Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Pokloni za NG za dječicu 1-3 godine

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Pokloni za NG za dječicu 1-3 godine

Ovo je prva NG u kojoj su dječica svijesna poklona i darivanja - zato sam posebno okupirana poklonima.
    Lani su bili maleni, nisu skužili baš što se događa, pa sam se najviše ja radovala.
    Ove godine sam im pripremila Tomy Megaskecher (iako piše da je za djecu 3+, mislim da će se snaći nekako u crtanju) i drvene slikovnice.
    Baka im planira kupiti autiće.

Što ćete vi kupiti svojim mališanima? Ajmo ideje na sunce

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je prva NG u kojoj su dječica svijesna poklona i darivanja - zato sam posebno okupirana poklonima.
    Lani su bili maleni, nisu skužili baš što se događa, pa sam se najviše ja radovala.
    Ove godine sam im pripremila Tomy Megaskecher (iako piše da je za djecu 3+, mislim da će se snaći nekako u crtanju) i drvene slikovnice.
    Baka im planira kupiti autiće.

Što ćete vi kupiti svojim mališanima? Ajmo ideje na sunce
    Pregledala stare slike...od druge do četvrte godine bilo je ovoga:

- Lego duplo
    - drveni kamioni koji su se mogli rastaviti i drugi drveni setovi za igru
    - magnetska ploča za crtanje (više komada) i obična ploča s kredom (flomasteri su došli kasnije)
    - kape djeda mraza s lampicama
    - play doh, glinamol i plastelin - hrpe i dosta garnitura za izrezivanje i oblikovanje
    - lutke
    - suđe i kuhinjski pribor (mini kuhinjicu za na stol smo radili sami)
    - slikovnice
    - audio priče

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

E, zaboravih plišane igračke. Moji su ih obožavali i dan danas ih obožavaju i ne daju ih iz kuće. Birali smo one koje nisu dlakave nego krpene.

Begonija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Mojima sam u toj dobi počela kupovati playmobil setove.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Playmobil - Begonija - super ideja! Sjećam se toga od kad sam i sama bila mala.
    Peterlin - super prijedloge si dala - ove kapice sa lampicama bi mogle biti super ideja.
    Mislim nabaviti neku knjigu s prvim pričama za laku noć, za oko mi je zapela ova: http://www.planetzoe.hr/knjiga.php?id=65&n=
    je li itko čitao?

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Moj ima toliko igračaka da mi se čini da što god da mu kupim da će se samo nagomilati na hrpu... morati ću nešto smisliti da je skroz drugačije od dosadašnjih igračaka...

Za referencu: do sad ima kamione (drvene i plastične), kocke za slaganje (drvene i plastične), slikovnica svakakvih (one koje imaju pokretnih dijelova su posebno interesantne), bojice, tempere, flomiće, vodene bojice, glinamol, plastelin, ploču i kredu, plišane igračke, plastično suđe i plastično voće i povrće. Eto, možda netko dobije ideju od ovoga. Sa svime se igra, suđe je super pogodak. Još kad sam mu dala pokvarenu mikrovalnu da mu glumi pećnicu - samo kuha.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tomy megaskecher je super, moji su "crtali" po njemu već negdje s 18 mjeseci, a zabavan im je i sad kad idu u školu. jako je kvalitetan, evo već skoro 10 godina je u funkciji i ništa ga nije uspjelo uništiti.
    u toj dobi moje kćeri su se već jako igrale s raznoraznim figurama životinja (schleich), gradile zoološke vrtove, farme i slično.
    sin već godinu dana slaže legaće, i one duplo, ali i one sitne 7+.
    ali, i legaća i schleich figurica imamo na tone, tako da će za sv.nikolu dobiti figure toma i jerrya koje obožava, a za božić košarkaški set za sobu, to si je sam zaželio

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, zaželio je i slona. pravog. probat ćemo naći najvećeg plišanog lol

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj ce za Bozic imati 20 mj i dobit ce Tomy vlakice, WOW autic sa prikolicom i zivotinjama, kornjacu za kadu koja pliva i pjeva, nekog od onih plisanaca koji se smiju i drmaju. Vidjela sam i slona koji izbacuje loptice pomocu zraka, to cemo naruciti od jedne bake, od druge Megablocs. Ma, ima uzasno puno igracaka i jako mi je tesko uopce naci nesto zanimljivo.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lutonjice - baš mi je drago čitati da je Megaskecher izdržljiva igračka, naručili smo jednog s Amazona da vidimo kakav je, danas sam naručila još jednog da imaju svatko svoga.

Ani4 - da li ove WOW igračke https://www.facebook.com/video/video...50388933404268 ? Koje su cijene?
    Moji su se zaljubili u autiće starijeg bratića, one vulgaris autiće, a nisam sigurna koliko su primjereni za njih. Možda bi radije ovakve. Zašto se tebi sviđaju?

Moji imaju neke mekane kocke, ovakve http://www.clementoni.com/it/prodott...ello-30-pezzi/ i većinom ih žvaču, ne slažu ih baš.
    Dobrici je sad špica umetati oblike (imamo FP puža i običnu kanticu za oblike) ali brzo izgubi interes, pa sve porazbaca.
    Palčić se trenutno zaljubi u neku novu igračku svaki drugi dan, pa tu jednu vucara po stanu cijeli dan, pa sutra opet. Evo danas je fora neki plišani sob sa super dugim rukama i nogama.
    Njega bih voljela zainteresirati za ploču za ctranje, mislim da bi mu se svidjelo

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moj ce dobit (ako nadjem) slikovnicu Leteci Fabijan (prof. Baltazar). To mu je omiljeni crtic

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam mu kupila u lidlu nekakvu drvenu gusjenicu koja se slaze u duzinu,svaki dio je dio priče, s jedne strane je crvenkapica,s druge žabac. Cini se fora! I malu drvenu farmu, koju se djelomično mora sloziti,ima zivotinje,isto zgodno. Uz to nove četkice za zube i stalak za nju koji se nalijepi na zid. I nalijepnice božićne. Ovo ćemo rasporediti na čizmicu,bozic i kasnije rođendan.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

S dvije godine poklanjali smo Lego Duplo, Play Doh, Tommy Acqua Doodle - super za saranje a nema stete Onda, razne slikovnice, ona magnetna ploca za crtanje, prava ploca s kredama s jedne strane i magnetima s druge; plasticno posudje; Schleich domace zivotinje...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moj ima 21 mj i sad obožava slikovnice pa smo mu kupili fisherpriceovu muzičku slikovnicu sa učenjem riječi. možda se pokrene govor uz nju ahaha megasketcher je odličan mi smo kupili to starijem sinu kad je imao 20 mj i još dan danas i on i manji šaraju po tome, odlična stvar!!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Playmobil - Begonija - super ideja! Sjećam se toga od kad sam i sama bila mala.
    Peterlin - super prijedloge si dala - ove kapice sa lampicama bi mogle biti super ideja.
    Mislim nabaviti neku knjigu s prvim pričama za laku noć, za oko mi je zapela ova: http://www.planetzoe.hr/knjiga.php?id=65&n=
    je li itko čitao?
    Po onome što se može vidjeti na web stranici (može se prolistati) baš je ok - nema previše teksta i crteži su jednostavni, a opet sa dovoljno detalja da se o njima može raspravljati uz priču i bez priče.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj ima 21 mj i sad obožava slikovnice pa smo mu kupili fisherpriceovu muzičku slikovnicu sa učenjem riječi. možda se pokrene govor uz nju ahaha megasketcher je odličan mi smo kupili to starijem sinu kad je imao 20 mj i još dan danas i on i manji šaraju po tome, odlična stvar!!
    Joj, moji su obožavali onu slikovnicu Pikov orkestar koja je imala baterije i tipke sa zvukovima. 100 puta smo je posudili u knjižnici, ali nije je tada bilo za kupiti. Poslije se pojavila, ali već ih nije toliko zanimalo.

Dobar im je bio Piko (Eric Hill) i doma smo imali Pikove priče za laku noć i Pikove priče za igru i zabavu (audio). Dobar im je bio isto i onaj zec Miffy (Dick Bruna) i to su znali napamet sve slikovnice.

Imali smo i neku seriju životinja - jež, žaba. zec, patka... Tekst je preveo tj. prepjevao Pajo Kanižaj i baš su bile fora zbog toga. Još se i danas sjećam smiješnih stihova: "Čudim se, pitam zbilja, od čega je podivljala ova patka divlja..." A moj sin stariji je pitao da li DIVLJENI SIR daje divlja patka... Crkli smo od smijeha!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam mojoj narucila Oblo slagalicu ima skoro 2 tjedna i jos mi nije dosla.... Sutra zovem taj web shop u Zg i hebat cu im znanje,oglusili su se na mailove!

MM joj je s puta donio ( to je trebalo bit za Bozic, ali sve mi se cini da cemo joj to za 3dn morat u cizmicu uvalit) neke magicne 3D markere,navodno se i po zidovima moze sarat,sve se skida...mijenaju boje kad se sara jedan preko drugog isl...ugl,MM je s toliko entuzijazma objasnjavao sto joj je kupio da mi se cini da je to za njega...

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lutonjice, kakav je to kosarkaski set, jel ima neki stalak pa stoji na podu ili se zakaci na vrata? Di si ga nasla i koliko kosta? Kakva lopta ide s njim, neka teska ili lagana? U stanu smo pa da susjedi ne posize a cini mi se fora + tata je ljubitelj kosarke pa da se skupa igraju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hahaha moram ga tek naći i kupiti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    hahaha moram ga tek naći i kupiti
    Mi smo to imali, to je bas za malu djecu. Kos (podloga) je velicine A4 i zalijepi se na vrata ili nesto slicno (ja zalijepila na kamin) i uz to dolaze 2-3 spuzvaste lopte velicine narance.

Da potrazim...evo ovako nesto: http://www.istra-webshop.com/proizvo...sarka-3462372/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam mislila na nešto na stalku, da je pomično, i s tvrđim loptama

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ima vjerojatno i toga, ali ne po toj cijeni. Evo jednog primjer(k)a iz Slovenije, ali to je za dvorište: http://www.timebreak.eu/trgovina/spo...od-210--260-cm
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.12.2013. at 10:00

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Super su i one gumene životinjice, raznoraznih ima, od morskih do samo mačaka, cijele male farme....moj ih baš voli, ima čak i cijelo stado krava pa ih šeta po kući. Muller ima divne drvene kockice, kvalitetne i dobre cijene. Također preporučam. Set za kuhanje i sl.
    Slikovnice planeta Zoe su dobre, mada mi je ova serija zečić Karlo baš ružnih ilustracija. Ne mogu si pomoći, zečevi su mi grozni.
    Mi ćemo slikovnice za Nikolu, koju drvenu didaktičku. Profil ih ima dosta jeftinijih nego drugi dućani. A za Božić nemam pojma.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam tu na burzi pokupovala masu drvenih igračaka, ali moji momčići samo razbacaju komadiće i odu dalje. Trenutno im dam samo one puzle, da vježbaju pincetni hvat vadeći ih van.
    Gumene igračkice im dam u kadici, po stanu nema smisla davati male igračke jer ih samo razbacaju uokolo, pa mm i ja lomimo noge na njima.

Palčice - ti to osobno ne voliš zečeve ili su ružni Karlo zečići?
    Meni se ta knjiga svidjela jer se radi o pričama iz svakodnevnog života - ustajanje, oblačenje, kupanje, spavanje i sl i ilustracije su velike (kao što je Peterlin uočila).
    Problem je što moj duo zaista voli trgati slikovnice, počnu igru lijepo listajući, a završe tako da pokušaju rastaviti slikovnicu na sastavne dijelove.
    Najviše vole slikovnice s pomičnim kvadratićima - te su sve već potrgali. Al sam našla novu namjenu tim kvadratićima - to su im sad kartice koje vade i vraćaju u plastičnu šalicu (opet kao vježba fine motorike ručica).
    Kako ću im čitati, a da im nedam u ruke knjigu, a da ne bude suza?

Inače, Mullerove drvene igračke su zakon - najljepše koje sam dosad vidjela.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam mislila na nešto na stalku, da je pomično, i s tvrđim loptama
    imaš u buba mari http://www.buba-mara.eu/igracke/igra...63830032056426

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Samo Karlo zečić. Npr. divna mi je sa zečićima slikovnica Pogodi koliko te volim. Volim zečeve, kažem malo su mi strašni ovi, ali ja sam teška i izbirljiva kad je riječ o slikovnicama, profesionalna deformacija, nisam mjerodavna, kupi je. Nedavno sam kupila slikovnicu Riječi. Super je za zabaviti se, ima dosta prozorčića, a nije ih pojeo. Mi inače čitamo tako da izmišljamo i na temelju slike koju vidimo. Daj im kartonke, mogu samo rubove pojesti.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Lutonjice - baš mi je drago čitati da je Megaskecher izdržljiva igračka, naručili smo jednog s Amazona da vidimo kakav je, danas sam naručila još jednog da imaju svatko svoga.

Ani4 - da li ove WOW igračke https://www.facebook.com/video/video...50388933404268 ? Koje su cijene?
    Moji su se zaljubili u autiće starijeg bratića, one vulgaris autiće, a nisam sigurna koliko su primjereni za njih. Možda bi radije ovakve. Zašto se tebi sviđaju?

Moji imaju neke mekane kocke, ovakve http://www.clementoni.com/it/prodott...ello-30-pezzi/ i većinom ih žvaču, ne slažu ih baš.
    Dobrici je sad špica umetati oblike (imamo FP puža i običnu kanticu za oblike) ali brzo izgubi interes, pa sve porazbaca.
    Palčić se trenutno zaljubi u neku novu igračku svaki drugi dan, pa tu jednu vucara po stanu cijeli dan, pa sutra opet. Evo danas je fora neki plišani sob sa super dugim rukama i nogama.
    Njega bih voljela zainteresirati za ploču za ctranje, mislim da bi mu se svidjelo
    Da, to su ti. Cijene su od nekih 60-tak kuna navise, ali malo vece kutije. Meni se svidaju jer su malo veci, cine mi se primjerenije malim rucicama. A i sigurnije, sve je neka glatka plastika, cini mi se da mu nista nece biti ni kad ih strpa u usta.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj ima brdo slikovnica, mahom kartonki i jako voli listati i stalno nekome nosi u krilo. Ali ih je sve potrgao, niti jedna nije kako spada. Pa mu niti necu nove uzimati dok ga ne prode.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mis mo skupili već lijepu kolekciju Duplo kockica, nešto je dobila, nešto sam ja kupila na poklon bon od firme za prošli Božić. Dobila je nešto Megabloks kockica, lani za Božić, pa sam kupila još, tako da sad od svakih ima po jednu veliku kutiju, sličnu ovoj http://images.kika.com/db/7/a/8/11619478_1.jpg
    Megaboks baš nešto i nismo puno koristili, iako su one super za manje klince jer su mekše i lakše za gradnju.

S vremenom su se nakupile i dvije drvene kutije s drvenim kockicama, jedne šarene, druge natur, a osim toga tu je i relativno velika kolekcija Grimmsovih nepravilnih oblika za gradnju http://www.aha.hr/manufacture.asp?co...imms&offset=60 koje ja obožavam.

Za rd je dobila kuhinjicu i suđe koje je kao pravo, samo manje i to baš voli.

Ima ogromnu kolekciju plišanaca koje je tek sad počela doživljavati, sve su u šatoru nasred stana.

Ima i vozni park, bagere, kamione, viličare... što plastike, što drveno... ima puno drvenih didaktičkih igrački, što s burze, što naslijeđenih od susjeda, što kupljenih... ima i punu košaru instrumenata... pa kutiju s vodenim bojama, voštanim bojama, flomasterima, plastelinom. I ploču za pisanje, krede i spužvu... to baš jako voli.

Trenutno su glavni hit Schleich životinjice i pokazale su se superu kombinaciji s Duplo... gradimo im štale, kule, tunele... I knjige, ima ih zbilja puno, stalno ih čitamo, obožava Pika i stare slikovnice od MD-a. Kako je jako pažljiva prema knjigama, ima i puno papirnatih slikovnica, čak i MD-ovu enciklopediju životinja. Nju smo neko vrijeme morali svaki dan prelistati od korica do korica.

Top igračke kojima se svaki dan vraća su Ikea sob za ljuljanje i mali drveni tricikl koji je dobila od nasljedstvo susjeda.

A ove godine? Duplo kockica ima dovoljno pa će vjerovatno dobiti pravi Lego, jer sam opet dobila poklon bon u istom dućanu... pa nek stoji... i neku od Schleich životinjica. I sigurno koju knjigu. (To sad pričam u ime cijele familije.)

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja se stvarno, ali najstvarnije osjećam kao nemajka dok čitam vaše popise igračaka

Starijem sam za sv. Nikolu pripremila jedno kinder jaje, vrećicu smokija i možda mu nađem neki crtić s božićnom tematikom. Za Božić ću mu kupiti igračku raka, to već odavno želi.
    Mlađem nisam planirala kupiti ništa jer je premalen i niš ne razumije, ali sad ste me natjerale da preispitam svoju nemajčinsku odluku

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se stvarno, ali najstvarnije osjećam kao nemajka dok čitam vaše popise igračaka

Starijem sam za sv. Nikolu pripremila jedno kinder jaje, vrećicu smokija i možda mu nađem neki crtić s božićnom tematikom. Za Božić ću mu kupiti igračku raka, to već odavno želi.
    Mlađem nisam planirala kupiti ništa jer je premalen i niš ne razumije, ali sad ste me natjerale da preispitam svoju nemajčinsku odluku
    X

Zbilja se dosta istrosite oko tih blagdanskih poklona...mi iskreno nismo, a bome nismo ni u mogućnosti jer je tata osta bez posla, a ja imam minimalni porodiljni...
    Al fala Bogu moj I.je jako skroman i sam je izrazija želje u pismu djedi mrazu...želi robo fish i malog plavog power rangera.
    Robo fish smo kupili na sniženju u konzuma za 35kn, a power ranger košta 15kn.
    A svojoj neni je spominja kako želi dvi ljubičaste tempere, jerbo ima tempere al ne ljubičastu pa onda svaki put mora mišati boje

A za Sv.Nikolu će dobit čoko mrazića i jednog malog power rangera od 15kn.

Inače ima brdo igračaka što poklonjenih što kupljenih...zanimaju ga autići kojih ima 2pune kutije, strašan je fan od super heroja kojih imenom zna preko 70 tako da ima dosta heroja i dvije preko neta naručene enciklopedije od dc-a i marvela (lista se to od korica do korica ) i zadnjih misec dana je lud za lego duplo ( to još imamo veliku kolekciju od mog brata kad je bija mali.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ma rehab, nemoj se opterećivati.
    Kod mene je specifično jer mi ne slavimo ni Nikolu ni Božića, samo NG. A rođ im je 29. tako da se sve nakupi u 3 dana.
    I ja pričam u ime MM i mene, jednog i drugog seta baka i djedova

Mojca - super su ove Grimmsove nepravilne "kocke", baš lajkam

Onavi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sorry šta sam uletila sa svojim postom...sad tek vidim da je tema za dicu od 1do3...a moj je od 3do6

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Šumskovoće.....super su ti te priče o zečiću karlu...mi smo ih naučili napamet, vrlo su jednostavne i životne. kao mama i pedagoginja preporučam

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

peid - slažem se, fora su priče, samo me te ilustracije muče. Znam da nisam normalna, zanemarite me.
    rehab - tom slučaju sam i ja nemajka. Imamo slikovnica jer ih ja jako volim, kutiju drvenih i lego duplo kocaka. I koju didaktičku. I malo plastično posuđe. I to je to. Ima više igračaka kod bake. Smoki i kinder ne jede pa će dobit igračku.
    Netko spomenu Ikea soba - ja bih ga sebi pod bor.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Koji Ikea sob? Ja bih link :znatiželjna:
    Moj Palčić obožava jednog svoj plišanog soba, taj se vucara za njim po cijeli dan

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dob je kao drveni konjić za jahanje.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Yap.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I jel to ili nekog dlakavog konjića djeca vole danas? Ja bih voljela ali ne znam kako je s ovim malenima.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kako je sladak!
    Mojima sam tu na burzi kupila tigrića na ljuljanje kojeg isto jako vole, često ga vuku sa sobom, pa prisjednu i poljuljaju se. Meni je to super stvar.
    Otkinuli su mu rep, pa Palčić često vuče taj otkinuti rep po kući. I to voli. Mamina čudna ljubav

Begonija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Moji baš vole najobičnije autiće, pogotovo hot wheels. Super su jer u Muelleru koštaju oko 12 kn, a stvarno su kvalitetni.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nije da se nečim opterećujem, ali ja ne vidim smisla u velikom trošenju love na igračke. Čak nije problem ni u novčaniku, jednostavno u nekom poretku u glavi. Za tu lovu, odvest ću ih na neki izlet, kupit ću im robicu i slično. A možda je stvar u tome da mojima igračke nisu nešto napete. Ako im kupim kinder jaje, skakat će do neba od uzbuđenja. Igračke primijete i igraju se s njima, ako su im pred očima. Ako su uredno posložene u sobi, a oni su s nama u kući, neće niti upitati za njih.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    I jel to ili nekog dlakavog konjića djeca vole danas? Ja bih voljela ali ne znam kako je s ovim malenima.
    Moji su imali baš drvenog konja, ovakvog:
    http://www.drvenarija-pospaic.hr/Web...%2cProductName

Kupili smo ga na trešnjevačkom placu - imali su štand pred Božić, ali može se i naručiti. Služio im je do pete-šeste godine, a kasnije smo ga udomili.

Ista firma ima i dlakave, ovakve:
    http://www.drvenarija-pospaic.hr/Web...%2cProductName

Ti dlakavi mi nisu nešto, skupljaju prašinu, a drvenog samo obrišeš i opet je kao nov.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Nije da se nečim opterećujem, ali ja ne vidim smisla u velikom trošenju love na igračke.
    Naravno.
    Nama se jednostavno desilo da je puno toga dobila, jedino je dijete u familiji na obje strane, najmlađe je dijete među djecom prijatelja, ima tog susjeda koji je jedinac, a jako ju voli, pa joj daje sve od čega je spremam odvojiti se.
    Istina, ja sam dosta toga kupila, a li pretežno tu na burzi, pa imam opravdanje sama pred sobom.

