-
Osoblje foruma
moja ne ferma plisance, za razliku od starije koja i danas spava s tonom njih.
al otkrice su joj lego duplo (sto pak starija nije volila) i schleich zivotinjice koje je nasljedila pa ce dobiti neke nove.
isto tako je otkrila puzzle od starije, jest da su za 2+ al one od 3 dijela slozi.
kocke, bilo kakve, samo da se slaze i gradi.
al definitivno najvise voli magnete iz zivotinjskog carstva koje nosa s frizidera do svog kutka kraj radijatora. voli i onaj unicefov set magneta zivotinja.
kao i unicefove kocke/kutije s brojevima i zivotinjama.
-
Leonisa, moja je slična tvojoj curki. Plišanaca ima dosta jer ih je dobila ali nije neki ljubitelj istih. Obožava lego duplo koje smo joj kupili a i inače obožava slagati kocke (one prve megabloks je obožavala), voli jako i slikovnice, u zadnje vrijeme traži moje časopise koje sam kupovala o trudnoći i vrišti kad vidi bebe.... Nasmijala sam se na leonisin post jer i moja skida magnete sa frižidera i onda ih nosi do svog kutka u kuhinji između hranilice i stola....
Jutros na sv. Nikolu sam uzela istu čarapu/čizmicu u koju sam točno prije dvije godine dragom stavila pozitivan test na trudnoću i unutra utrpala za C. male čokolade ŽC koje joj ponekad damo, kinder, kinder jaje, jednu jabuku, par naranči, 2-3 oraha u ljusci...... i to će joj biti poklon za sv. Nikolu. Ona niti ne kuži to još, ali joj veselju neće biti kraja kada bude vadila sve to iz čarape.....
A za Božić ćemo joj kupiti šareni drveni vlakić i staviti pod bor.....
-
Mi smo dobili za poklon morske pse koji se okrecu i hvataju se na udicu, vec dvije godine se s time zabavljamo, zabava je za cijelu obitelj. Sad bi ja to kupila drugom za poklon ali ne mogu naci. Jeli itko negdje vidio??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma