Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Pokloni za NG za dječicu 1-3 godine

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja ne ferma plisance, za razliku od starije koja i danas spava s tonom njih.
    al otkrice su joj lego duplo (sto pak starija nije volila) i schleich zivotinjice koje je nasljedila pa ce dobiti neke nove.
    isto tako je otkrila puzzle od starije, jest da su za 2+ al one od 3 dijela slozi.
    kocke, bilo kakve, samo da se slaze i gradi.

al definitivno najvise voli magnete iz zivotinjskog carstva koje nosa s frizidera do svog kutka kraj radijatora. voli i onaj unicefov set magneta zivotinja.
    kao i unicefove kocke/kutije s brojevima i zivotinjama.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Leonisa, moja je slična tvojoj curki. Plišanaca ima dosta jer ih je dobila ali nije neki ljubitelj istih. Obožava lego duplo koje smo joj kupili a i inače obožava slagati kocke (one prve megabloks je obožavala), voli jako i slikovnice, u zadnje vrijeme traži moje časopise koje sam kupovala o trudnoći i vrišti kad vidi bebe.... Nasmijala sam se na leonisin post jer i moja skida magnete sa frižidera i onda ih nosi do svog kutka u kuhinji između hranilice i stola....

Jutros na sv. Nikolu sam uzela istu čarapu/čizmicu u koju sam točno prije dvije godine dragom stavila pozitivan test na trudnoću i unutra utrpala za C. male čokolade ŽC koje joj ponekad damo, kinder, kinder jaje, jednu jabuku, par naranči, 2-3 oraha u ljusci...... i to će joj biti poklon za sv. Nikolu. Ona niti ne kuži to još, ali joj veselju neće biti kraja kada bude vadila sve to iz čarape.....
    A za Božić ćemo joj kupiti šareni drveni vlakić i staviti pod bor.....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi smo dobili za poklon morske pse koji se okrecu i hvataju se na udicu, vec dvije godine se s time zabavljamo, zabava je za cijelu obitelj. Sad bi ja to kupila drugom za poklon ali ne mogu naci. Jeli itko negdje vidio??

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •