-
pozdrav cure!! ukratko ću ispričati svoju priču 2011 g sam ostala trudna ali je bio blighted ovum tako da sam išla na kiretažu.. prošle godine sam ostala trudna u 4 mjesecu i cijela trudnoća je prošla uredno do 3 tjedna prije termina kad nisam osjetila više bebicu i išla sam na inducirani porod... cura je bila savršeno zdrava imala je 2550g i 51 duga... u posteljici su našli puno ugrušaka.. sad sam išla raditi imunološke pretrage i došli su mi nalazi MTHFR sam homozigot mutacija, i PAI- sam heterozigot 4g/5g... veliki koaguluram mi je uredan osim fibrinogena koji mi je lagano povišen... još čekam nalaze za igg i igm pa ću ići kod ginekologa... i sad imam hrpu pitanja u glavi... da li će mi odobriti heparin??? da li je on uopće učinkovit? hoće li me ginekolog poslati kod imunologa ili hematologa? sva sam rastresena i radi cijele situacije i ne želim na drugu trudnoću dok ovo ne riješim... inače nemam problema sa začećem , oba dva puta sam ostala trudna bez problema i sad me brine da li možda u slijedećoj trudnoći mi počne ova dijagnoza stvarati probleme i sa samim začećem??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma