Citiraj Lea79 prvotno napisa
Evo me opet. Ja sam sad u 37.tj. Od početka trudnoće stalno imam nekog vraga: prvo sam se dugo borila s e.coli, a već 4 mj. imam neprestano candidu.
Otvorila sam se za 1 prst i imala neku noć trudove, pa me dr. poslao da izvadim krv i mokraću.
CRP mi je 3.0, leukociti 14, povišeni neutrofili i MCHC (366), u urinu bakterije-rijetke. Doktor kaže da je nalaz odličan i da se ne brinem, a vjerovatno će i porod ranije jer se bebica spustla glavom u zdjelicu. :?
Kako da se ne brinem?
Zna li netko nešto? Help!
Ne moraš se brinuti....ja sam otvorena za 1 prst od 30-tog tjedna kad se i bebač spustio u zdjelicu i kaj se moje soc. ginekologice tiče, ja sam već odavno trebala roditi - rekla je neka probam izdržati do 37-mog tjedna ako uspijem, ali da ne vjeruje...Danas smo na 37+4. Istina, već smo 2 mjeseca na mirovanju, ali ne strogom i početkom svibnja smo bili u Vinogradskoj 3 dana i dobili injekcije da se malenom brže razviju pluća ako bi koji slučajem odlučio izaći prije 37-mog tjedna.
U petak sam bila na kontroli u bolnici i doc me naručio ponovno tek za 2 tjedna i rekao (nakon šta sam mu ispričala stav moje gin.) da ne da nebum prerano rodile, nego (s obzirom na postojeće stanje) mali nebude htio van.

Tako da miruj još tih tjedan dana koliko ti fali do "termina" - računa se da je 37+5 puni termin jer je već sve u potpunosti razvijeno, i gladi bušu...