Pokazuje rezultate 1 do 50 od 454

Tema: Imunološke pretrage 2

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    neobična avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pozdrav, nakon drugog spontanog (imam već jedno dijete) krenula sam na pretrage. Nalaz ploda još nije gotov ali sumnja se na omfalocelu. Kako imam proširene vene na lijevoj nozi (i čak jednu neuspjelu operaciju te noge iza sebe) i stvaraju mi se trombi na toj nozi (srećom ne u dubokim venama) ginekologica me poslala na ove pretrage FIBRINOGEN D-DIMEERI KKS PROTEIN C PROTEIN S APTV LAC ACL AT III (to je na jednoj uputnici) i FAKTOR V FAKTOR II MTHFR ACE ( to je na drugoj uputnici). Možete li mi reći da li je to dosta za istražiti eventualnu trombolifiju i ako je netko od vas bio na ovoj pretrazi u Splitu, gdje treba ići i koliko se čeka.
    Također idem i na color doppler noge i još na neke pretrage (tipa kariogram...), a pogledala bi i štitnjaču, muža poslala na spermiogram i bris...
    Voljela bih da mi se javi neko iz Splita ili okolice tko je prošao kroz to, da razmijenimo iskustva, npr. da li je neke stvari bolje raditi privatno i gdje, koliko se čeka, gdje je šta..., hvala puno
    Posljednje uređivanje od neobična : 08.04.2015. at 08:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •