Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 122 od 122

Tema: Skokovi u razvoju

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ok budem hvala

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo, tu je: post

Pogledaj si malo i koju stranicu prije i koju poslije.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Moja beba zadnjih 2-3 tjedna jako nemirno spava i traži jest ranije,ja čak mislim da i nije gladan nego ga boca umiri,jako puno se vrti udre glavom u krevetić nekad se probudi u 2 nekad u 4 ( prije ovog ludovanja je jeo oko 5) mislim da se nemože umirit a tko zna možda je i gladan!?jer kad mu dam bocu popije je i zaspe,više sam luda,ima 7 mj jel možda u pitanju skok?

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Pregledala sam... Sve mi je jasno. Citala sam vec o sleep regresion. Bas kao sto kazes - idem dan po dan

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni se cini da moja curka ima jos jedan skok
    Za koji dan ce punih 7 mjeseci i od jucer je nemoguca
    Nista joj ne pase, samo rezi i grinta
    I kad je na cici, i kad nije
    I kad ju nosimo, i kad ju spustimo
    Nadam se da nece dugo trajati, jer iscrpljuje
    Da bar hoce samo nacicavati do besvjesti...ali ne, samo negoduje...uf

PS- ne trebam nista, samo se zalim

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kad ne znaš šta je, najbolja dijagniza su zubi. kao malo bude lakše.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mimah u pravu si
    Ginger i kod nas je neko ludilo zadnja 2 dana a nije valjda skok sa 14 mj LOL. Ja bi rekla da i ovo ludo vrijeme utječe na dječicu. A možda su ipak zubi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    a moguce i to, nema jos niti jedan
    zapravo, to mi je prvo palo na pamet, i ako jest, nadam se na ce izbiti najkasnije preksutra

Gabi sta znas, mozda i jest
    A mozda je i samo do ovog sugavog vremena...tko bi znao

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Tak i mi.. Fulao je skok sa 6 al ga evo vec par dana u neviđenom grintanju i nezadovoljstvu i nespavanju i budenju po noci po 100 puta.. Danas je poceo vojnicki puzat i mahat pa-pa i vise nekako pratit okolo pa se nadam da je sutra gotovo.. Il su zubi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mlada dama jutros nastavlja u revijalnom tonu

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

I mi smo vjerovatno u skoku opet...zadnja 4dana nema spavanja kroz dan sve do kad se ne iscrpi do max, znači bude budna po 4-5h, al ne urla zbog toga što je dobro (inače spava svaka 2h...)
    A jede od kad otvori oči do kad ne zaspe, prvo bi cikila pa pojede kašicu takvom brzinom ko da nije jela danima, pa zvrnda okolo, pa lupa nogama, sva je ˝navinuta˝, samo bi se čuvala (a nije baš krhkica), ugl živi smijeh
    Danas se probudila u pola 7 i zaspala opet u 9 tako da...nadam se da ide to kraju...žaba mala...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    Kriva dijagnoza
    Zuba nema ni na vidiku
    4 dana režanja...valjda je bio skok...sad zareži samo povremeno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

moj ima non stop skokove!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sve skokove smo odradili. Cicali, nacicavali i tako u krug. Ovaj s oko tri mjeseca čin mi se da nije bio toliko usmjeren na nacicavanje koliko je promijenila spavanje jer se sva motorički jako poboljšala (baš sam krasno ovo sročila) pa nije stigla mirno spavati od novih postignuća. I sad je skoro šest mjeseci... nekako očekujem ponovo više motorički usmjeren skok, nego cica all day long? Ili sve individualno trabunjam bezveze?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

moj je danas jako nervozan a uskoro puni godinu dana, do kad uopće idu ti skokovi, ili da pripišem nervozu zubima haha ali i probija mu jedinica već se nazire a druga je probila pred par dana

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Molim vas pomagajte!!! Mali 3 mjeseca, skok traje vec 10 dana, nervozan je, konstantno nacicavanje pa bljuckanje u krug, grize ruke, slini, od jednog nocnog hranjenja sad su 4, grize bradavice, ne zeli spavati ako moja cica nije kraj nosa, i po noci spava nakeljen na mene, ako se to nastavi ja cu doslovce krepat . Jos je veci problem sto mi za 3 tjedna pocinje faks i nece me biti po 4-5 sati navecer doma, moram se nekako izdajati, sto da radim??? Ocajna sam i padam u napast da mu dam AD, tri kile sam izgubila, ne mogu ni jesti zbog njega

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cyber Girl, možda je skok, a možda i regresija spavanja koja obično dolazi oko 4. mjeseca života usporedo sa velikim kognitivnim promjenama.

Ne znam hoće li te to utješiti ili uplašiti, ali kod nas je cjelonoćno buđenje i nacicavanje krenulo sa 2,5 i prestalo sa 9,5 mjeseci.
    S time da je noć sa "samo" 5 buđenja/cicanja bila super noć, obično smo bili blizu 10, a bilo je i noći kad je spavao na meni (a imao je 10 kg) jer nače ne bi ništa odspavali.

Ono što ti mogu pouzdano reći je da nećeš krepat, preživjet ćeš kao i sve ostale mame, a i tome svemu će doći kraj.

Meni je pomoglo kad sam se usredotočila da poboljšamo bar koje dnevno spavanje.
    Neko vrijeme sam ležala kraj njega sa cicom u njegovim ustima, pa povremeno pokušala pobjeći.
    S vremenom me i pustio ali sam nakon 40 minuta trčala do-uspavati ga jer se budio svakih 40 minuta kao sat.
    Bilo je bolje jer je bio manje nervozan pa su nam dani bili lakši.

Noći su postale lakše kad je dosegao zrelost da savlada samouspavljivanje i prestane se buditi i tražiti cicu x puta noću.

Slinjenje i trpanje rukica je normalno-em istraživanje, em takva građa nepca da slina više curi, em zubići počinju rasti (ispod desni, a možda brzo krenu i van) i to ih može smetati.

Za savjet oko izdajanja preporučam da nazoveš SOS telefon za dojenje http://www.roda.hr/article/category/...fon-za-dojenje, tamo ćeš dobiti najbolje savjete za vašu situaciju.

Drži se, sve to brzo prođe

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Cyber Girl prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas pomagajte!!! Mali 3 mjeseca, skok traje vec 10 dana, nervozan je, konstantno nacicavanje pa bljuckanje u krug, grize ruke, slini, od jednog nocnog hranjenja sad su 4, grize bradavice, ne zeli spavati ako moja cica nije kraj nosa, i po noci spava nakeljen na mene, ako se to nastavi ja cu doslovce krepat . Jos je veci problem sto mi za 3 tjedna pocinje faks i nece me biti po 4-5 sati navecer doma, moram se nekako izdajati, sto da radim??? Ocajna sam i padam u napast da mu dam AD, tri kile sam izgubila, ne mogu ni jesti zbog njega
    Mi smo prošli godinu dana i preživjeli sa nacicavanjem i sa 10 puta po noći koje još uvijek traje, meni je kad se probudi samo 4 puta - prospavana noć...tako da budi sretna da ti nije i gore jer itekako može biti

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

S prvim djetetom nisam znala sto je skok, jeo je i spavao. Znam da ima gore, ali ovo utjece na moje fizicko i psihicko stanje malo previse. Ne sjecam se kad sam zadnji put sjela i jela normalno. Ne znam kako da objasnim, ali vise nemam ni volje za ista, ne mogu s njim ni van, urla u kolicima, urla u marami, urla u autosjedalici. Gore mi je nego u zatvoru.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Postavit ću glupo pitanje. Može li skok u razvoju uraniti, onako tjedan dana?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Skok u razvoju nema nikakav vozni red . Može doći, ne mora doći, možeš primijetiti, ne moraš primijetiti.
    Ja nisam ni jedan skok u razvoju kod moje troje djece primijetila. Skokovi su bili svakodnevni, ma svakosatni. Stalno novo uče, stalno novo mogu, stalno novo hoće, stalno više traže.

Uf, koliko traže! Svi. Uvijek. A kako će inače narasti, naučiti, postati ljudi Samo , Može se to.
    Što više žele, to su pametniji ( bar se treba tako tješiti, kad pomisliš da više ne možeš ).
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 23.08.2015. at 21:26

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tnx Beti.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove