog bi bilo više zainteresiranih

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čuj, ja na Ivicu i Maricu idem sa svekrvom, pa ti vidi ..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Možda da sam išla na Zrinskog bi bilo više zainteresiranih
    Ja i dalje ne kužim zašto ti uopće netko treba??!!! Pa bolje sam nego u lošem društvu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja imam srecu sto je moj muz vise zainteresiran za kulturu od mene i oboje pratimo sto se dogadja, dogovaramo i kupujemo ulaznice. Imamo i vezu u svijetu kulture koja nam ponekad nabavi karte besplatno. Jedan jako dragi bracni par. Jednom mjesecno izadjemo s njima, al cesce u dvoje. Izlazak se obicno sastoji od predstave i cuge. Imamo slican interes svi cetvero. Nisu to bas opere i drame. Gledali smo Stravinskog lani, al u biti idemo na izlozbe, u kino, obicno Europa, Tuskanac, MSU, suvremeni ples. Muz i ja odemo u Lisinski ili na neki rock koncert. Meni nema boljeg drustva od mog muza. Nije da smo stalno vani.
    Danas su cak dva otvorenja izlozbi na koje bismo otisli. Idemo na jedno.

Kad odem u inozemstvo na sluzbeni put i imam priliku izaci van, odem solo. Nekad ne stignem, ali uglavnom da. Ne da mi se s kolegama s kojima sam cijeli dan i izlaziti, ako nije bas nesto organizirano. Osim toga moji strukovni kolege nemaju interese kao ja, a glupo mi trositi vrijeme ako sam u Kopenhagenu na nesto sto mi je dosadno. Dovoljno se u avionu i na sastancima napričam s tim ljudima. Malo moram pustit mozak na pašu.

Pošto sam pretežno u muškom društvu, veseli me kad jednom mjesečno izadjem s prijateljicama. Al onda je samo cuga poslije posla u centru u pitanju.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Al ja sam mislila da ti pitas zbilja za igre. Mi smo vani imali ekipu za ne preteske strateske igre. Ovdje se nitko ne igra toga Igramo i u dvoje, al vec znamo tko ce pobijediti kad u nekim igrama ja pobjedjujem u nekima moj muz.

Jednom mi je netko rekao da brakovi gdje su ljudi slicne struke nisu dobri. Evo ja opovrgavam javno Mi uistinu slicne stvari volimo. Dva matematicko-kulturna mozga

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i dalje ne kužim zašto ti uopće netko treba??!!! Pa bolje sam nego u lošem društvu.
    Uvijek mi je netko trebao. Meni je to teško i baš trebam duboko udahnuti i ohrabrivati se.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Al ja sam mislila da ti pitas zbilja za igre. Mi smo vani imali ekipu za ne preteske strateske igre. Ovdje se nitko ne igra toga Igramo i u dvoje, al vec znamo tko ce pobijediti kad u nekim igrama ja pobjedjujem u nekima moj muz.

Jednom mi je netko rekao da brakovi gdje su ljudi slicne struke nisu dobri. Evo ja opovrgavam javno Mi uistinu slicne stvari volimo. Dva matematicko-kulturna mozga
    Potpis na ovo! Cak i za igre... ali bas ne stizemo koliko bi nam bilo po volji (djeca i stariji clanovi obitelji nas trebaju). No, djeca su nam sad velika, taman u dobi za strateske igre, pa je ok.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja mogu svuda ići sa MM-om, on je zaiteresiran za sve, a išao bi i kao pratnja - ali tu je onda pitanje čuvanje djeteta, i još puno važnije - financiranje karata. Jer, naravno, platiti dvije karte za neki događaj puno je nedostižnije nego platiti jednu, a dati par stotina kuna za kartu za Cohena za nekoga tko je izjavio da je Cohen isti Balašević baš i ne želim (premda bi MM rado išao na svaki koncert, valjda i na Balaševićev).
    Evo baš kod tog Cohenovog koncerta se i meni dogodilo da nemam s kim ići na nešto što me zanima.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Potpuno se slažem. Meni samoća prija, nije me sram nikoga i ničega i više volim promatrati okolo, ili čitati nešto, nego pričati o temama koje mi ne pašu.
    Tako da odem sama i u kino, i kazalište i na put...
    Biti sama nije ništa loše. Pogotovo ako imaš koga da te čeka kad poželiš da više nisi sama. Možda bi mi bilo ružno, da sam baš posve sama na svijetu ( iako, po mojoj naravi, to baš i nije moguće ), ali ovako, kad ih imam podosta koji me trebaju, lijepo mi je igrati se sama.

