Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 178 od 178

Tema: Koliko vam je trebalo da zatrudnite?

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Prvo napravili kad smo i zazeljeli,drugo isto ali je nazalost otislo nakon mj. dana trudnoce.Nakon tog spontanog smo pokusavali skoro dvije god. i kada smo odustali od pregleda,racunanja...zatrudnila!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nakon skoro 10 godina na pilulama, mislili smo da će malo teže ići, ali nama je uspjelo iz drugog pokušaja. :D :D

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

prvo generalka na moru,
    i ništa,
    po povratku kući, folic i toplomjer svako jutro u 7 i 15 i upalilo :D
    dakle, od druge...

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nakon 5-6 godina i lijecenja neplodnosti.

Neznam kako bi izracunala iz kojeg je to puta bilo

kaya

Početno

nama je trebalo 4 godine. U pocetku se nismo zabrinjavali sto ne ide, ali zadnih godinu dana je mene to pocelo strasno opterecivati. Muz je napravio spermiogram i pokazalo se da su mu plivaci malo usporeni. Samnom je bilo sve ok. Otisao je kod doktora koji mu je prepisao vitamin E i rekao da rezultate ocekuje tek nakon 3 mjeseca. Najbolja stvar je bila sto sam ja tada vec bila trudna 2 tjedna, ali mi to jos nismo znali :D
    Inace, u tim svim pokusajima najvise su me zivcirale rijeci NEMOJTE MISLITI na bebu.....samo se uhvatite posla. Najbolja stvar je da smo mi naseg malisu napravili upravo onda kada smo najmanje mislili na djecu....ja sam tada mijenjala posao i na kraj pameti mi nije bilo dijete......i eto.....pokucala roda i na nasa vrata. Strpljen - spasen. E da, junior stize sredinom 5 mjeseca :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Mi smo planirali bebu odmah nakon svadbe. Prvi mjesec nam nije uspjelo ali po mojoj računici (kasnije) nije ni moglo jer mi nije bio plodan dan. Drugi mjesec sam kupila test za ovulaciju jer smo bili jaaako nestrpljivi. Htjeli smo malu ribicu makar sada kada slušam i vidim parove oko sebe mislim da je to jako bahato i da moram biti sretna da se primi bilo kad a ne da i horoskopski znak biramo. No, uglavnom taj mjesec je menzis izostala a mi smo nakon 9 mj postali ponosni roditelji predivnog Svena. Mislim da smo imali jako puno sreće jer sam ja bila dosta napeta od silnog nestrpljenja a to nije dobro. Treba se opustiti i dati prirodi da odradi svoje, a odradit će kad tad. Sretno svima koji još rade i čekaju.
    ...isto ko i kod nas...prva menga nakon svadbe i ja vec mislila da imamo probleme...a kad sam malo bolje zbrojila i oduzela uopce nisu ni bili plodni dani...a i sto se horoskopa tice i ja ga isto "izabrala"...a sad cemo vidjeti dali ce ga beba postivati... :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa
    Mi nismo planirali, ali vjenčali smo se 18. 6. i već slijedeći mjesec- ja trudna! Nekako mislim da je stvar u opuštenosti. Ja sam se već bojala da ne mogu ostati trudna, jer jedno 2 godine nismo "pazili" pa ništa.
    ...i ovo slicno...pa cak i datum vjencanja je dan razlike....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni su dijagnosticirani PCOS i doc je rekao da imam samo 3 plodna dana u godini. Plakala sam dobra 2 tjedna. Onda smo jednom probali i od prve uspjeli. Nazalost, tu bebu smo izgubili. Za sadasnju trudnocu smo se "mucli" 6 mjeseci. Nije bas islo najvise zbog psihickog opterecenja. Ja sam plakala svaki mjesec kad sam dobila mengu, svako malo sam radila test... I tek kad sam se opustila i prepustila sve prirodi, tek onda sam zatrudnila iako mi je muz terenac i vidimo se samo vikendom

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas MPO, pa onda bi brojka mogla ovako

iz cca 54. puta (to je od kad smo poceli raditi dok dr.J.nije "napravio" nase cudo)

ili malo ljepse, nakon 4,5 godine, iz 2.IVF-a

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja eto prilično neplanirano... prestala sam piti anti-baby jer mi nisu baš nešto odgovarale, i očito nismo baš previše pazili jer evo me u 9. tjednu (od onih 40). Planirali smo mi, jesmo, za negdje 3 godine, kad ja budem imala 30 i još malo proputujemo i tak... a sad smo oboje presretni!!!

Btw, danas idem na prvi ultrazvuk i sva sam si važna 8)

leptir

Početno

Mi smo pokusavali oko godinu dana i vec sam bila polako u panici,razno razni pregledi i testiranja hormona koma.I ja sam mislila citajuci po forumima kako neke zene imaju srecu dali cu i ja biti toliko sretna ikad ali na kraju ispalo sve super dosla curica i sad je stara 8 mj sve jako dobro funkcijonira i svi sretni i zadovoljni.

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo nakon svadbe kao "čekali" da ja vidim hoću li dobiti posao, no u međuvremenu sam ostala trudna i dobila posao... potpisala ugovor dok još nismo znali... tak da se sve potrefilo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I prvi put od prve,na zalost tu bebu sam izgubila,cekala cetiri mjeseca i opet od prve,a sexali se dva puta taj mjesec,doduse ja izracunala plodne dane,a sad jesve ok i cekam porod....

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam ostajala trudna svaki put iz prve, ali sam uspjela iznijeti tek četvrtu trudnoću, nakon 2 godine pokušaja i neuspjeha.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi baš onako ko pravi vjernici nismo nikad koristili nikakvu zaštitu i uspjelo nam je iz treće.

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo prvo hodali 6 godina pa smo prekinuli i nakon 3 godine smo se počeli viđati ponovo i ja ostala trudna nakon nepuna 2 mjeseca

Eto, nismo planirali, ali smo se zato oboje promijenili i veza nam je puno bolja nego prije. I presretni smo zbog našeg malog bebača kojeg očekujemo

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nama je trebalo godinu dana... Šest mjeseci pošteno radili na bebi , onda se iživcirali i već pomalo odustali od svega, i onda kad više nismo mislili na to, evo je!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi se nismo čuvali godinama,a zadnje 2 smo radili na bebi (išli na preglede itd..) nakon 2 inseminacije ,nekoliko desetaka tempiranih odnosa,
    1IVF stimulirani evo trudna sam skoro 3 mjeseca!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja i MM smo 5 godina u braku i iza sebe smo imali 4 inseminacije i 1 laparaskopiju.

I mi smo poceli gubiti nadu da cemo ikada moci ostvariti nas san. Bilo je to razdoblje placa, stresa i svakakvih misli :/

E onda smo u junu/lipnju radili ISCI (prvi put) u Zagrebu i evo trudna sam 6. tj, i to nosim trojke

Samo ne smijes prestati vjerovati u sebe.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam ostala trudna 3 mjeseca nakon vjenčanja, iz 2. pokušaja.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nama je uspjelo neplanirano prvi put čim smo se s.. bez zaštite

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Prvi put nakon tri mjeseca

drugi put iz prve

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam ostajala trudna i kad sam htjela i kad nisam

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ne znam samo tko bi imao strpljenja više brojati...nakon skoro osam godina upalilo!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nama je uspjelo iz prve, iako sam ja bila uvjerena da ne mogu biti trudna ( mjerila sam bt, a i po lh testovima uopće nisam imala ovulaciju).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nama uspjelo od prve.

6 mjeseci nakon vjenčanja odlučili ne paziti se i sad očekujemo našeg malog miša za koji dan.
    (napominjem da je 'zaštita' bila prirodna, pratila sam plodne dane jer imam redovite cikluse, i dok smo bili u vezi ta zaštita se pokazala djelotvornom) a čula sam da curama koje piju pilule treba malo duže dok organizam ne dođe k sebi

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo nakon 15mjeseci truda uspjeli, al smo se bome namučili, naplakali, natugovali.... nadam se da je to to!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo da konacno i sama odgovorim na ovaj topic
    nama je trebalo 2,5 do 3 godine. Nakon tri godine zelje, pokusavanja, istrazivanja uzroka neplodnosti, pomirenja da nikad necemo - cekamo djevojcicu koja samo sto nije stigla I uspjeli smo to posve prirodno, na starinski nacin, kad smo se najmanje nadali
    I sad se nekako osjecam ko da se to vrijeme cekanja dogodilo nekom drugom. Uopce nemam osjecaj da smo toliko pokusavali...

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •