Frćka, meni osim R.-a nitko drugi kod nas ne pada na pamet, mislim svi ostali odmahnut će rukom na sam spomen intralipida (vrlo vjerojatno i on, al uvijek ga se može priupitati za mišljenje), dok je bio u Petrovoj na specijalizaciji susreo se s LIT-om i IVIG-om (koji je kasnije napušten i zamijenjen infuzijom intralipida).
Ako se dobro sjećam naša forumašica njanja (valjda sam pogodila nick) je u Austriji u postupcima koristila infuzije.
Propisati kortiće nakon transfera (ili od prvog dana stimulacije/pripreme za FET) može bilo koji mpo-ovac, niti je to neki dugi period uzimanja, niti su to tu neke turbo doze u pitanju.

), dok je bio u Petrovoj na specijalizaciji susreo se s LIT-om i IVIG-om (koji je kasnije napušten i zamijenjen infuzijom intralipida).
Odgovori s citatom
), 
A jedan dr je baš to meni rekao,da nije do mene več do greške ploda. Svaki put? Ma...
Nisam, tek sam sad nakon svega naletila i na njih pa sad čitam i proučavam i pitam
(imam već jedno dijete) krenula sam na pretrage. Nalaz ploda još nije gotov ali sumnja se na omfalocelu. Kako imam proširene vene na lijevoj nozi (i čak jednu neuspjelu operaciju te noge iza sebe) i stvaraju mi se trombi na toj nozi (srećom ne u dubokim venama) ginekologica me poslala na ove pretrage FIBRINOGEN D-DIMEERI KKS PROTEIN C PROTEIN S APTV LAC ACL AT III (to je na jednoj uputnici) i FAKTOR V FAKTOR II MTHFR ACE ( to je na drugoj uputnici). Možete li mi reći da li je to dosta za istražiti eventualnu trombolifiju i ako je netko od vas bio na ovoj pretrazi u Splitu, gdje treba ići i koliko se čeka.
, hvala puno