Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Bicikl 20' - gdje, koji, sniženja???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam danas gledala usput bicikle. 24' je definitivno prevelik, uzeti ćemo 20'.
    Ozbiljno razmišljam da mu uzmem bicikl bez brzina (BMX valjda). Što će mu sa 6 godina brzine?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ozbiljno razmišljam da mu uzmem bicikl bez brzina (BMX valjda).
    L. vozi BMX. Obje kočnice su ručne. Ergonomija bicikla je nešto drugačija nego kod mountain bike-a.
    Počeo ga je voziti sa 7 i po, još uvijek mu je dobar. A mislim da će mu biti dobar još barem godinu i po.
    Iako takva bicikla nije namijenjena ta duže voźnje, on ih uredno odrađuje.
    Ako dijete voli bicikle, ima želju za 'glupiranjem' - preporučujem!
    Naša je GT Mach One.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo preklani kupili ovaj Trek Jet 20 http://www.bicikla.com/index.php?pag...mart&Itemid=63
    zeleni, i prezadovoljni smo. Koštao je oko 1500 kn. (Čak smo na njega uspjeli i namontirati pomoćne kotače pa je ispočetka tako vozio).

Jedini je tada zadovoljavao naše kriterije: nema brzine i koči se pedalama (iako ima i ručne kočnice), okvir je aluminijski, lagan. E sad, ne sjećam se baš, znam da su imali dva bicikla samo što je jedan aluminijski a drugi ne, mislim da je zeleni aluminijski, a plavi čelični. Tek kada sam kasnije imala priliku podići neke druge dječje bicikliće skužila sam u čemu je prednost
    Imali smo i nekoliko padova, jedan malo teži ali sve je prošlo ok, zbilja smo zadovoljni, I. ga obožava. (On je sada visok 131 cm i sjedalo mu je još uvijek dosta spušteno, po mojoj procjeni vozit će ga još dugo - općenito, bicikli BMX stila se dulje mogu voziti).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •