-
Moram priznati da sam sve zbunjenija i zbunjenija...nisam u Zagrebu nego u Splitu.
U prošloj nažalost neuspjeloj trudnoći oko 7 .tjedna (kasnije je uslijedila kiretaža) sam bila na color doppler i pregled kod vaskularnog kirurga (jednog šta slovi kao najbolji u Splitu, bio je jedno vrijeme šef kirurgije mislim), naravno privatno...na doppleru vidili svježe i stare trombe, rekli da moram nositi čarapu do prepona i mazati heparin, i na porod i poslije poroda i to je to. I na kontrolu poslije poroda i na zahvat po završetku dojenja. Nitko nije spomenuo heparinske inekcije, čak niti aspirin, a da ne govorim o trombofiliji (doduše nisam bila u hematologa). Kako je ta trudnoća bila neuspješna raspitivala sam se kod specijalista i svi su rekli da bolje da na zahvat odem nakon trudnoće ako već planiram ponovo trudnoću.
Ništa više ne razumijem, ako trudnoća bude uspješna čini se da ću morati privatno opet kod hematologa i vaskularnog kirurga jer idem li u bolnicu ne znam koliko ću morati čekati...zašto niko ništa ne govori...i ništa ne mogu međusobno povezati...nego mi moramo sami sve saznati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma