Ja sam danas gledala usput bicikle. 24' je definitivno prevelik, uzeti ćemo 20'.
Ozbiljno razmišljam da mu uzmem bicikl bez brzina (BMX valjda). Što će mu sa 6 godina brzine?
Ja sam danas gledala usput bicikle. 24' je definitivno prevelik, uzeti ćemo 20'.
Ozbiljno razmišljam da mu uzmem bicikl bez brzina (BMX valjda). Što će mu sa 6 godina brzine?
L. vozi BMX. Obje kočnice su ručne. Ergonomija bicikla je nešto drugačija nego kod mountain bike-a.
Počeo ga je voziti sa 7 i po, još uvijek mu je dobar. A mislim da će mu biti dobar još barem godinu i po.
Iako takva bicikla nije namijenjena ta duže voźnje, on ih uredno odrađuje.
Ako dijete voli bicikle, ima želju za 'glupiranjem' - preporučujem!
Naša je GT Mach One.
Mi smo preklani kupili ovaj Trek Jet 20 http://www.bicikla.com/index.php?pag...mart&Itemid=63
zeleni, i prezadovoljni smo. Koštao je oko 1500 kn. (Čak smo na njega uspjeli i namontirati pomoćne kotače pa je ispočetka tako vozio).
Jedini je tada zadovoljavao naše kriterije: nema brzine i koči se pedalama (iako ima i ručne kočnice), okvir je aluminijski, lagan. E sad, ne sjećam se baš, znam da su imali dva bicikla samo što je jedan aluminijski a drugi ne, mislim da je zeleni aluminijski, a plavi čelični. Tek kada sam kasnije imala priliku podići neke druge dječje bicikliće skužila sam u čemu je prednost
Imali smo i nekoliko padova, jedan malo teži ali sve je prošlo ok, zbilja smo zadovoljni, I. ga obožava. (On je sada visok 131 cm i sjedalo mu je još uvijek dosta spušteno, po mojoj procjeni vozit će ga još dugo - općenito, bicikli BMX stila se dulje mogu voziti).