Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Pokloni za NG za dječicu 1-3 godine

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Na tragu palčice sam, s primjesama Mojce
    Kompenziram snove iz svog djetinjstva - nisam odrasla baš u neimaštini, ali sam igračke dobivala rijetko, gotovo nikad baš one koje sam željela, pa sad njima kupujem sve ono što smatram da je poticajno i edukativno za njih.
    Jako volim drvene igračke, njihovi bake i djedovi, najviše teta, jako vole pjevajućo-svjetleće FP igračke, dobili smo igračaka od bratića/sestrične, kupili jako malo novih.
    Al kad volim igračke, i MM i ja smo fanovi.
    Djece s MMove strane nema od kad je njegova sestra bila dijete, mi smo prvo odgađali roditeljstvo, pa nam se dogodila neplodnost. Još su i twinsi, pa je svima to slatko.
    Najviše od svega volim da imaju (onaj osobni osjećaj blagostanja, odraz vlastitog osjećaja, ne nekog stvarnog stanja), uživam kad se igraju, zabavljaju se sami i po pol sata, 45 minuta, prevrću, sakrivaju igračke, pa nalaze ih ponovo, smiju se bratu kako se igra - godinama sam tužno gledala kako mi nećakinja dolazi u goste, a kod mene ništa igračaka, malecka se igrala kutijama parfema i starim daljincima. Sanjala sam o stanu punom igračaka.
    San se ostvario, sad je kod mene doma kaos - igračke izviruju iz svakog ugla (doslovce, jer maleni sakrivaju svoje igračke svuda) i milo mi je oko srca.
    Sebi neću kupiti hlače ili novu vestu, nije ni važno, ali malci će imati poklone i za rođ i za NG.
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 05.12.2013. at 10:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •