Citiraj neobična prvotno napisa Vidi poruku
Ako se trombociti gledaju ono kad te doktor pošalje izvaditi "obićno" krv, (KKS) onda su mi do sad bili u redu mislim. Dakle plan je prvo u ginek. da vidim šta je sa trudnoćom onda u doktorice opće prakse pa u hematologa i vaskularnog kirurga...a do tad u Božje ruke..
Samo da vam dam update: bila jučer kod ginek., je kucalo , 7+2, 9 milimetara plod, slijedeća kontrola za dva i pol tjedna. Dala mi je uputnicu za vaskularnog kirurga, jedva...zapisalo me u utorak, srećom trudnice imaju prednost inaće bi došla na red tko zna kad...za hematologa mi nije htjela dati (neka me to pošalje vaskularni kirurg kaže ), otvorila mi je bolovanje, uzela briseve, napravila papa test, dala uputnice za vađenje krvi i Rh faktor...
Počela sam od jutros nositi kompresivnu čarapu do prepona i mazati Lioton gel, kao da mi je malo bolje...vidit ćemo šta kaže vaskularni.
Doktorica opće prakse kaže da ona ne bi išla na aspirin (Kardiopirin) nego rađe na heparin...ginekologica pere ruke i šalje u vaskularnog...vidit ćemo šta će tamo biti.