-
Zdravi svima, sad sam se učlanila na forum, čisto da dam neki predlog jer mogu da zamislim kroz šta prolazite. Meni još nisu uspele ivf, sad sam u toku četvrte, ali ja imam nizak amh, pa se time bavim. Htela sam samo da preporučim zd77 pošto nema nikakav nađeni problem, da proba sa Era testom. Ja sam ga radila (u Srbiji) i meni je pokazao dobar rezultat, ali kažu da kod jednog procenta žena je prozor implantacije pomeren, pa je to možda ključ kod tebe. Mislim, ja bih na tvom mestu probala. Ne znam da li je taj test stigao i u Hrvatsku, kod nas se radi privatno i oni deo enda šalju u Španiju i posle dve-tri nedelje stižu nalazi. Ako je sve ok, onda ništa, a ako nije, onda se ponavlja era dok se ne nađe pravi dan za implantaciju. Cena prve ere je oko 1000e, druge oko 600-700, treće još manje i tako dalje. Nije jeftino, ali ako nema šta više da se proveri, zašto i to ne probati.
-
Draga Sunny.TP, hvala ti na informacijama. Bilo bi super kad bi napisala o kojoj točno poliklinici se radi i kako izgleda sam postupak. Malo sam guglala, pronašla sam da ERA test rade u poliklinici GENOSIs u Novom sadu, si bila tamo???
To bi mi bilo bolje nego ići u Prag, obzirom da je cijena ista 1000 EUR.
Kako izgleda postupak? Da li se dobije kakva anestezija? Pretpostavljam da te priprema tvoj MPO dr. simulirajući FET 3dnevnog/ 5dnevnog embrija, naravno bez transfera, te da se onda uzorci endometrija uzimajuju 3/5 dan? S terapijom ili čisto prirodan, bez terapije pa se prati ultrazvukom ovulacija? Uzima li se jedan uzorak ili više?
Malo sam te izbombardirala s pitanjima, ali izgleda da si jedina na forumu koja ga je radila.
Inače što se tiče tvog problema s AMH, imaš na forumu temu kako smo popravili kvalitetu jajnih stanica i ostali trudni dvaput, ima dosta o vitaminima, mineralima i ostalim praparatima koji poboljšavaju kvalitetu jajnih stanica, isti se spominju i na stranim forumima, a negdje kao u Americi su i dio standardnog protokola. U Americi ti je jako popularan za žene s nižim AMH agonist antagonist conversion protocol with estrogen priming, sad ne znam jel ga je tu itko radio???
Sunn.TP, nadam se da ti ništa od ovog neće trebati i da će ovaj 4. put biti uspješan...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma