Već sam pisala na temi o gljivicama, ali više ne znam da li su samo one u pitanju. Naime, prije nekih dva mjeseca su počele moje tegobe.
Prvo pojačan iscjedak uz probadanje, ginić mi je prepisao Geonistine. Nije prošlo niti desetak dana od terapije, ponovo candida, ali ovaj put s "pravim" simptomima: natečeno, gust iscjedak, svrab...(oprostite na izravnosti). Zatim još dva puta isto tako, a doktor stalno prepisuje samo Geonistine, bez da je napravio ikakav bris (Canesten je rekao da ne uzimam, a čini mi se da bi jedino on bio pomogao kod vanjskih simptoma).
U međuvremenu sam bila na anticandida dijeti (u tri tjedna nisam dobila niti pola kg na težini), zatim sam ovdje pročitala o Vagisanu. Stavljala ga tri dana, i onda primjetila smećkasti iscjedak. Odmah sam nazvala svog ginekologa, koji je, naravno, opet samo rekao da kupim te grozne Geonistine kojim mi je više preko glave.
Eto prošla su četiri dana, iscjedak je još uvijek tu i ne znam više što je posrijedi. Da li se može raditi o nekoj drugoj bakteriji, da li se po krvi može vidjeti jeli neka upala ili što?
Sorry što sam vas udavila, ali što da radim?