Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Žalba zbog neupisa

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Žalba zbog neupisa

Predali papire u svibnju, no budući da nije imao godinu dana do rujna, rečeno mi je da uopće nije razmatran i nije bio ni na jednom popisu( niti primljen niti odbijen), otkantali me riječima : kad napuni godinu dana krenite od vrtiće do vrtiće i pitajte, eto ja tako šetam s djetetom u naručju a svi mi se nasmju u facu i daju isti odgovor: mjesta nema i tu se ništa ne može. Najgore mi je sjela ravnateljica vrtića u koji smo predali papire( u V.G.), pitam ja koji smo uopće na listi, kao provjerit će, pitam ja kad da zovem za tu informaciju, ne, ne oni će zvati mene ako bude mjesta, i tako ponavlja tu rečenicu koda sam maloumna...Mogu li SADA pisati žalbu i kome?
    Posljednje uređivanje od cappy : 05.12.2013. at 13:01

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hm..zanimljivo. Morali su nešto odgovoriti na tvoj zahtjev za upisom - da li imaš potvrdu da si predala papire? Rok za žalbu je mislim 15 dana, ali ako nisi ništa ni dobila, onda valjda možeš prvo tražiti da ti rješe zahtjev, to su dužni po ZUP-u. Pa se onda treba žaliti na to rješenje.
    Mi nismo bili primljeni, kao radi nedostataka mjesta, ali sam se žalila i naravno, uvažili su mi.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Imam potvrdu da sam predala papire. Kako D.imena nije bilo ni na jednom popisu zvala sam telefonom da pitam zašto je to tako i tada dobila onaj odgovor da nije razmatran, i izričito sam pitala da li da radim žalbu, u tajništvu je žena rekla da nema potrebe kad nije niti razmatran. Koga i kako da tražim da riješi moj zahtijev? Kaže mi ravnateljica danas, jedino ako se netko ispiše, što je malo vjerojatno, osim što smo oboje zaposleni , nemam drugih prednosti kod upisa, a izgleda da su po papirima svima obadva roditelja zaposlena, što je znamo svi , jako daleko od istine, no kaže ona danas : mi nemožemo provjeravati ko zaista radi a ko je samo donio potvrdu.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

imamo i mi sličan problem, poslat ću ti pp

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

na linku:
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=42975
    pise da ima 33 slobodna mjesta u jaslicama u vrticima grada zagreba. pogledaj sama kojima, pa onda mozes lijepo zaliti se i gradskom uredu.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    na linku:
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=42975
    pise da ima 33 slobodna mjesta u jaslicama u vrticima grada zagreba. pogledaj sama kojima, pa onda mozes lijepo zaliti se i gradskom uredu.
    Mi želimo u V.G. Zagreb nam je izvan ruke.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Imam potvrdu da sam predala papire. Kako D.imena nije bilo ni na jednom popisu zvala sam telefonom da pitam zašto je to tako i tada dobila onaj odgovor da nije razmatran, i izričito sam pitala da li da radim žalbu, u tajništvu je žena rekla da nema potrebe kad nije niti razmatran. Koga i kako da tražim da riješi moj zahtijev? Kaže mi ravnateljica danas, jedino ako se netko ispiše, što je malo vjerojatno, osim što smo oboje zaposleni , nemam drugih prednosti kod upisa, a izgleda da su po papirima svima obadva roditelja zaposlena, što je znamo svi , jako daleko od istine, no kaže ona danas : mi nemožemo provjeravati ko zaista radi a ko je samo donio potvrdu.
    Morali su ti svejedno odgovoriti, odnosno odbiti upis. Ne postoji mogućnost nerazmatranja molbe.

Pa rekla sam ti, napiši dopis da tražiš da se razmotri tvoja molba za upis. Osim toga, pa i taj vrtić je pod nekim gradskim tijelom grada VG, pa i njima pošalji dopis.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Morali su ti svejedno odgovoriti, odnosno odbiti upis. Ne postoji mogućnost nerazmatranja molbe.

Pa rekla sam ti, napiši dopis da tražiš da se razmotri tvoja molba za upis. Osim toga, pa i taj vrtić je pod nekim gradskim tijelom grada VG, pa i njima pošalji dopis.
    Jel bolje pisati mailom ili poštom preporučeno ?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Oboje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •