http://www.haba.de/Moebel.mbl.0.html...baproducts_pi1[showUid]=5079&tx_habaproducts_pi1[toysView]=1&tx_habaproducts_pi1[pointer]=1&cHash=1ae1c7884e#hp_toy_2763
http://www.haba.de/Moebel.mbl.0.html...baproducts_pi1[showUid]=5079&tx_habaproducts_pi1[toysView]=1&tx_habaproducts_pi1[pointer]=1&cHash=1ae1c7884e#hp_toy_2763
ja i mm sad bili u Kiki i kada smo vidjeli ove djecije krevete, odlijepili smo. Ali, jedan kosta (bez madraca) 999 euro![]()
meni se ovo baš i ne sviđa posebno, nekako mi je đinđasto....![]()
imas raznih sobica, a ne samo ovu prvu fotku![]()
ajme ovih povijuša,ja bih se bojala da me ne pridave po noći......
ono-mutiraju i dav-dav![]()
Pogledajte si na ovoj adresi http://www.odisej.hr/Korisnici/katal...o/djecje11.asp dječje sobe Flexa. Skupo, ali vrijedi svaku kunu i mijenja se kako dijete raste. Mi smo je kupili u Lesnini.
flexa je super, ali meni se ne sviđa što im je sve isključivo u boji drveta.
a ja to mrzim.
onda si bar možeš pobojat kak ti hoćeš...
Kod mene bi ovaj krevet trajao ravno dva dana, dok ne nastupe Tarzani, kraljevići koji oslobađaju Trnoružice i mačem krče povijuše, Crvenkapice koje beru cvijeće......
Ne mogu vjerovati da se u nečemu slažem s gđom. "sportsko pamučno rublje". :shock:apricot prvotno napisa
a kakvo drvo volite? ofarbano i zlakirano? ima raznog drva.
ja ne volim lakove. i volim ona malo tamnija, antikfarbe kak vele u ikeji
Kakve veze imaju pamučno rublje i boja drveta???Luna Rocco prvotno napisa
kod Apricot imatanja_b prvotno napisa
![]()
nego, Dille bi ovo mogla ubacit u svoj naredni kviz![]()
tanja, očito nisi pratila topik "kakavo donje rublje nosite"tanja_b prvotno napisa
![]()
Ma jesam, ali ipak mi nije jasno :?
zar se furaš na ivaricu?apricot prvotno napisa
Meni se baš to sviđa, a i M., to mu je više frajerski. Ali, ima i u bijeloj boji.apricot prvotno napisa
meni je prekrasan ovaj haba namještaj a i poznato je najkvaltetniji - samo što je papreno skup.
Za opremiti sobicu moraš računati na cca 5-6000 eura, što je stvrano previše
Ovaj haba namještaj s linka mi i nije nešto očaravajuće (previše toga visi), ali ovaj Flexa mi se baš sviđa, između ostalog i baš zato što je u prirodnoj boji drveta![]()
Ali sve dok smo u ovom stanu mogu samo gledati slike i brbljati u prazno, jer ne znam ni kamo ćemo strpati veći krevet za Andreja kad jednom preraste kinderbet, a kamoli da razmišljam o dječjoj sobi. Možda kad skupimo sredstva za veći stan i još jednu sobu :uzdah:
ja sam tek jucer cula za ovaj Haba namjestaj.petra prvotno napisa
Navodno je jako poznat i popularan
Sta cu kad sam operisana od markica
![]()
Apsolutno nikakve, samo sam se začudila da se apri i ja slažemo oko nečega.tanja_b prvotno napisa
![]()
tweety prvotno napisa
![]()
preuzeta Loosova maksima da drvo moze biti u bilo kojoj boji osim u boji drveta pokleknula je pred ivarovom zeljom za fexinim krevetom s toboganom.
Đizus, što ja propuštam. :shock:andrea prvotno napisa
Cccccc
HABA mi je super ali mi je preskupaapricot prvotno napisa
a mrzim davati previše love
Mi neki dan kupili sobu u mercatone-u. bila na akciji i prošli smo triput jeftinije nego bilo gdje drugdje (ne samo radi akcije, i inače je bila jeftinija, a nama je krasna).
I inače nam je glupo bacati puno novaca na to, radije je za par godina, kad će Lea već sama birati, promijenimo. A da sad damo hrpu novaca, sumnjam da bi nam se baš dalo mijenjati za par godina
ajd nek sam ja čula da si ti pokleknulaivarica prvotno napisa