Ljube, hvala na strpljivim odgovorima. Znam da se desi da na ista pitanja odgovaraš po ko zna koji put, zato štoviše, hvala još jednom! Sad znam bar gdje kopat dalje, a da ne gušim temu...
Twinolina, ja sam čisti laik koji čita i čita kao i većina nas, ali onda izgubljena u moru novih informacija i dezinformacija pokušavam od onih koji znaju dobiti odgovor...
Mare41, hvala, znam gdje se vade NK stanice jer je ovdje svugdje na forumu ljepo napisano (Rebro i ostali), pokušavala sam doznat tko vadi ne NK stanice iz periferne krvi, nego iz endometrija, zato je Bubekica spomenula KB Dubravu, ali oni ne vade uopće, Rebro i ostali samo NK iz krvi...e sad kao što dr.Dujić tvrdi da te nas ne zanimaju, nego one iz endometrija, a i na samom forumu roda imunologija gdje je sve lijepo objašnjeno i o heparinu, anti...piše da se te NK stanice vade samo u nekim laboratorijima u SAD...to je ono što sam čitala, a to je ono gdje se mi laici gubimo...dali da vadim ove NK stanice ako uopće nisu to one bitne ili sam se ja izgubila u moru onda dezinformacija...

Odgovori s citatom

),
Nisam, tek sam sad nakon svega naletila i na njih pa sad čitam i proučavam i pitam
A jedan dr je baš to meni rekao,da nije do mene več do greške ploda. Svaki put? Ma...
(imam već jedno dijete) krenula sam na pretrage. Nalaz ploda još nije gotov ali sumnja se na omfalocelu. Kako imam proširene vene na lijevoj nozi (i čak jednu neuspjelu operaciju te noge iza sebe) i stvaraju mi se trombi na toj nozi (srećom ne u dubokim venama) ginekologica me poslala na ove pretrage FIBRINOGEN D-DIMEERI KKS PROTEIN C PROTEIN S APTV LAC ACL AT III (to je na jednoj uputnici) i FAKTOR V FAKTOR II MTHFR ACE ( to je na drugoj uputnici). Možete li mi reći da li je to dosta za istražiti eventualnu trombolifiju i ako je netko od vas bio na ovoj pretrazi u Splitu, gdje treba ići i koliko se čeka.
, hvala puno