malena mi sada ima 2ipol godine... neki kažu najgore i da je poslije sve lakše - nadam se da imaju pravo. Iščitala sam sve knjige od Searsa, attachment parentingu itd... ali bojim se da sam neke stvari fulala :/ Od kad je mala zaista joj pružamu svu pažnju, spavamo s njom jer nam je svima tako lijepo, pokušavamo joj napraviti da je maksimalno sretna, posvećujemo joj svo moguće vrijeme... i sad smo u fazi kad je ispala spram druge djece oko sebe malo neodgojeno derište, koje je neposlušno u dućano, vrišti za svaku sitnicu, užasno se ljuti ako nije sve po njenom - do mjere da se u 9-10 navečer moramo voziti u liftu gore dole jer ona tako hoće. Neće da jede za stolom - pa joj i to puštimo. Izlasci vani udvoje (MM i ja) postali su praktično nemogući jer Petra odbija ostati s bilo kojom baby sittericom. Ne znam bojim se da griješim. Ne znam što da napravim. Nije da je meni toliko teško, ali bojim se za nju. Imam osječaj da joj nisam izgradila neki okvir u kojem bi se trebala razvijati i ne znam kako da to sad preokrenem. Sve u svemu, očito ju do sada nisam odgajala, ili bar ne kako treba i imam grižnju savjesti. Imate kakav pametan savjet?