Jeste. Ja sam u jednom ciklusu izvadila sve hormone i otisla na pregled. Tamo mi je dr dao sta treba da koristim za stimulaciju, uz dogovor da prati i ginekolog iz Bg. U sledecem ciklusu sam pocela sa hormonima, nakon sto me je treci dan pregledala dr i potvrdila da nema cista i slicno i da mogu da pocnem sa stimulacijom. Ja sam isla na kontrole kod moje dr u Bg, vadila hormone kada mi ona kaze i na osnovu toga mi je smanjila dozu koju sam dobila od dr iz Istanbula. Poslednji pregled sam imala u Istanulu i posle 4 dana aspiraciju. Imala sam ukupno 19 jajnih celija, sa sve smanjenom dozom hormona. Pitaj slobodno sve sto te zanima
Ja sam se čula s dr Suleyman Tosun mailom. Rekao mi je da trebamo doći 3-4 dana prije aspiracije. Ali nije mi baš detaljno rekao kad da mu se javim zbog određivanja stimulacije. A za nalaze mi je rekao da treba TSH, t4, kks, ali nije mi ništa rekao za PAPA tedt6, briseve itd jer kod nas to obavezno traže prije stimulacije
Da, ni meni nista od toga nisu trazili. Valjda se kod njih podrazumeva da ides sve redovno da kontrolises. Ja sam sama sve u radila pre stimulacije...cak sam i hiv, hepatitis, briseve, papa, uz dojki...sve sto bi moglo da utice na vto i trudnocu posle.
E da, pored hormona i hormona stitne trazio mi je i AMH...to sam zaboravila da napisem.
Mislim da kada mu sve posaljes onda tek moze da ti da terapiju. Po meni je bolje sto vise rezultata da imaju, bolje mogu da procene stanje i odrede terapiju.