Pa staneš pred sliku u muzeju, i možeš stajati koliko god želiš, a nitko se ne mora radi tebe dosađivati. Ili želiš lutati ulicama novog grada satima, bez da sjedneš jesti i nitko ne mora trpjeti glad radi tebe. Ili lunjaš vrtnim centrom uživajući u oblicima i bojama, bez da slušaš ono: idemooo. Ili baš ti paše kava u McDonalsdu, a ne neki fensi-šmensi kafić, pa lijepo odeš sama. Sama.

OK, priznajem da se znalo dogoditi da mi pristupa društvo, uglavnom muško u solo verziji ( srećom-ili ne, s godinama se to smanjuje ili je samo manje solo muškaraca zainteresirano za moju dob ), no njih pristojno otkantam.

Ustvari, sad kad razmislim, već mi je dva zadnja puta na solo kavi prišla ženska osoba i upitala da li je slobodno sjesti kraj mene. Vidi, vidi, morat ću se zamisliti kakve to signale odašiljem .

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da, Beti3, to je mjesto gdje pokušavam doći. Zadovoljno sama otići na :votevr: ako nitko osim mene nije zainteresiran.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni se isto ne čini problemtičnim ići sam. I odem sama kad sam u inozemstvu, al onda mi je sve zanimljivo za promatrati. Ovako u ZG, kazalište, opera, Lisinski, Glazbeni zavod... malo su mi pauze problematične kad si sam. Iako realno je velika šansa da ćeš nekog naći od poznatih.

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajme, taj cohen
    mm je fan. nema na kojem njegovom koncertu nije bio i jos cuva ulaznice...........

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se isto ne čini problemtičnim ići sam. I odem sama kad sam u inozemstvu, al onda mi je sve zanimljivo za promatrati. Ovako u ZG, kazalište, opera, Lisinski, Glazbeni zavod... malo su mi pauze problematične kad si sam. Iako realno je velika šansa da ćeš nekog naći od poznatih.
    Odeš na WC, proprčkaš po telefonu (za nepušače) ili zapališ (za pušače) ili kombiniraš cigaretu i telefon...ako je baš koma gledat naokolo u šljaštećoj robi .

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam prije sama odnosnosamo s jednim djetetom često išla sama posvuda izborom,jako često na stvari na koje bi i drugi išli. Neke stvari volim doživjeti sama...Sad kad s troje djece uspijem negdje sama otić,što je rijetko, kako sam u maloj sredini uvijek sretnem nekog odnosno netko sretne mene i pokvari mi gušt. I da ima ljudi koji nisu sami sjeli na kavu u kafić, prolistali novine,srkali kavicu i zurili uokolo? Ja u to ne mogu vjerovati... Meni je to kao da ima ljudi koji nisu nikad popili čašu vina, ili koji nisu nikad jeli čokoladu...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prije sama odnosnosamo s jednim djetetom često išla sama posvuda izborom,jako često na stvari na koje bi i drugi išli. Neke stvari volim doživjeti sama...Sad kad s troje djece uspijem negdje sama otić,što je rijetko, kako sam u maloj sredini uvijek sretnem nekog odnosno netko sretne mene i pokvari mi gušt. I da ima ljudi koji nisu sami sjeli na kavu u kafić, prolistali novine,srkali kavicu i zurili uokolo? Ja u to ne mogu vjerovati... Meni je to kao da ima ljudi koji nisu nikad popili čašu vina, ili koji nisu nikad jeli čokoladu...
    Pa dobro... nije baš sad to tako čudno, mi soleri smo ovdje manjina . A tek solo na ručak sjest, nije niti to loše. Odrastala sam u sredini koja je govorila staru talijansku (?), koju mi je prenijela majka "chi mangia solo, creppa solo" ili tako nešto - ko sam jede, sam i krepa. Ko da nismo sami enivej... tj. uz pisanu riječ nisi nikad sam.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dobro... nije baš sad to tako čudno, mi soleri smo ovdje manjina . A tek solo na ručak sjest, nije niti to loše. Odrastala sam u sredini koja je govorila staru talijansku (?), koju mi je prenijela majka "chi mangia solo, creppa solo" ili tako nešto - ko sam jede, sam i krepa. Ko da nismo sami enivej... tj. uz pisanu riječ nisi nikad sam.
    Za krepat
    Nisam ni znala da je to talijanski.

Meni je super sjesti sama na ručak. To su mi posebni gušti. Još ako vidim more sa stolice, a jelo fino i dobra muzika (a nema nekih glasnih "seljaka" oko mene) - to mi je za umrijet od ljepote. To mi je draže nego u dvoje

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja isto nemam problema sjesti negdje sama i pojesti. jos ako imaju dobre novine i casopise, jos bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •