Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: ODABIR KLINIKE ZA mpo

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno ODABIR KLINIKE ZA mpo

Lijepi pozdrav svima!

Pokušala sam čitati po forumu pojedinačno o svakoj klinici i ni sama ne znam na koju se odlučiti?????
    Obzirom sam iz Osijeka dobrodošla bi ona koja će prihvatiti nalaze koje mogu pribaviti u Osijeku..ranije sam odlazila na VV kod dr.Lučingera,međutim nisam imala previše lijepo iskustvo s njim da bih mu odlazila kao privatniku(financije ne bih ni spomenula)..
    Molila bih vas za pomoć,pogotovo one koje imaju dosta iskustva(dobra nadam se)!
    Unaprijed hvala svima !

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Baš nitko nema nikakvu preporuku?Nema veze kontaktirala sam Petrovu jer sam tamo bila na patologiji trudnoće..

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo da ti se ja javim, isto sam iz okolice Osijeka, ja sam se odlučila kod dr a, na vv-u. mogu reći da sam zadovoljna. a nalaze koje traže da su od njih su hormoni i spermioogram, ostalo priznaju od bilo gdje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mislim da ti svatko može dati svoj subjektivan dojam,a na kraju je ipak na tebi za odlučiti.Spomenula si financije pa pretpostavljam da pitaš za državne klinike.. Nama je bilo svejedno kad smo kretali,jer nismo znali ništa o nikome. Pokušaj procijeniti sama kaj ti je bitno...u Petrovoj imaš veči izbor liječnika ali opet moraš biti spremna na činjenicu da te tvoj dr neče uvijek voditi kroz cijeli ciklus.Uskaču jedan drugome kad zatreba. Pošto imaš iskustva več tamo,pokušaj,ako ne budete zadovoljni,uvijek postoji opcija negdje drugdje..Mi tamo nismo imali neke sreće...i sad ćemo pokušati s Vuk Vrhovcom.
    Možda se javi netko iz Sv. Duha il Vinogradske...sretno

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pokušat ću u Petrovoj obzirom na godine(iduće godine punim 42) jer koliko sam ovdje našla informacija da se tamo može(ne kažem da je pravilo)ali uči u postupak i nakon 42.-e.A na VV mi se čini prevelika gužva i ne znam da li bih stigla do tada..
    Već sam poluluda,čekam termin za Petrovu..hvala vam..

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

U postupak će te nakon 42. uzeti samo ako je jedno od vas bolovalo od karcinoma, to kaže zakon. A ako imaš sve potrebne nalaze, prije bi došla na red na VV-u nego u Petrovoj.
    Što se ostalog tiče, sve smo mi subjektivne, zašto ne odeš u više bolnica na konzultacije pa vidiš gdje ti bolje paše?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Philipa, mislim da ti je i dobro znati da se jedino na VV dr. bave isključivo MPO postupcima dok u drugim bolnicama ne rade samo to već imaju i druge pacijente.
    Ja da biram sada, opet bih VV... No, naravno, to je moje subjektivno mišljenje.
    U svakom slučaju, sretno!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa Vidi poruku
    Pokušat ću u Petrovoj obzirom na godine(iduće godine punim 42) jer koliko sam ovdje našla informacija da se tamo može(ne kažem da je pravilo)ali uči u postupak i nakon 42.-e.A na VV mi se čini prevelika gužva i ne znam da li bih stigla do tada..
    Već sam poluluda,čekam termin za Petrovu..hvala vam..
    Moj savjet je postupak u privatnoj klinici dok čekaš red za državnu bolnicu jer liste čekanja sve su duže i duže.

Državne bolnice ne primaju pacijentice koje su navršile 42. godinu u postupke na teret HZZO-a. Istina, u bolnicama nam nude mogućnost da postupak same platimo, ali ne dopuštaju nam postupke na teret HZZO-a ma kako dobre nalaze žene imale....

Mene su dva puta odbili u VG iako sam zdrava, imam fsh 7. 5, amh 11 pmol/L i dijete od 20 mjeseci rođeno u 42. godini iz prvog mpo postupka. Draga Philipa... požuri se, u bolnici te sigurno neće primiti kad navršiš 42. godinu, iako Zakon kaže da liječnik može primiti pacijenitcu za koja je navršila 42. godinu ako postoje osobito opravdani medicinski razlozi za postupak. Međutim, radi štednje u bolnicama, sve se žene koje su napunile 42. redom odbijaju...

Sretno!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 07.12.2013. at 10:12

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

philipa nisu ti više onakve gužve na VV kao što su bile u doba Lučingera i koliko sam skužila dosta se brzo dođe na red, u ostalim ZG klinikama nisam bila, ali zbog godina prijavi se ti i na dva mjesta pa gdje prije dođeš na red i kombiniraš kako ti paše, inače naši dr. rade pauze između postupaka i 6 mj a negdje i više jer su ograničeni sa lijekovima, budžetom tako da računaj ako ti ne uspije od prve da imaš alternativu na koju možeš računati u tih godinu dana

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nemam ni godinu dana,tek do 5.mj. .Sutra ću nazvati i VV i vidjeti kakva je tamo situacija.Tnx

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

OK, sada kada je klinika odabrana brišem offtopic.
    philipa, za Škvorca se možeš raspitati na temi Potpomognuta u privatnim klinikama, a daljnje informacije o VV također na temi te klinike, hvala na razumijevanju.

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ok,hvala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •