Eto, danas sam imala vremena s posla nazvati neke centre. Moram reći da uvijek s strahom zovem jer mislim da ću doživjeti neki neugodn razgovor, s obzirom da sam čitala da se su neki imali negativna iskustva s nekim centrima. Danas nije bio takav dan, naprotiv nisam mogla vjetovati koliko su neke djelatnice bile ljubazne i susretljive. Inače sam skužila da jako puno vremena izgubim a stignem nazvati malo brojeva jer svi centri imaju centrale i puno se vremena izgubi dok se dođe direktno do socijalne radnice. Neki pak centri imaju više timova i više brojeva unutar centra. Nije lako i treba vremena dok se sve pohvata... Prvih par dana zvanja je malo bilo stresno jer sam shvatila da ću morati utrošiti vremena i vremena s zvanjem. Ali nedam se ja obeshrabriti, moram biti strpljiva. Čitala sam neke priče i vidjela kako su neke cure pisale tipa „pitam se što će biti nagodinu u ovo isto vrijeme i kakvih će novosti biti...“ Tako se i ja pitam i čekam s nestrpljenjem što mi donosi nova godina... <3