Ali da volim da ima puno igračaka, volim. Ne mogu si pomoći.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala Peterlin. Razmislit ću o ovoj drvenoj opciji, slatki su, a s obzirom da smo obavijeni velom psećih dlaka dodatne dlake ne dolaze u obzir.
    Begonija - istina, moje djete se najviše oduševilo nasljeđenim ujakovim autićima, starim 25 godina.
    rehab - slažem se, za sve treba imati mjesru, u skladu sa mogućnostima i što dijete raduje. Ne veseli svu djecu isto, moj je nejedač, robice smo dobili i previše, a igračaka i ne baš. A počeo se igrati sa zanimanjem. Naše dijete je također prvo svima i onda se svi trude da se dogovorno kupi bolja, možda skuplja, ali jako rijetko kupljena igračka. I meni je to ok, jer nemamo mjesta za puno i previše plastičnih i skupljajuprašinu gluposti. Djeci su ionako najkorisnije napravljene i reciklirane igračke, takve radimo, ali i mi odrasli nekad kompenziramo preko njih svoja djetinjstva u neimaštini - vidim po mm koji sa sjajem u očima već sada snima legiće po dućanima. I ja skupljam i mirišim sve te krasne slikovnice - netko skuplja torbice ili salvete. I eto, nekad se i mi odrasli trebamo igrati i radovati.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Na tragu palčice sam, s primjesama Mojce
    Kompenziram snove iz svog djetinjstva - nisam odrasla baš u neimaštini, ali sam igračke dobivala rijetko, gotovo nikad baš one koje sam željela, pa sad njima kupujem sve ono što smatram da je poticajno i edukativno za njih.
    Jako volim drvene igračke, njihovi bake i djedovi, najviše teta, jako vole pjevajućo-svjetleće FP igračke, dobili smo igračaka od bratića/sestrične, kupili jako malo novih.
    Al kad volim igračke, i MM i ja smo fanovi.
    Djece s MMove strane nema od kad je njegova sestra bila dijete, mi smo prvo odgađali roditeljstvo, pa nam se dogodila neplodnost. Još su i twinsi, pa je svima to slatko.
    Najviše od svega volim da imaju (onaj osobni osjećaj blagostanja, odraz vlastitog osjećaja, ne nekog stvarnog stanja), uživam kad se igraju, zabavljaju se sami i po pol sata, 45 minuta, prevrću, sakrivaju igračke, pa nalaze ih ponovo, smiju se bratu kako se igra - godinama sam tužno gledala kako mi nećakinja dolazi u goste, a kod mene ništa igračaka, malecka se igrala kutijama parfema i starim daljincima. Sanjala sam o stanu punom igračaka.
    San se ostvario, sad je kod mene doma kaos - igračke izviruju iz svakog ugla (doslovce, jer maleni sakrivaju svoje igračke svuda) i milo mi je oko srca.
    Sebi neću kupiti hlače ili novu vestu, nije ni važno, ali malci će imati poklone i za rođ i za NG.
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 05.12.2013. at 10:58

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nagomilavanje igračaka zaista nema smisla. One igračke koje su na dnu hrpe nikad ne dođu do izražaja, moj se nikad ne igra s njima, jer ih ne vidi. Ove na vrhu hrpe su dosadne i opet se baš ne igra s njima. Zato sam prije par mjeseci reducirala količinu igračaka (polovicu spremila u crnu vreću) i sad ću jedan dan ih vratiti natrag; a ove koje su samo razbacane po sobi i nisu više interesantne - e te ću maknuti na mjeseca - dva. I eto zabave!

Jako mi se sviđa ova ideja drvenog konjića, to bi baš moglo biti to za ovu NG.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Nagomilavanje igračaka zaista nema smisla. One igračke koje su na dnu hrpe nikad ne dođu do izražaja, moj se nikad ne igra s njima, jer ih ne vidi. Ove na vrhu hrpe su dosadne i opet se baš ne igra s njima. Zato sam prije par mjeseci reducirala količinu igračaka (polovicu spremila u crnu vreću) i sad ću jedan dan ih vratiti natrag; a ove koje su samo razbacane po sobi i nisu više interesantne - e te ću maknuti na mjeseca - dva. I eto zabave!

Jako mi se sviđa ova ideja drvenog konjića, to bi baš moglo biti to za ovu NG.
    Ovo smo mi radili - rotirali igračke kad bi se klinci nekih zasitili, uvijek smo imali neke (već zaboravljene) spremne u zakutku ormara, a i nije ih previše bilo vani za pospremati.

Begonija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

I ja rotiram igračke i vesele se kada nanovo otkriju stare igračke.
    Nama dosta poklanjaju ali i mi kao obitelj imamo 2 puta godišnje akciju u kojoj biramo igračke koje ćemo pokloniti dalje našim prijateljima, vrtiću...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •