Sinbad prvotno napisa
Slabo znam, posto smo bili u prolazu. To je jedna velika cekaonica, i nikad ne znas koliko cekas. Samo to da je dve operacije radio bezuspesno micro tesea da je kod njega uspeo i sad idu na pripreme za VTO. Opet dal je on u nemackoj imao micro tese ili tese, to ni on ne zna. Nama je Vinka rekla da je radila micro tese, ali na kraju nam je profesor ginekolog iz Jevremove rekao da to nije micro tese, da je to multiple tese ili multilocar tese. Opet ona je sa tim njenim operacijama imala dosta uspeha. Tako da obrni, okreni, treba ti sreca u zivotu da naidjes na pravog doktora, pa posle poravog biologa, da se sve poklopi. Ja sam radio dve operacije, jednu u Beogradu kod VInke, jednu u Sarajevu kod dr Hajrudina spahovica, Obe su neuspesne bile. Opet msm, da je Turska miljama daleko od Srbije i Sarajeva sto se tice azoospermie. Mozda meni nece uspeti u Turskoj, ali cak i laici primete pristup a i novac koji je ulozen u infrastrukturu i sve ostalo. Inace sam iz Beograda. U Sarajevo sam isao, jer sam citao o dr Emre-u, i rekli su mi da je dr Hajrudin radio sa njim dosta operacija.